Речник
Речник
Речник на средностатистическия "тийнейджър" :
Оооо!= Добър ден.
Аре!= Довиждане.
Опа!= Извинете !
А? = Би ли повторил, че не те разбрах
Ааа....= Ясно,разбрах те...
сори, ако сте го пускали, но ме изкефи
Оооо!= Добър ден.
Аре!= Довиждане.
Опа!= Извинете !
А? = Би ли повторил, че не те разбрах
Ааа....= Ясно,разбрах те...
сори, ако сте го пускали, но ме изкефи
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Nejimaki-dori
- Green Light
- snowprincess
Re: Речник
точно това мислех да допълняsnowprincess написа:Яко = харесва ми
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
яко :)snowprincess написа:ELBI написа:точно това мислех да допълняsnowprincess написа:Яко = харесва ми
- сър Айвънхоу
даже "мноо яко" = много ми харесваELBI написа:яко :)snowprincess написа:ELBI написа: точно това мислех да допълня
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
"Ваааай, вай, вай, вай"
Това е бургаско наречие, с което се запознах наскоро. Изразява цяла палитра от емоции - от "леле къФ си чук", до "еваларката, брато"
Това е бургаско наречие, с което се запознах наскоро. Изразява цяла палитра от емоции - от "леле къФ си чук", до "еваларката, брато"
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
Не е наречие. Това е някъф паразит, който е налазил всички (вкл. и мен, нали от 20 г . живея в Бургас) Включва също - въх, а въъъ, въй и прочие производни.maggot написа:"Ваааай, вай, вай, вай"
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
- windcolours