Накрая открих с едни малки буквички да пише - made in
и се успокоих:rotfl24:
п.п. горния емотикон ползвах не щот съм ядосан , а щото е жълт и с дръпнати очи:lol:
п.п. котлона наистина е як
А, като бях в мобилни периоди от живота си, влачех със себе си 1 ел. котлон и 1 газов - дето се монтираше отгоре на газова бутилка.Kent написа:газово за мобилни нужди, за печка немам пикап още да я мъкна насам-натам:lol:АВе написа:Не че те разбрах, де...
Какво котлонче - ел., газово, ядрено?
И за чий х... ти е котлончето, като има чудесни стандарти за кухненски печки?
Всичко се прави вKent написа:Купих си едно котлонче на Primus. Модел - Mimer. Според спецове, а и според мен практически вечно, работи с бутилки на Примус и на Еделрид, трисъставно гориво /не се втечнява като застудей/, здрав като руска ракета, непретенциозен, с дебел свитък документация вътре на сто езика. Навсякъде пише - оригинален дизайн на примус, шведско качество и прочее. Хубава работа, но нещо ме тревожеше и глождеше. Взех една лупа и почнах да изследвам кутийката за микроскопични артефакти.
Накрая открих с едни малки буквички да пише - made in:mad::mad:
и се успокоих:rotfl24:
п.п. горния емотикон ползвах не щот съм ядосан , а щото е жълт и с дръпнати очи:lol:
п.п. котлона наистина е як

Ех, имало и цивилизован начин вместо да режеш и пилиш разни кюнци.Kent написа:http://www.ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=225