имам
- snowprincess
имам
имам ужасен метален вкус в устата, не ми се ходи по лекари, кажете ако ви се е случвало какво сте правили, или ще мине от самосебе си

Re: имам
я върви на лекар.snowprincess написа:имам ужасен метален вкус в устата, не ми се ходи по лекари, кажете ако ви се е случвало какво сте правили, или ще мине от самосебе си
не е задължително да е нещо страшно и сериозно.
да бе да!pocti_bezobidna написа:я върви на лекар.snowprincess написа:имам ужасен метален вкус в устата, не ми се ходи по лекари, кажете ако ви се е случвало какво сте правили, или ще мине от самосебе си
при зъболекар винаги не е страшно а ми е адски ужасно страшно.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- windcolours
- snowprincess
- snowprincess
на какъв, мразя да вися пред лекарски кабинети и като преял кон да ме разкарват насам натамpocti_bezobidna написа:я върви на лекар.snowprincess написа:имам ужасен метален вкус в устата, не ми се ходи по лекари, кажете ако ви се е случвало какво сте правили, или ще мине от самосебе си

- snowprincess
ами при ДжиПи то предполагам, той ще ти каже какъв, аз идея нямам какво би могло да ти има.snowprincess написа:на какъв, мразя да вися пред лекарски кабинети и като преял кон да ме разкарват насам натамpocti_bezobidna написа:я върви на лекар.snowprincess написа:имам ужасен метален вкус в устата, не ми се ходи по лекари, кажете ако ви се е случвало какво сте правили, или ще мине от самосебе си
Може и съвсем нищо да ти няма, не знам.
но не е много разумно ад се лекуваш по съвети в нета, ако ставаше така...
тия ДжиПи не ставата за нищо!
една коза щах да я ритам миналия месец.
много тъпо животно се оказа.
доцент хирург ми дава талон а тая шибана коза иска да ми гледа кво и що и да съм си бил отворил устата.
а бях като тиква у муцуната:rotfl24:
една коза щах да я ритам миналия месец.
много тъпо животно се оказа.
доцент хирург ми дава талон а тая шибана коза иска да ми гледа кво и що и да съм си бил отворил устата.
а бях като тиква у муцуната:rotfl24:
- Света вода ненапита
- windcolours
случайно да си вземала скоро някакви лекарства. Вчера, днес? От разни люкарства се получава също, случвало се е и на мен.snowprincess написа:от две години нямам жлъчка, оперираха ми я, щото имах камъни и правех кризиwindcolours написа:жлъчка?:roll: Ох не, при нея беше горчив вкусът...
абе, Сноу, я се стегни и говори с лекар. Ние какво разбираме?:mad:
Стомах нещо?
Я си питай дофторите най -добре.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
ако беше така щях да спестя пари .Додю Додев написа:тротоарна екзема ли?Quid написа: а бях като тиква у муцуната:rotfl24:
но не би.
директно при хирург.
и теслата във врата.
- Piqndurnik
- Green Light
Ако имаш стари амалгамени пломби, може да се получи биметализъм, който понякога е съпроводен с метален вкус в устата. Но е малко вероятно. Също при употрема на някой лекарства, пише го в листовките им, при отравяне с тежки метали. Всичко това е малко вероятно. Най- добре отивай при гастроентеролог.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
имам една малка от 30 години амалгамена пломба, може ли чак такова нещо да причини, имам чувството, че съм изяла кофа с метални стружкиЪн написа:Ако имаш стари амалгамени пломби, може да се получи биметализъм, който понякога е съпроводен с метален вкус в устата. Но е малко вероятно. Също при употрема на някой лекарства, пише го в листовките им, при отравяне с тежки метали. Всичко това е малко вероятно. Най- добре отивай при гастроентеролог.
ако утре продължава ще отида

- snowprincess
довечера първо ще пробвам с бира, после може да послушам съвета на Куида, а ти се прегледай за дискова хернияPiqndurnik написа:Бих те посъветвал да се нафиркаш, ама козата си иска пръч. Ако бях отишъл на лекар още като се сецнах миналата седмица, нямаше вече втора седмица да ходя като глътнал бастун.

