Брутро

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Брутро

Мнение от Gaspode »

на компанията. Тук е мястото да кажа и ЧНГ, ЧИД, ЧРД и секви други ЧаДъРи, които съм пропуснал еБентуално. Хип - хип- наздраве :beer:

Вижте единственият начин да изглеждате като на рекламите. :bigsmile:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Готино! :-)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Брутро

Мнение от сър Айвънхоу »

Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

сър Айвънхоу написа:на мен ли го обясняваш? :grin:
Е то има доста такива сравнения. Мен по-ме кефят тия, в които показват грешки и пропуски на фотошоперите. Някои са кошмарни направо - призрачни ръце от нищото, примерно, хора без пъпове, ей такива неща :bigsmile:

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа: Е то има доста такива сравнения. Мен по-ме кефят тия, в които показват грешки и пропуски на фотошоперите. Някои са кошмарни направо - призрачни ръце от нищото, примерно, хора без пъпове, ей такива неща :bigsmile:
мдааам... изкривени плочки в банята...

глупостта и суетността са смешни, но, в повечето случаи, много опасни...

някой беше писал, че глупостта, невежеството и безхаберието са не по-малко опасни от злонамереността... (тва що го написах незнам, ама...)
Bella Ciao
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Я пак да сменим темата малце - бе ква е тая мода напоследък, да се носят кафета (предполагам) в адския транспорт? И то не купено някъде наблизо, ами в тия термо-чаши - вероятно приготвено в къщи и взето за из път. Все по-често срещам такива чаши в метрото и трамвая... Толку ли нямат 5 минути в къщи да си пийнат кайвенцето? Да станат по-ранко, примерно. Или като стигнат в офиса? Таман аперитивка ще си спретнат. Ква е тая нова мода? Или пък само за мен е нова...

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Gaspode написа:Я пак да сменим темата малце - бе ква е тая мода напоследък, да се носят кафета (предполагам) в адския транспорт? И то не купено някъде наблизо, ами в тия термо-чаши - вероятно приготвено в къщи и взето за из път. Все по-често срещам такива чаши в метрото и трамвая... Толку ли нямат 5 минути в къщи да си пийнат кайвенцето? Да станат по-ранко, примерно. Или като стигнат в офиса? Таман аперитивка ще си спретнат. Ква е тая нова мода? Или пък само за мен е нова...
демократизират се хората, модернизират...

винаги съм казвал, че София ще е едно по-спокойно място, ако всички си лягаха половин час по-рано и ставаха сутрин половин час по-рано...
какъв кошмар е само в часовия пояс 7:30-9:30... просто нямам думи... и сите бързат за някъде... и едни нервни, не мислят...
а... и всички имат само права на пътя...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:Я пак да сменим темата малце - бе ква е тая мода напоследък, да се носят кафета (предполагам) в адския транспорт? И то не купено някъде наблизо, ами в тия термо-чаши - вероятно приготвено в къщи и взето за из път. Все по-често срещам такива чаши в метрото и трамвая... Толку ли нямат 5 минути в къщи да си пийнат кайвенцето? Да станат по-ранко, примерно. Или като стигнат в офиса? Таман аперитивка ще си спретнат. Ква е тая нова мода? Или пък само за мен е нова...
Тва не го мисли. Има сума хора, чиято единствена работа и смисъл на съществуването им е да те дразнят. Тва е вселенска някаква работа и подредба, не ги мисли тия неща. Това го измилих много отдавна, аз много често имам прозрения, но понеже са многобройни и не мога да ви ги пиша тука всичките. Ти даваш идеалния пример. Няма никакъв смисъл да мъкнат кафета из целия град. Единствения смисъл е да те нервират. Тия хора се появяват в автобуса, блъскат те, и после ти като си слезнеш, те изчезват. Така са тия неща.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Тва не го мисли. Има сума хора, чиято единствена работа и смисъл на съществуването им е да те дразнят. Тва е вселенска някаква работа и подредба, не ги мисли тия неща. Това го измилих много отдавна, аз много често имам прозрения, но понеже са многобройни и не мога да ви ги пиша тука всичките. Ти даваш идеалния пример. Няма никакъв смисъл да мъкнат кафета из целия град. Единствения смисъл е да те нервират. Тия хора се появяват в автобуса, блъскат те, и после ти като си слезнеш, те изчезват. Така са тия неща.
Бе да си призная - не ме дразнят. Просто им се чудя. Какво е удоволствието от кафе, изпито на крак (обикновено един, щото за два крака няма място) в метрото? Тоя свят е пълен с изненади и неразбираеми чудеса :bigsmile:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа: Бе да си призная - не ме дразнят. Просто им се чудя. Какво е удоволствието от кафе, изпито на крак (обикновено един, щото за два крака няма място) в метрото? Тоя свят е пълен с изненади и неразбираеми чудеса :bigsmile:
А ти откъде знаеш, че е кафе?
Може да е зелева чорба. :roll:
Panta rhei...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мнемозина написа:
Шкембе чорба ако е, разбирам. Ама зелева чорба в термочаша? Тя се пие студена бе :bigsmile:

