яко
Голямо търсене на ДНК експерти настава/ще
Голямо търсене на ДНК експерти настава/ще
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
чак пък всички новини и писаници да следя - не, но за мръвките - те и маджарите май хапваха конскоQuid написа:ако следиш новините .......
би прочел че бг увеличава износа на конско месо за ес и по специално за италия.
коня отдавна е на мръвки при жабарите:-)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
сега експертизи по износ за Италия щеше да правиш...
Remmivs написа:знаех си, че напусто навремето се яхнах на квантовата вълна
вместо да си стана генетик
ама така ме посъветва човек на който вярвам много
а и беше и е светило в генетиката
е то па изобщо има ли разлика да яхне човек квантова вълна или някоя кобилка?:blum:Remmivs написа:знаех си, че напусто навремето се яхнах на квантовата вълна
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
зависи от вълната. Зависи и от кобилатаQuid написа:е то па изобщо има ли разлика да яхне човек квантова вълна или някоя кобилка?:blum:Remmivs написа:знаех си, че напусто навремето се яхнах на квантовата вълна
Италианци, испанци и французи са в Южна Европа. Унгарци, румънци, молдовци и т.н. през Украина и Беларус са средния сегмент.ELBI написа:чак пък всички новини и писаници да следя - не, но за мръвките - те и маджарите май хапваха конскоQuid написа:ако следиш новините .......
би прочел че бг увеличава износа на конско месо за ес и по специално за италия.
коня отдавна е на мръвки при жабарите:-)
За всички (!) северни народи конят е едновременно работно и ездитно животно, но и сериозен запас от мръвка при криза. Па и нэмат нужда от хладилник - с тия техни зимни температури-и-и...
Мой познат, боклук едно време, стана сериозен бизнесмен, след като 10-12 години се грижеше по държавна дотация за свободните коне в Стара планина. Опитомяваше ги, направи огромна ферма. Сега ги продава на по-висока цена от нормалното конско за Зап. Евр. - те били пасяли зелена трева и билки и били по-вкусни. Направи сериозни пари последните 6-7 години.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
а пък дядо ми разказва спомени от детството си, как неговият дядо изнасял за италия зеленчуци. имал голяма градина с пет кладенеца. и два пъти годишно един от ратаите му изгребвал от кладенците водни змии, пакетирали ги в дървени сандъци и ги изпращали на италианците да ги кльопат. е, можеш ли да ядеш змии - тия гадини гнусни и коне - най-великолепните създания? за тва берлускони им дава тон в хора. сбъркани са.Quid написа: коня отдавна е на мръвки при жабарите:-)
just perfect