- Stranniche
- Обратна връзка:
- snowprincess
бях забравила, в неделя бяхме на гости и вечерта като се прибрахме имах проблеми със стомаха, изтърпях си болките, но до сутринта ми мина без да съм пила лекарства, а днес сме вторник, уф, май утре наистина ще отида на лекарwindcolours написа:случайно да си вземала скоро някакви лекарства. Вчера, днес? От разни люкарства се получава също, случвало се е и на мен.snowprincess написа:от две години нямам жлъчка, оперираха ми я, щото имах камъни и правех кризиwindcolours написа:жлъчка?:roll: Ох не, при нея беше горчив вкусът...
абе, Сноу, я се стегни и говори с лекар. Ние какво разбираме?:mad:
Стомах нещо?
Я си питай дофторите най -добре.

най-добре познават патоанатомите:lol:бях забравила, в неделя бяхме на гости и вечерта като се прибрахме имах проблеми със стомаха, изтърпях си болките, но до сутринта ми мина без да съм пила лекарства, а днес сме вторник, уф, май утре наистина ще отида на лекар
и на дентален спец иди:lol:
ако има неква парондозка лека,
може да се усеща метален вкус от цръкнатия хемоглобин:-)
дори и да нема видимо кървене
Последно промяна от Kent на 20.04.11, 17:55, променено общо 2 пъти.
- snowprincess
- snowprincess
маймун, аз чакам теб и Ън като спасители, а ти де ме пращашKent написа:най-добре познават патоанатомите:lol:бях забравила, в неделя бяхме на гости и вечерта като се прибрахме имах проблеми със стомаха, изтърпях си болките, но до сутринта ми мина без да съм пила лекарства, а днес сме вторник, уф, май утре наистина ще отида на лекар
кажи поне, че туй не е болка за умиране и да не му обръщам внимание

- snowprincess
ааа ти си се допълнилKent написа:най-добре познават патоанатомите:lol:бях забравила, в неделя бяхме на гости и вечерта като се прибрахме имах проблеми със стомаха, изтърпях си болките, но до сутринта ми мина без да съм пила лекарства, а днес сме вторник, уф, май утре наистина ще отида на лекар
и на дентален спец иди:lol:
ако има неква парондозка лека,
може да се усеща метален вкус от цръкнатия хемоглобин:-)
дори и да нема видимо кървене
нямам кървене от венците, сякаш със слюнката идва в устата ми този вкус, много е неприятно

- Глас в пустиня
- Green Light
При мен стана от лосион. Лосион - локален антибиотик.snowprincess написа:не съм пила от много време лекарства, може преди две-три седмици да съм пила аналгин за главоболиеGreen Light написа:На мен ми се случи от локален антибиотик.
Ама иди на лекар, де! 100 човека ти казаха! Тва сега на какво прилича- да питаш из интернет?! Хороскопа да ти го прочета ли за да разбера какво ти е?
- snowprincess
чак пък нерви, ама знае ли човекБоЕВ написа:Малката се прибра нали?
Изперкала те е нервата и ти се е разбутал панкреаса. Започни с диета и се консултирай с лекар.
върна се много болна, цялата предна седмица си беше вкъщи с кашлица като дърт тютюнджия, запушен нос, температура и свирещи дробове
шофьорът бил виновен, в автобуса било топло и като заспивала той пускал климатика, а че винаги се облича неадекватно за времето и вечно е гола... тя не е виновна никога
Последно промяна от snowprincess на 21.04.11, 09:13, променено общо 1 път.

- snowprincess
- snowprincess
днес ще отида, а ти все пак прочети хороскопа ми и виж дали няма да набия някой на опашката пред кабинетаGreen Light написа:При мен стана от лосион. Лосион - локален антибиотик.snowprincess написа:не съм пила от много време лекарства, може преди две-три седмици да съм пила аналгин за главоболиеGreen Light написа:На мен ми се случи от локален антибиотик.
Ама иди на лекар, де! 100 човека ти казаха! Тва сега на какво прилича- да питаш из интернет?! Хороскопа да ти го прочета ли за да разбера какво ти е?

