Може ли носна кърпичка

Все същите
Аватар
shshtt

Може ли носна кърпичка

Мнение от shshtt »

И малко тука да помрънкам и да се посополивя, че толкова ме е яд на тъпата ми глава, че не се побирам в кожата си.
Как може бе, как може ми кажете така да изперквам, че да губя възможност за разумна преценка на ситуации и хора.
И да се излагам ААААААААААААААААААААА да се доверявам на хора които въобще не познавам :wand: :wand: :wand: :wand:
Набийте ме следващия път и ми наврете тая тема в носа, щото явно на 5-6 години нещо ми става:crying:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

сваляй гащите

:smackbum:

:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не се ядосвай! Невъзможно е да живеем активно без да се доверяваме на непознати. Не искаш да си няква зелка, значи кво да правиш- питаш, действаш, юркаш, доверяваш. Кво - Да- Правиш?!
Аре майната му!
Прекаран ти го казва.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ами, ами, давай през гащите, че то от тоз пуст мерак дето не ме оставя цялата беля
искам да остарея по-бързо, ама хормон да не остане мамка му и да съм бяла и добра:(
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Green Light написа:Не се ядосвай! Невъзможно е да живеем активно без да се доверяваме на непознати. Не искаш да си няква зелка, значи кво да правиш- питаш, действаш, юркаш, доверяваш. Кво - Да- Правиш?!
Аре майната му!
Прекаран ти го казва.
абе не е непознат, личен познат е даже, но това не значи че е приятел
абе какво да ти разправям разбираш
ох
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Не се притеснявай сега... Нормално е, на всеки се е случвало.
Преспи го един-два пъти и ще видиш, че нито е толкова страшно, нито пък че няма изход.
Всъщност няма изход само ако не го търсиш. :kiss:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Re: Може ли носна кърпичка

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:И малко тука да помрънкам и да се посополивя, че толкова ме е яд на тъпата ми глава, че не се побирам в кожата си.
Как може бе, как може ми кажете така да изперквам, че да губя възможност за разумна преценка на ситуации и хора.
И да се излагам ААААААААААААААААААААА да се доверявам на хора които въобще не познавам :wand: :wand: :wand: :wand:
Набийте ме следващия път и ми наврете тая тема в носа, щото явно на 5-6 години нещо ми става:crying:
Щом е за бой - веднага. Ама без да ме караш да чакам 5-6 години. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

shshtt написа:ами, ами, давай през гащите, че то от тоз пуст мерак дето не ме оставя цялата беля
искам да остарея по-бързо, ама хормон да не остане мамка му и да съм бяла и добра:(

накъсай си данетленото черно бельо*
от горното чекмедже на скрина
и си готова остаряла:mad:
*или червено
:lol:
п.п. наградата за бялата и добра патка е сатъра накрая
хора сме, нека поддържаме реномето
поне
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Публикувай отговор