Искам, искам, искам и тук
- Nejimaki-dori
Искам, искам, искам и тук
Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами
Предложени са нови правила в отговор на оплаквания от зрители за много по високия звук на ТВ рекламите от този на предаванията, които прекъсват...
иСтОчник
Предложени са нови правила в отговор на оплаквания от зрители за много по високия звук на ТВ рекламите от този на предаванията, които прекъсват...
иСтОчник
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Nejimaki-dori
Мда, ама ако си здрЕмал на някой филм, дали ще свариш с дистанционното?vyara написа:Аз искам по-нисък звук на комплексарските моторетки. Или по-скоро mute.
За тв-то имам дистанционно.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Подкрепям с две ръце за моторетките! Как ги допускат въобще на пазара не знам!
Разни еколози се пенят за бензиновите изпарения, а че шума никакви изисквания и критерии няма.
Не издържан на шум, става ми зле много. Тук е такъв тих град, а нощем става писта за мотори.
Имам чувството, че са някакви специално проектирани за изръмжаване, влудяват ме.
Разни еколози се пенят за бензиновите изпарения, а че шума никакви изисквания и критерии няма.
Не издържан на шум, става ми зле много. Тук е такъв тих град, а нощем става писта за мотори.
Имам чувството, че са някакви специално проектирани за изръмжаване, влудяват ме.
- Nejimaki-dori
- snowprincess
Re: Искам, искам, искам и тук
по-лесно ще стане да се преместиш във Франция, отколкото тук да прецакат рекламодателитеNejimaki-dori написа:Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами
иСтОчник
just perfect
- Piqndurnik
Крайно време беше. В момента са с по-силен звук и, ако те мързи да смениш програмата, трябва да си играеш с вафлата.Nejimaki-dori написа:Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами
Така си мислиш. В талона на колата ми пише и колко смърди, колко шум вдига, че и с какви точно гуми се кара.shshtt написа:...
Разни еколози се пенят за бензиновите изпарения, а че шума никакви изисквания и критерии няма...
Наздраве 
Не съм съгласна!snowprincess написа:децата ни оплакват ли се от шума и силните реклами
момичета, от егн-то е, това го установих още преди 10-на години, когато почнах да се карам на лапетата под прозореца да не вдигат голям джангър
Аман от това все повредата да е в на хората ушите! И особено на хората по-навъзраст..
на бас, че е в ония граници на опасния за здравето шум
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Ами те и рекламите бяха забранили по едно време по държавните телевизии, не знам дали още е така. Много ми харесват тия идеи, обаче само отдалеч ще им се радваме.Nejimaki-dori написа:Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами
иСтОчник
Една от причините да не гледам телевизия е това, че в повечето случаи не знам какво гледам. Тоест - на кило реклами сто грама нещо друго и забравям какво е било другото.
Panta rhei...
една от причинете да е такъв звука май е да улавят домакините ..например в кухнята
друго ако не чуеш, поне тях можеш и при работещ аспиратор и течаща вода ...
ти си жена, не миялна машина..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Да, знам го това, ама тоя номер се изтърка и... не е ли обидно да те мислят за толкова елементарен?Semiramis написа:една от причинете да е такъв звука май е да улавят домакините ..например в кухнята
Макар че онзи ден в магазина една майка като реклама досадно обясняваше на глас на бебето, че търси по рафтовете "новата Милде" - сякаш това е най-важното нещо на света и ако не е точно новата... с главна буква.
Panta rhei...
- Green Light