Ама Сноу, по нета никой не може да ти каже какво ти е - ни лекар, ни зъболекар.snowprincess написа:днес ще отида, а ти все пак прочети хороскопа ми и виж дали няма да набия някой на опашката пред кабинетаGreen Light написа:При мен стана от лосион. Лосион - локален антибиотик.snowprincess написа: не съм пила от много време лекарства, може преди две-три седмици да съм пила аналгин за главоболие
Един жлъчка, друг нерви, трети нещо трето... И така се стига точно до патаанатомите (сори, това е проява на черен хумор
Ама че несериозна работа!
- snowprincess
абсолютно несериозна, да ме прощават докторите в клуба, но единствения лекар при когото ходя редовно е стоматолога, смятам че като се появи нещо и след време само си минава, ако не става дума за хирург, другите изписват някакви лекарства, без да са сами наясно с диагнозата лекувайки симптомите, а не болестта, а аз отказвам да съм експеримент и да се тъпча с лекарстваpocti_bezobidna написа:Ама Сноу, по нета никой не може да ти каже какво ти е - ни лекар, ни зъболекар.snowprincess написа:днес ще отида, а ти все пак прочети хороскопа ми и виж дали няма да набия някой на опашката пред кабинетаGreen Light написа: При мен стана от лосион. Лосион - локален антибиотик.
Един жлъчка, друг нерви, трети нещо трето... И така се стига точно до патаанатомите (сори, това е проява на черен хумор)
Ама че несериозна работа!
дори за децата ми като им изписват антибиотик, го пишат на задната страна на рецептата и аз почти никога не го купувам
като питам тук в клуба, чувам всички мнения и решавам кое е най-добре да се направи, най-ценния съвет е на БоЕВ, диетата лекува почти всичко ако не е причината в пломбата

Ей, сама ще си докараш някой проблем с това "съвети в интернет клуба", сериозно.snowprincess написа: абсолютно несериозна, да ме прощават докторите в клуба, но единствения лекар при когото ходя редовно е стоматолога, смятам че като се появи нещо и след време само си минава, ако не става дума за хирург, другите изписват някакви лекарства, без да са сами наясно с диагнозата лекувайки симптомите, а не болестта, а аз отказвам да съм експеримент и да се тъпча с лекарства
дори за децата ми като им изписват антибиотик, го пишат на задната страна на рецептата и аз почти никога не го купувам
като питам тук в клуба, чувам всички мнения и решавам кое е най-добре да се направи, най-ценния съвет е на БоЕВ, диетата лекува почти всичко ако не е причината в пломбата
Не просто диета. Гладът. Аз тази пролет изпробвах върху себе си лечебния глад. Не просто постих, ами няколко дни глад - само чай с мед, после няколко дни и плодове и така десет дни. После постепенно захранване. Действа чудодейно.snowprincess написа:най-ценния съвет е на БоЕВ, диетата лекува почти всичко ако не е причината в пломбата
За който иска да е здрав.
http://star05.net/e-books/za.doma.semei ... arstvo.pdf
- snowprincess
при мен не тръгва линка, но виждам, че е книгата на лидия ковачеваvyara написа:Не просто диета. Гладът. Аз тази пролет изпробвах върху себе си лечебния глад. Не просто постих, ами няколко дни глад - само чай с мед, после няколко дни и плодове и така десет дни. После постепенно захранване. Действа чудодейно.snowprincess написа:най-ценния съвет е на БоЕВ, диетата лекува почти всичко ако не е причината в пломбата
За който иска да е здрав.
http://star05.net/e-books/za.doma.semei ... arstvo.pdf
съгласна съм с теб за глада, но никога досега не съм го изпробвала, може би е вече време

Да. "Гладът - приятел и лекарство".snowprincess написа: при мен не тръгва линка, но виждам, че е книгата на лидия ковачева
съгласна съм с теб за глада, но никога досега не съм го изпробвала, може би е вече време
Аз само бях чувала и бях слушала отзиви на познати през годините. Тази пролет така ме хвана яд на мен, ей така отведнъж и от другия ден почнах. После чак прочетох книгата, т.е. почти успоредно с гладуването.
Няма нищо сложно или страшно или трудно, ако наистина искаш. Преди си мислех, че за мен това е невъзможно. През живота си не бях издържала и един ден без храна, даже и когато съм била болна и не ми се е ядяло. Обаче всеки може.
Здравето е било винаги на една ръка разстояние за който го иска.