Гледахте ли по "Паранормала"...
- Света вода ненапита
Гледахте ли по "Паранормала"...
това интервю?
само да добавя и следното:
един кмет на едно село у една македонска община иде при кмето на общината и му дума: - ти, кмете, мое да не ме пущаш у неделата у благоевград на протесто, ма не мойш ма спря... язе ке ги пОведам сите селяне, оти така повеке не мое
те тва чух оня ден...
никой и дума не продума по "медиите", че в неделя у благоевград са се сбрали около 10-15 хил човека на протест срещу властта
имало е хора, дето са си късали демонстративно партийните гербаджийски книжки...
един кмет на едно село у една македонска община иде при кмето на общината и му дума: - ти, кмете, мое да не ме пущаш у неделата у благоевград на протесто, ма не мойш ма спря... язе ке ги пОведам сите селяне, оти така повеке не мое
те тва чух оня ден...
никой и дума не продума по "медиите", че в неделя у благоевград са се сбрали около 10-15 хил човека на протест срещу властта
имало е хора, дето са си късали демонстративно партийните гербаджийски книжки...
Виж подводницата!
- Green Light
- Света вода ненапита
Разбрах те.Додю Додев написа:честно казано, не разбирам това твоето някаква форма на мазохизъм ли е?pocti_bezobidna написа:Не, не съм.
Какво - ВМРО се е засилило да печели масово на местните избори?
Късно се усетеха те, късноооо!
Програмите са до 2013, следващия общ бюджет ще го орежат яко - криза
Благодаря ти.
не знам. Не ги обичат, но и няма алтернатива. Според мен по-скоро мнозинството няма да гласува (не че сега всички гласуват). Като се сетя за тройната (която сега е двойна - БСП и ДПС) коалиция - трагедия. ДСБ и СДС - едва кретат. Атака са безлични, да не говорим за оня клоун Яне, който ако го вкарат в лудницата, последната ще изглежда като форум на учени от Харвард. Преди време имаше по някаква алтернатива/надежда. Първо царя, после (тройната бе трагедия - едва я съставиха) Бойко, ала сега - кой е "новият"? Не го виждам.Green Light написа:Герб са пътници.
В София я спечелят я не, другаде едва ли. Дотука беше Бойко.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Гледахте ли по "Паранормала"...
ми не.Додю Додев написа:това интервю?
те тва чух оня ден...
гледах как репортажа за резолюция нам-кой-си-номер ..или май за преди нея
вървеше с фон
бойко влиза в залата; бойко отива до Анхела, която говори с някакви хора, подава ръка, здрависва се и подминава; отива да се здрависва с някой друг и т.н..
толкова не искам да виждам такива дребни неща, пък толкова ми се случва.
Мерси, ако не беше ти, тва кой знае кога щеше до мен да стигне.
ПП
Това горе за 15-те хиляди беше. Сега изгледах видеото.
Събра ми очите! Какво пожелание отправи към емиграните накрая!
Последно промяна от Semiramis на 22.03.11, 17:17, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Виждаш го, но не ти отърва. Защото е от тъпо, по -тъпо. Първанов ще замести Бойко. Драйфа ми се като го казвам, обаче тва е.ELBI написа:не знам. Не ги обичат, но и няма алтернатива. Според мен по-скоро мнозинството няма да гласува (не че сега всички гласуват). Като се сетя за тройната (която сега е двойна - БСП и ДПС) коалиция - трагедия. ДСБ и СДС - едва кретат. Атака са безлични, да не говорим за оня клоун Яне, който ако го вкарат в лудницата, последната ще изглежда като форум на учени от Харвард. Преди време имаше по някаква алтернатива/надежда. Първо царя, после (тройната бе трагедия - едва я съставиха) Бойко, ала сега - кой е "новият"? Не го виждам.Green Light написа:Герб са пътници.
абе не го виждам. Ако това ще стане, наистина ще е по-тъпо от Бойко. Той е всякакъв, но онези са просто 2 нива под всякаква критика. И отново ще имаме Р Петков, М Михов, К Нинова и цялата плеяда, до болка позната...Green Light написа:Виждаш го, но не ти отърва. Защото е от тъпо, по -тъпо. Първанов ще замести Бойко. Драйфа ми се като го казвам, обаче тва е.ELBI написа:не знам. Не ги обичат, но и няма алтернатива. Според мен по-скоро мнозинството няма да гласува (не че сега всички гласуват). Като се сетя за тройната (която сега е двойна - БСП и ДПС) коалиция - трагедия. ДСБ и СДС - едва кретат. Атака са безлични, да не говорим за оня клоун Яне, който ако го вкарат в лудницата, последната ще изглежда като форум на учени от Харвард. Преди време имаше по някаква алтернатива/надежда. Първо царя, после (тройната бе трагедия - едва я съставиха) Бойко, ала сега - кой е "новият"? Не го виждам.Green Light написа:Герб са пътници.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ако е така, както казваш, а и аз така мисля, демо(с)крацията е вятър и мъгла в ушите и прах в очите, значи си съгласен, че това е олигархия, а олигархията е всъщност преход към монархияELBI написа:да ... точно така пич ... все още няма. Може би по-точното име е кинтокрация, мъникрация...
