Нима?Мнемозина написа:
Ами спестих ти това, че тия театрални трупички ...

Аз, веднага.Green Light написа:Готово, бе. Хващаш ме в точното настроение.Мнемозина написа: Да те светна и теб: като питаш, няма да се получи. Направо забраняваш - и толкова.
Личен опит.
Тая година - никакви есемеси няма да пращам за Коледа. Или се обаждам, или после наживо честитя на патерици, или нищо.
Някой присъединява ли се?
Днес, днес ми е последният свръхнатоварен ден. Надявам се ако оцелея и след него, да се събера най-после на едно място.shshtt написа:И аз не си падах по коледа никак, но сега е различно.
Още не ме е прихванал коледният дух, но знам че като се прибера другата седмица, изчистя, сложа елха и е украсено и ще ми стане хубаво.
Подаръци трябва да взема за всички от семейството по нещо мъничко, да сготвя кой каквото обича и т.н. все приятни неща.
Но най-вече ще си видя децата и ще се съберем цялото семейство.
И с приятелите планирам да се срещна, и до родния град да отида и въобще с чисто сърце мога да кажа че сега обичам коледата
точно така! за бой са..за бой сме...ама като няма как да се организират...ей за това са синдикатите и нпо-тата ;-)shshtt написа:
абе тоя народ съвсем е изперкал и частност даскалиците и шефа на тази детска градина!
платен дядо коледа и фотограф! като маже някой татко или доброволци да свършат тази работа:mad:
ама и родителите сте за бой, че се съгласявате
е това какво общо има с Коледата, а?itcome написа:Суити, от одеве гледам картинката ти в профила... Бога ми, не мога да разбера в каква поза си, кое ръка кое крак...
Седнала си по турски на поляната?

Цъ! Гъбосва те. Забила е коляно с левия крак, десния е свит, приклекнал, с левицата стиска някакъв/нещо си за гушата, а с десната лобути яко.itcome написа:Суити, от одеве гледам картинката ти в профила... Бога ми, не мога да разбера в каква поза си, кое ръка кое крак...
Седнала си по турски на поляната?
Да е ясно, че това се отнася до Коледа, НГ и 8ми март. За именния ми ден, поздравявайте ме, че вашта кожа! Правя списък на тия дето не са ме поздравили, да знаете.bead_ написа:е, какво очакваш?! ти най-официално обяви поздравителните смс-и за персона нон гратаGreen Light написа:Аз есемеси не пращах. Получих три, а предишни години са били десетки. Питах колегите и при тях положението е такова - супер малко получени, и супер малко изпратени.
сигурно на Цветница, нали тогава празнуват всички зелении, пънове, дънери, а той все пак е Грийн...от друга страна може да празнува на Св Патрик, там нали също голяма зеленилка настава заради детелините.itcome написа:Гриньов ден де е?
и само за звук - Гриньовица... пълни ми душата :)
Май съм измислен, бе Уиндколорс. Измислен съм. Отначало бях съвсем малко измислен, после повече и така с годините станах измислен изцяло. Вече нямам нито една реална черта.windcolours написа:сигурно на Цветница, нали тогава празнуват всички зелении, пънове, дънери, а той все пак е Грийн...от друга страна може да празнува на Св Патрик, там нали също голяма зеленилка настава заради детелините.itcome написа:Гриньов ден де е?
и само за звук - Гриньовица... пълни ми душата :)
Ми да си остави тук телефона Грийн. Как да му се обадим като не си е публикувал номера и витаят митове около него. Има ли го, няма ли го. Съествува ли, измисля ли си се?...