На вниманието на любителите на котки!
- сър Айвънхоу
На вниманието на любителите на котки!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Пък бобените кълнове ако знаеш какви страшни зарази могат да носят... 
Тази теория, доколкото си спомням, първо гласеше, че ей това паразитче ни манипулирало и ни карало силно да обичаме котките, за да може да се прехвърля насам-натам.
Обаче защо тогава хората силно обичат кучета? Ами други хора? Ами цветя? Човеците са много любвеобилни, да знаеш, сигурно сме пълни с паразити.
Така че, драги ми Айвъне, остави таз песен любовна.
Тази теория, доколкото си спомням, първо гласеше, че ей това паразитче ни манипулирало и ни карало силно да обичаме котките, за да може да се прехвърля насам-натам.
Обаче защо тогава хората силно обичат кучета? Ами други хора? Ами цветя? Човеците са много любвеобилни, да знаеш, сигурно сме пълни с паразити.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
не се оправдавай!Мнемозина написа:Пък бобените кълнове ако знаеш какви страшни зарази могат да носят...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Предупредила съм.сър Айвънхоу написа:не се оправдавай!Мнемозина написа:Пък бобените кълнове ако знаеш какви страшни зарази могат да носят...
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
аз си правих и при двете бременности, защото почти цял живот съм живяла с котки. Всички ме гледаха особено. Малцина тук са в час за рисковете у последиците за плода. За да избегна токоплазмоза престанах да консумирам салами, луканки, пастърми и прочее. Като родих си наваксахPiqndurnik написа:Тук при бременност правят изследване за токсоплазмоза. Не помня, обаче, дали беше от нормалните или само по желание.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Ох. Имаше една кукленска рокличка, която й беше точно по мярка на мойта кокошка и дъщеря ми току я пременяваше.
Най-смешното е, че като я облечеш, тя замръзва. Ама точно все едно, че натискаш паузата и всичко спира.
И стои така, милата, докато е облечена, а като я съблечеш се изнася бързичко и дискретно гневна.
Panta rhei...
- windcolours
ти го позволяваше?:lol: Т'ва тихите води сте опасни за котките- баща ми един такъв улегнал и мълчалив, току отиваше при котката и с най-сериозен вид й закачаше тенекиени капачки на опашката.Мнемозина написа:
Ох. Имаше една кукленска рокличка, която й беше точно по мярка на мойта кокошка и дъщеря ми току я пременяваше.
Най-смешното е, че като я облечеш, тя замръзва. Ама точно все едно, че натискаш паузата и всичко спира.
И стои така, милата, докато е облечена, а като я съблечеш се изнася бързичко и дискретно гневна.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Те и котките са едни тихи води.windcolours написа:ти го позволяваше?:lol: Т'ва тихите води сте опасни за котките- баща ми един такъв улегнал и мълчалив, току отиваше при котката и с най-сериозен вид й закачаше тенекиени капачки на опашката.Мнемозина написа:
Още се чудя защо котка на достолепна възраст ще скача със засилване върху маса с цел да се изпързаля по нея и да тупне от другата страна. Пък ако има по масата и някоя чашка за разливане - това вече е върхът!
Panta rhei...