Ако някой все още се съмнява
- Света вода ненапита
Ако някой все още се съмнява
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Nejimaki-dori
Ми не съм съгласна - много продукти тук са по скъпи, като олио, брашно, захар, паста, дори шоколадите на Plus, Lidl или Zielpunkt тук са по-скъпи отколкото в Австрия и Германия.Амаранта написа:Прави ми впечатление, че за цените нищо не се споменава...и няма нужда, де, тук същите неща са с около 30 до 50% по-евтини...ами, за какви да ни имат - за по-бедни и по-непретенциозни, каквито и сме.
Обаче качеството на тоалетната хартия е същото.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Точно тези не се споменават в проверката, май.Nejimaki-dori написа:Ми не съм съгласна - много продукти тук са по скъпи, като олио, брашно, захар, паста, дори шоколадите на Plus, Lidl или Zielpunkt тук са по-скъпи отколкото в Австрия и Германия.Амаранта написа:Прави ми впечатление, че за цените нищо не се споменава...и няма нужда, де, тук същите неща са с около 30 до 50% по-евтини...ами, за какви да ни имат - за по-бедни и по-непретенциозни, каквито и сме.
Обаче качеството на тоалетната хартия е същото.
и все пак, няма смисъл да го приемаме толкова лично, това са частни компании, а не "Западът" въобще.