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Като се заговорихме на кулинарна тема....

За Кента спицялно - за бушкрафтърските му миткосвания:

Изображение
Последно промяна от Gaspode на 12.01.12, 10:20, променено общо 1 път.

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Gaspode написа:
Мнемозина написа:
Шкембе чорба ако е, разбирам. Ама зелева чорба в термочаша? Тя се пие студена бе :bigsmile:
Тъкмо - термочашата ще я държи студена и човек може да си се изфука с термочашата.
Толкова е елементарно, не разбирам как не разбирате. :lol:

Шкембе чорба е по-смислено, прав си, като за градския транспорт. Особено ако е с много чесън. :grin:
Panta rhei...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:
Бе да си призная - не ме дразнят. Просто им се чудя. Какво е удоволствието от кафе, изпито на крак (обикнове сно един, щото за два крака няма място) в метрото? Тоя свят е пълен с изненади и неразбираеми чудеса :bigsmile:
ти като един виден работодател трябва да се кефиш на тоя все по-налагащ се американски модел. бачкаш, тичаш, вечно си зает, даваш мило и драго да трупаш пари за робовладелеца си. и си велик. тва е.
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

bead_ написа: ти като един виден работодател трябва да се кефиш на тоя все по-налагащ се американски модел. бачкаш, тичаш, вечно си зает, даваш мило и драго да трупаш пари за робовладелеца си. и си велик. тва е.
Мне. Не го разбирам и туйто. Да не говорим, че няма пряка връзка между това колрто тичаш и колко работа вършиш, но освен това съм сигурен, че пиенето на кафе не в къщи а по пътя не води до по-ранно стигане на работа, а само до по-късно ставане, съответно по-късно лягане и същата недоспалост.

Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Gaspode написа:пиенето на кафе не в къщи а по пътя не води до по-ранно стигане на работа
ха!?! :shocked: ма има ли още хора дето ходят на работа?!
или само държавните "служители" дет ми цоцат от данъците
ма те не одят на работа... :roll:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Бе!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:
bead_ написа: ти като един виден работодател трябва да се кефиш на тоя все по-налагащ се американски модел. бачкаш, тичаш, вечно си зает, даваш мило и драго да трупаш пари за робовладелеца си. и си велик. тва е.
Мне. Не го разбирам и туйто. Да не говорим, че няма пряка връзка между това колрто тичаш и колко работа вършиш, но освен това съм сигурен, че пиенето на кафе не в къщи а по пътя не води до по-ранно стигане на работа, а само до по-късно ставане, съответно по-късно лягане и същата недоспалост.
има логика. за мен и теб. и затова не си пием кафето в метрото.

п.п. не съм се качвала на софийското. което си е пропуск голям!
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Изображение

Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

ой, ой, ой, мнемо каква е сладичка! :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

:lol: Малко ми е позамръзнала опашката...

Добрютро! :coffee:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа::lol: Малко ми е позамръзнала опашката...

Добрютро! :coffee:
ама пък добре зареждаш склада за зимата :harhar:
Bella Ciao
Публикувай отговор