мда
херодот и персия
дарий I
до олигархията съм съгласен. После не...Remmivs написа:ако е така, както казваш, а и аз така мисля, демо(с)крацията е вятър и мъгла в ушите и прах в очите, значи си съгласен, че това е олигархия, а олигархията е всъщност преход към монархияELBI написа:да ... точно така пич ... все още няма. Може би по-точното име е кинтокрация, мъникрация...
мда
херодот и персия
дарий I
- Green Light
Впрягаш каруцата пред коня, Суити.Sweety написа:между другото една от причините за неработещата демокравция в България, е че никoй не я уважава тая демокрация и особено такива като вас, най-готините форумни пичове и прочие..
пък вие си говорете каквото искате за Бойко и Първанов
Освен тва Ремиус и Елби не са представителна извадка и нямат никакво значение.
Не са аз!
преди време се замислих за много голямото количество народни поговорки (изрази), свързани с коня. Освен горната се сещам и за:Green Light написа: Впрягаш каруцата пред коня, Суити.
кон с капаци
трай коньо за зелена трева
да му опущиш юздите
...
- Green Light
Можеш да закараш коня до водата, но не можеш да го накараш да пие водаGreen Light написа:И отиде коня в реката.ELBI написа:преди време се замислих за много голямото количество народни поговорки (изрази), свързани с коня. Освен горната се сещам и за:Green Light написа: Впрягаш каруцата пред коня, Суити.
кон с капаци
да му опущиш юздите
...
На харизан кон зъбите се не гледатELBI написа:Можеш да закараш коня до водата, но не можеш да го накараш да пие водаGreen Light написа:И отиде коня в реката.ELBI написа: преди време се замислих за много голямото количество народни поговорки (изрази), свързани с коня. Освен горната се сещам и за:
кон с капаци
да му опущиш юздите
...
Умрял кон не рита
кон за кокошка
Когато атовете се ритат, магаретата теглят
виждаш ли? много ясно става...не е виновен коня или каруцата, а тоя дето впряга...Green Light написа:Впрягаш каруцата пред коня, Суити.Sweety написа:между другото една от причините за неработещата демокравция в България, е че никoй не я уважава тая демокрация и особено такива като вас, най-готините форумни пичове и прочие..
пък вие си говорете каквото искате за Бойко и Първанов
Освен тва Ремиус и Елби не са представителна извадка и нямат никакво значение.
Не са аз!
щото коня не иска да носи никаква отговорност, сигурно и каруцата!
Може и за катъри да кажете поговорки
и за магарета
много коне сме имали едно време, да му се не види
Блажени са бедните духом
сега пък Йемен...Remmivs написа:е какви са демокрации в острова и на други места
що не нападнаха Йемен
ами не знам защо...и на Острова точно какво е ne znam...
ама ми става едно хубаво такова, като си спомня как се изчерви един млад политик -Либдем-а-по време на един дебат..
не знам, не мога да го обясня, само и аз като Вяра просто го чувставам като нещо хубаво
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
Re: Гледахте ли по "Паранормала"...
Това като мера според мера, бе!
Колорит.
- Green Light
Честна дума, вчера ме поканиха да направим партия. Разговора беше много сериозен, обаче спря внезапно като свърши ракията. И остана сума нещо да уточним днес.bead_ написа:грийн, покаже се бе, кво се криеш?ELBI написа: кой е "новият"? Не го виждам.
Но па като се замислиш, тия егати едно уиски немат...
да, бе да! не може да е бил толкова сериозен при такива нищожни количества ракия.Green Light написа:Честна дума, вчера ме поканиха да направим партия. Разговора беше много сериозен, обаче спря внезапно като свърши ракията. И остана сума нещо да уточним днес.bead_ написа:грийн, покаже се бе, кво се криеш?ELBI написа: кой е "новият"? Не го виждам.
Но па като се замислиш, тия егати едно уиски немат...
just perfect
- Green Light
Е, сега, честна дума, много сериозен лаф беше. Аз късно отидох. Основателя има имоти около Кукуш, аз попадам в целевата група понеже прадеди имам кукушанци. Тия имоти много пари струват и всички ние си разделихме по около милион два в евро. Има един два въпроса за решаване, аз ги поставих. Щото нали ти казвам - късно отидох.bead_ написа:
да, бе да! не може да е бил толкова сериозен при такива нищожни количества ракия.
Но два милиона евро несериозно ли ти звучат?
- Green Light
ELBI написа:трудно може да се обори така добре обоснован аргументbead_ написа:добре де, излиза, че сте по-сериозни пиячи, отколкото разговарящиGreen Light написа: Но два милиона евро несериозно ли ти звучат?
Елби, начи, като споря с някое гадже, ти не се меси. В тия случаи тебе веднагически те оборва всякакъв аргумент, а да каже и ти си съгласен, егати!
good cop, bad copGreen Light написа:ELBI написа:трудно може да се обори така добре обоснован аргументbead_ написа: добре де, излиза, че сте по-сериозни пиячи, отколкото разговарящи
Елби, начи, като споря с някое гадже, ти не се меси. В тия случаи тебе веднагически те оборва всякакъв аргумент, а да каже и ти си съгласен, егати!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита