какво бихте направили

Все същите
Аватар
WALL-E

какво бихте направили

Мнение от WALL-E »

у хипотетиката, че са ви избрали за президент
и не сте кукла на конци или представителна персона само за междуфирмените..опс, международните отношения,
и имате реална власт нещо да промените

айде да си помечтаем :cool:

п.п. аз утре ще си помечтая, че стана късно :lol:
приемат се и нецензурни мечти :grin: :lol:
брейнсторм :blum:

vbox7.com/play:bccc08a2
тва щот ми дава ерор код на търсене у темите с дума "президент" :lol:
"
Could not insert search results

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '2129030847' for key 1

INSERT INTO phpbb_search_results (search_id, session_id, search_time, search_array) VALUES
...бла,бла
Line : 736
File : search.php" :blum:

п.п. 2
залагайте на позитивното
нещо дето искате да се промени
но с предложение КАК
нъл сте президент бре! :cool:
аре, помечтайте ся
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Semiramis

Re: какво бихте направили

Мнение от Semiramis »

хахаха...все пак имало тема за президенството
ужаст. и то с тоя клип!
:grin:

питай ме хипотетично ако имах адски много кинти за какво щях да ги дам
:grin: за едни премиер и за един президент
знаеш ли как бързо ще направя света по-добър
сериозно.
ама хипотетично.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Е купон ще направя, какво ще направя. Някъде в Родопите, транспорта няма да ми е проблем Може на Рожен. Палатки много, всичките ми приятели, бе всички познати въобще, всички манекенки, естествено са поканени. За Зочо тука ще ви публикувам снимки във "време е за снимки" Три дена ще е купона. Първо каба гайди тва онва. Вечерта огньове много и навсякъде, пържоли, риба, река има ли наблизо на Рожен, че трябва течаща вода, тия неща трябва да се проучат. Китари също супер много. Никой няма да си ляга(сам) преди 3. После втори ден с Джудас. Вечерта пак същото. Забравих да кажа че картофи, чушки, лук и всякакви такива ще има много също за вегетарианците. Аз не се интересувам, но може. Шоколад също. Един тир със стъклени витрини и всякакви шоколади. Диетите ще са забранени. НСО ще ги извикам на купона и ще им наредя да проверят всеки присъстващ да изяде един шоколад задължително. Ако откаже да го арестуват и бой. Никакъв спорт също. Третия ден ще е рилакс- диджеи може да се пробват разни неща там колкото могат. И вечерта за разнообразие огън, пържоли, риба и китари.

На четвъртия ден бих вдигнал до небето парите за военно разузнаване вътрешно и външно и бих задължил(ако приемем че мога) мин. председателите да изслушват разузнавачите по един час всеки понеделник, сряда и петък. Бих възродил 6то и 2ро.
Десетократно.
Голям страх ме тресе.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

аре пак купони... :rotfl24:
то тоя купон не свършва вече неколко десетилетия :lol:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

бих

-забранил на младите шофьори до 23 да карат коли над 1,3 кубика, еле нощем
така ще се намалят с едно около 40% жертвите /катастрофите едва ли/
глобата за джигити на пътя ще е половината от стойността на превозното средство- първи път
за 2-и: 3 пъти стойността
за 3-ти: диспансер с постоянна хоспитализация за сметка на собственоръчно заработеното /щот нема кой а ги гледа под надзор и без паре :grin: /
-разпуснал почти всички комисии за регулиране на нещо си или контролиране на нещо си
така или иначе тея не регулират нищо, само арчат пари за необосновано високи заплати несвързани с икономически ефект от действията им
или бих обвързал заплатите им с ефекта на понижение
-накарам кварталнте инспектори да ходят пеш, да пушат и пият по градинките и да познават ако не по име, то поне по физиономия обитателите на района си
замислете се колко от вас вярват на тази институция...
-определил задължително присъствието на съдебни заседатели
подбор случаен, може и по 12 на дело, докато си превъзпитаме съдиите, за да почнат да се чувстват съпричастни към процеса
-бих теглил една дълга майна на ЕС
освен свобдното придвижвне в рамките на съюза /обикновено на рисковия контингент/, нормалният българин нищо добро не е видел
"свободата" се отнася за капитали и пазар за големите фирми - някой от вас да им е представител?!
-направил поне 4 завода за рециклиране на отпадъци около големите градове и поне по 1 в областите
80 % от боклука всъщност не е боклук, а от останалото може да се вади метан за когенерация и топлината да е отпадъчна и безплатна
-разрешил своеволия на концесионери до 30% от плажната ивица, останалото свободно, обслужвано и охраняемо
да могат хората да си летуват на палатки карвани и другая свлоч..кой както му кефне, щото почивката и здравословното хранене със скара и салатка полята с ракия намалява хем артериалнто налягане, хем и вандалското такова налягане /пък който иска да печели- нека, бариерите ще се мачкат с верижни машни- който си привлече клиенти за услугите по нормален път- уелкъм/
-борси финансови, пенсионно осигуряване.. частни. с пълна отговорност до въстановяване на имуществото или кинтите на потърпевшите.
да им парят гъзовете когато се вричат в "канцерогенни" финансови инструменти
-здравеопазване, учение, колкото народа е склонен да им задели.. принципно подхранвано от данъците
ако болшинството не ще "възрождение", никой няма да им го наложи задължително, прост народ- слаба държава и як монарх :lol:
-циганта-на работа
иначе ще се плашат от вида на телесни течности, както преди са го правиле,
14 годшните "бащи" и 12 годишните "майки" у частните затвори
докато се научат на сексуална култура
после почвата ще се реновира и затворите няма да са необходми
същото и за маргиналите чудещи се с ко да си уплътнят деня /като футболни хулиганчета, пернишки "шофьори", пеперудки и сводници от околомръсното и др./
-приватизация и изгонване с декрет на монополните кръвопийци в структуроопрделящите отрасли- нек, вик, телекомункации, топлфикации, транспорт, химия- най вече в горивата и лекарствта
-тотална държвна защита на всеки произлязъл патент или изобретение от БГ гражданин по целия свят
щото българете сме си кадърни /макар и мързелви/, но нямаме именно тази подкрепа и защита и затова ни цицат и родните и световните велможи
избройте тук колко български изобретения уникални познавате и колко от тях са наше притежание
аз стигнах до около 200 /чуждо притежание/..почвайки от онази касетка дето "сони" переди 30-40 години патентова и още я въртим по музиките си като излезем 20 км. извън градовете си и местните радия изгубят обхват

