Време е за потапяне
Време е за потапяне
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
Re: Време е за потапяне
приятни изживявания ти пожелавам!
и колкото потапяния, толкова успешни изплувания след това!
и колкото потапяния, толкова успешни изплувания след това!
Виж подводницата!
нещо като излитане и кацане...
сетих се за нещо, което си говорехме с близки - сравнено с другите морета, Черното е като черно-бял телевизор, а другите са цветни. И все пак гмуркането и тук си е емоция. Дано тази година имаме добра видимост. Ако не - отново в най-близкото гръчко...
сетих се за нещо, което си говорехме с близки - сравнено с другите морета, Черното е като черно-бял телевизор, а другите са цветни. И все пак гмуркането и тук си е емоция. Дано тази година имаме добра видимост. Ако не - отново в най-близкото гръчко...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
споко, ся ша дупчат община царево
каварна вече пробиха
после и шистовия газ готвят..
не черно ми непрогледно мое си го наричаме скоро
шеврон мисля, че дупчиха на най-красиото ни място преди 20 години
шкорпиловци, 17 м. видимост на целогодишна база
плантациите за миди на бан
после настана мор кат у мексиканския залив и не моеш а си махнеш мазута от петите и банския
идете и вижте ся ко е там- даже редкия рейс дето стига до селото не може да оформи тунел по надвисналите дървета над пътя
се едно съм у джунгла неква у папуа нова гвинея
а преди гъмжеше от туристи и яко къмпинзи
каварна вече пробиха
после и шистовия газ готвят..
не черно ми непрогледно мое си го наричаме скоро
шеврон мисля, че дупчиха на най-красиото ни място преди 20 години
шкорпиловци, 17 м. видимост на целогодишна база
плантациите за миди на бан
после настана мор кат у мексиканския залив и не моеш а си махнеш мазута от петите и банския
идете и вижте ся ко е там- даже редкия рейс дето стига до селото не може да оформи тунел по надвисналите дървета над пътя
се едно съм у джунгла неква у папуа нова гвинея
а преди гъмжеше от туристи и яко къмпинзи
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...