Сега остава да отскокнат догодина и по нашия паралел.
Новата ера наближава
Новата ера наближава
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- windcolours
- Green Light
- сър Айвънхоу
що пък само паралели? може пък и меридиани да се съберат... знае ли човек!Мнемозина написа:![]()
Ще видим кои паралели ще се съберат накрая.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- сър Айвънхоу
ъъъъ... не разбрах... що целта е да се удари топката в глобуса?Мнемозина написа:Топка... топка... топка ... топка.... ГЛОБУС???Green Light написа:По- точно космалноМнемозина написа:... Трябва да се мисли глобално.
Bella Ciao
Bella Ciao
Това е от една много досадна реклама.сър Айвънхоу написа:ъъъъ... не разбрах... що целта е да се удари топката в глобуса?Мнемозина написа:Топка... топка... топка ... топка.... ГЛОБУС???Green Light написа: По- точно космално
Не бива човек да бъде извън времето си. И да пропуска теми за сбирки.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
не, ще си се преселила в отвъдното (може би един от паралелните светове)shshtt написа:и аз ще съм се гътнала:mad:
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
- windcolours
хора, дайте по същество. Аз наистина искам да чуя компетентно мнение дали написаното в статията е резонно или не. Вече запитах на едно място-казаха,че било спекулации и глупости....
аз си мечтая за свят, където хипохондрията ми да е неоснователна:lol: Що па не!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
прочети това има интересно описание, как световете били като "матрьошка"... и от там и "горния свят" - рая и "долния свят" - ада...windcolours написа:хора, дайте по същество. Аз наистина искам да чуя компетентно мнение дали написаното в статията е резонно или не. Вече запитах на едно място-казаха,че било спекулации и глупости....
Bella Ciao
Bella Ciao
Талеб би казал, че не е.windcolours написа:хора, дайте по същество. Аз наистина искам да чуя компетентно мнение дали написаното в статията е резонно или не. Вече запитах на едно място-казаха,че било спекулации и глупости....
Светът, в който хипохондрията ти е неоснователна, трябва да го търсиш навътре. Не за друго, ами защото е по-наблизо тая посока на безкрайността.
Panta rhei...
няма, няма... ще има ски!!Green Light написа:А понеже паралелните светове са безкрайно много, все някъде в някой от тях аз съм тоталитарен тип началник- садист на Цеко Минев и компания.
Ше ми спират те ските на Витоша!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
на мен не ми ясно какво им е доказателството; много искам да са прави обачеwindcolours написа:хора, дайте по същество. Аз наистина искам да чуя компетентно мнение дали написаното в статията е резонно или не. Вече запитах на едно място-казаха,че било спекулации и глупости....
но като чуя: "британски учени откриха..." и обикновено спирам да чета :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.