малко след това..ще ме застрелят, сигура :rotfl24:

ай стига съм си мечтал за днес, че заприлича на "развитото социалистическо общество" :lol: :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Хубави са ти идеите но за повечето питам как, макар че относно борсите бих те попитал защо. БФБ е театър без какъвто и да е ефект. Следприватизационния контрол е супер да бъде осъществен, обаче трябва да назначиш немци да го правят или да ходиш лично.

Аз имам идея. Тоест тя не е моя, открадвам я от приятел.
Да се ограничи правото на глас. Първо да бъде въведен ценз. Образование, материално положение, матримониален статус и платени данъци. С други думи да могат да гласуват само хора, които знаят да пишат и смятат, създали семейство, имащи имот. И после гласоподавателите да са семейства. Едно семейство - един глас. Матримокрация.
Много ми харесва.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

WALL-E написа:аре пак купони... :rotfl24:
то тоя купон не свършва вече неколко десетилетия :lol:
Ама накрая предложих и след купона нещо да свърша. Ти си стигнал до манекенките и си спрял. Не си дочел.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Green Light написа:Ти си стигнал до манекенките и си спрял. Не си дочел.
а днешния виц от дира е
Виц на деня

Доктор към пациента:
- От какво се оплаквате?
- Докторе, не мога да заспивам вечер.
- Ами опитай да броиш овце. Е, вече няма такива количества, но опитай.
- Опитах, не става... И... тогава се започна.
- Какво се започна?
- Да стрелям, докторе.
- ???
- Ами вечер като си легна, затворя очи и започвам да стрелям.
- Гледаш новините, нали?
- Да, и вестници чета... Та започвам да стрелям, докторе, ей така - с много стръв и страст. А на мушката - разни сенки. Приличат ми на днешните управници, депутати и разни партийни активисти. Стрелям, стрелям и... заспивам. Започнах преди десетина години със снайпер, после минах на автомат, а сега съм вече на лека картечница. Чувствувам, че скоро ще трябва да минавам на тежка кратечница.
- Минавай! И ме запиши в разчета!
- Докторе, и ти ли?!
- Мамка им!

п.п. много интересни са и думите на Омбудсманът за съдебната система от тия дни...
имате си компове, питайте чичко гугъл :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И на коя държава, казваш, да съм президент?:cool::winkw:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Амаранта написа:И на коя държава, казваш, да съм президент?:cool::winkw:
на която си щеш :lol:
то с тия въведени начални параметри на въпроZа.. е ясно,
че такаа държава нема :grin:
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Green Light написа:Хубави са ти идеите но за повечето питам как, макар че относно борсите бих те попитал защо. БФБ е театър без какъвто и да е ефект. Следприватизационния контрол е супер да бъде осъществен, обаче трябва да назначиш немци да го правят или да ходиш лично.

Аз имам идея. Тоест тя не е моя, открадвам я от приятел.
Да се ограничи правото на глас. Първо да бъде въведен ценз. Образование, материално положение, матримониален статус и платени данъци. С други думи да могат да гласуват само хора, които знаят да пишат и смятат, създали семейство, имащи имот. И после гласоподавателите да са семейства. Едно семейство - един глас. Матримокрация.
Много ми харесва.
Това го имаше в един много любим филм - Звезни ренджъри на Пол Верховен. Можеха да гласуват само граждани, а за да си гражданин, едно от условията бе - да си служил в армията (!!!???)... Как да е, покрива се с идета на приятеля ти... да не се казва Пол?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

Ух и аз имам идеи... най-любимата ми е помощите са деца да се дават като данъчни облекчения - 1 дете нам колко си процента ДОД офф... и так дале... Незнам дали обаче индобългарите ще го сметнат за дискриминационен :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

itcome написа:Ух и аз имам идеи... най-любимата ми е помощите са деца да се дават като данъчни облекчения - 1 дете нам колко си процента ДОД офф... и так дале... Незнам дали обаче индобългарите ще го сметнат за дискриминационен :)
то и сега действа подобен модел на данъчно облагане...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Аз имам идея. Тоест тя не е моя, открадвам я от приятел.
Много ми харесва.
мдааам... тези идеи са били действащи до края на IX-ти и началото на XX-ти век...

и аз съм се чудил как може моят глас да бъде равен с тоя на един тъп и ограничен мангал, ама... явно може... :mad:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

сър Айвънхоу написа:
itcome написа:Ух и аз имам идеи... най-любимата ми е помощите са деца да се дават като данъчни облекчения - 1 дете нам колко си процента ДОД офф... и так дале... Незнам дали обаче индобългарите ще го сметнат за дискриминационен :)
то и сега действа подобен модел на данъчно облагане...
Къде тва?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор