Искам, искам, искам и тук

Все същите
Аватар
Nejimaki-dori

Искам, искам, искам и тук

Мнение от Nejimaki-dori »

Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами

Предложени са нови правила в отговор на оплаквания от зрители за много по високия звук на ТВ рекламите от този на предаванията, които прекъсват...

иСтОчник
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз искам по-нисък звук на комплексарските моторетки. Или по-скоро mute.
За тв-то имам дистанционно.
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

vyara написа:Аз искам по-нисък звук на комплексарските моторетки. Или по-скоро mute.
За тв-то имам дистанционно.
Мда, ама ако си здрЕмал на някой филм, дали ще свариш с дистанционното?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Подкрепям с две ръце за моторетките! Как ги допускат въобще на пазара не знам!
Разни еколози се пенят за бензиновите изпарения, а че шума никакви изисквания и критерии няма.
Не издържан на шум, става ми зле много. Тук е такъв тих град, а нощем става писта за мотори.
Имам чувството, че са някакви специално проектирани за изръмжаване, влудяват ме.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

не ми беше дошло наум, че нарочно го правят с по-силен звук....абе търговци:(
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

shshtt написа:не ми беше дошло наум, че нарочно го правят с по-силен звук....абе търговци:(
Отделно комплексарите сами ги го правят по-силен, нетърпим всъщност. Каква е ползата да караш тъпата си моторетка, ако не обръмчиш орталъка, та всички да те чуят и забележат?!
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

Абе я си направете тема за моторетките, какво ми разваляте моята :mad:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

чакай де, където моторетки там и реклами - нали все за нприемливо силен звук си говорим:grin:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

децата ни оплакват ли се от шума и силните реклами
момичета, от егн-то е, това го установих още преди 10-на години, когато почнах да се карам на лапетата под прозореца да не вдигат голям джангър :lol:
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Искам, искам, искам и тук

Мнение от bead_ »

Nejimaki-dori написа:Франция изисква по нисък звук на телевизионните реклами

Предложени са нови правила в отговор на оплаквания от зрители за много по високия звук на ТВ рекламите от този на предаванията, които прекъсват...

иСтОчник
по-лесно ще стане да се преместиш във Франция, отколкото тук да прецакат рекламодателите
just perfect
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Крайно време беше. В момента са с по-силен звук и, ако те мързи да смениш програмата, трябва да си играеш с вафлата.
shshtt написа:...
Разни еколози се пенят за бензиновите изпарения, а че шума никакви изисквания и критерии няма...
Така си мислиш. В талона на колата ми пише и колко смърди, колко шум вдига, че и с какви точно гуми се кара.
Наздраве :cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:децата ни оплакват ли се от шума и силните реклами
момичета, от егн-то е, това го установих още преди 10-на години, когато почнах да се карам на лапетата под прозореца да не вдигат голям джангър :lol:
Не съм съгласна!
Аман от това все повредата да е в на хората ушите! И особено на хората по-навъзраст..:grin:

:lol: знаеш ли колко пъти ми е идвало да пиша до някъде да вземат да замерят силата на звука на рекламите?! И е ясно, че няма да го намалят, де...

на бас, че е в ония граници на опасния за здравето шум :blum:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

иСтОчник
Ами те и рекламите бяха забранили по едно време по държавните телевизии, не знам дали още е така. Много ми харесват тия идеи, обаче само отдалеч ще им се радваме.

Една от причините да не гледам телевизия е това, че в повечето случаи не знам какво гледам. Тоест - на кило реклами сто грама нещо друго и забравям какво е било другото.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

една от причинете да е такъв звука май е да улавят домакините ..например в кухнята
друго ако не чуеш, поне тях можеш и при работещ аспиратор и течаща вода ...
ти си жена, не миялна машина..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа:една от причинете да е такъв звука май е да улавят домакините ..например в кухнята
друго ако не чуеш, поне тях можеш и при работещ аспиратор и течаща вода ...
ти си жена, не миялна машина..
Да, знам го това, ама тоя номер се изтърка и... не е ли обидно да те мислят за толкова елементарен?
Макар че онзи ден в магазина една майка като реклама досадно обясняваше на глас на бебето, че търси по рафтовете "новата Милде" - сякаш това е най-важното нещо на света и ако не е точно новата... с главна буква. :grin:
Panta rhei...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

"Съдейки по рекламите, телевизия гледат, жалки, измъчени от пърхот и запек хора, на които мивките са пълни с мръсна посуда, а тоалетната им чиния мирише на кисело зеле през месец юли ...."
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

WALL-E написа:"Съдейки по рекламите, телевизия гледат, жалки, измъчени от пърхот и запек хора, на които мивките са пълни с мръсна посуда, а тоалетната им чиния мирише на кисело зеле през месец юли ...."
Не е така! Ина е щастлива, защото няма цистит!
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

itcome написа:
WALL-E написа:"Съдейки по рекламите, телевизия гледат, жалки, измъчени от пърхот и запек хора, на които мивките са пълни с мръсна посуда, а тоалетната им чиния мирише на кисело зеле през месец юли ...."
Не е така! Ина е щастлива, защото няма цистит!

Хахахаха!
:grin:
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

itcome написа: Не е така! Ина е щастлива, защото няма цистит!
е на тая явно съм изключил зверски звука :rotfl24:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Публикувай отговор