Това сме ние!
- Света вода ненапита
Това сме ние!
как изглеждаме в очите на съседите
само да уточня: гръцките младежи много точно са ни осъзнали що за стока сме!
Виж подводницата!
- Green Light
е, точно па гърци да ги приказват тия неща.
хайде да не падаме на тяхното ниво и да вдигаме плакати как гърци правят бизнес.
Пикльовци, що не си учат у тях? Тук е по-добре, нали? Дошли, почувствали се нещо повече и вече взеха някакви земанета да ми обясняват какъв бил българския народ. А журналистите пък с кеф сега ще го разпространяват.
хайде да не падаме на тяхното ниво и да вдигаме плакати как гърци правят бизнес.
Пикльовци, що не си учат у тях? Тук е по-добре, нали? Дошли, почувствали се нещо повече и вече взеха някакви земанета да ми обясняват какъв бил българския народ. А журналистите пък с кеф сега ще го разпространяват.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ами това сме ние, да - дисциплинирани, здравомислещи и издръжливи.
За разлика от глезльовци, мързеливци и храненици, в каквито са се превърнали гърците.
Ние ще се оправим - за тях не знам.
Високомерието им е пословично. Но само от нас зависи дали ще го забелязваме.
Като си го постнал това ти какво мислиш, съгласен ли си със статията, трябва ли да стачкуваме на гол гъз и виждаш ли вълшебника дето ще ни оправи?
За разлика от глезльовци, мързеливци и храненици, в каквито са се превърнали гърците.
Като си го постнал това ти какво мислиш, съгласен ли си със статията, трябва ли да стачкуваме на гол гъз и виждаш ли вълшебника дето ще ни оправи?
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
Piqndurnik написа:Някой забеляза ли какво пише в дясната колонка ?Всичко написано на та- зи страница е худо- жествена измислица и не отговаря на дейст- вителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с дей- ствително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в и
еее, ти, пък, що развали удоволствието?
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
не съм и чувал за такъвСвета вода ненапита написа:айде сега, инженерски работи... де си видял икономист и точност?Green Light написа:И аз да уточня:
Света вода ненапита много неточно чете заглавията на сайтовете от които черпи информация
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Само това с дисциплинираността мъъъничко ми изглежда преувеличено.shshtt написа:Ами това сме ние, да - дисциплинирани, здравомислещи и издръжливи.
Аз също мисля - все едно какво пише в статията - че трябва да се стачкува. Французите и те много обичат.
Не знам защо, просто ми е вироглаво напоследък.
Но и не само за това.
Panta rhei...
Re: Това сме ние!
:)))) но само български журналист би измислил подобна поредна "закачка" :)))))Света вода ненапита написа:как изглеждаме в очите на съседите
- Света вода ненапита