Ма така да ми се спи
- Green Light
Ма така да ми се спи
Моята борба е да си задържа очите отворени. Успявам засега. Но както много често се случва с мене, околните тотално пренебрегват моите успехи.
Някой говори до мене.
Какво - казвам.
Ами ГКЦто е без пряка видимост. - отговарят ми.
Замълчавам но кански опитвам да се събудя, понеже това е абсолютна слухова халюцинация. Никакъв смисъл няма. Нито ГКЦ ми говори нещо, нито изобщо се интересувам от видимости от всякакъв характер. Пряка видимост аз имам само към един календар и няколко канцеларски пособия. Все пак колегата ми продължава да седи до мен. Опитвам да задам въпроса с други думи, но търся много кратко.
Каквоо?
Ами ГКЦто е без пряка видимост - казва колегата ми.
Искам да махна с ръка за да не се притеснява и усещам че държа някакви листове със скици. Дълго дълго го гледам. И накрая казвам откровено - тяхната кожа, бе мръсници!
И колегата си излезе.
Изобщо не ги разбирам тия хора
Някой говори до мене.
Какво - казвам.
Ами ГКЦто е без пряка видимост. - отговарят ми.
Замълчавам но кански опитвам да се събудя, понеже това е абсолютна слухова халюцинация. Никакъв смисъл няма. Нито ГКЦ ми говори нещо, нито изобщо се интересувам от видимости от всякакъв характер. Пряка видимост аз имам само към един календар и няколко канцеларски пособия. Все пак колегата ми продължава да седи до мен. Опитвам да задам въпроса с други думи, но търся много кратко.
Каквоо?
Ами ГКЦто е без пряка видимост - казва колегата ми.
Искам да махна с ръка за да не се притеснява и усещам че държа някакви листове със скици. Дълго дълго го гледам. И накрая казвам откровено - тяхната кожа, бе мръсници!
И колегата си излезе.
Изобщо не ги разбирам тия хора
И аз не ги разбирам. Аз съм нощна птица, късно си лягам, но пък мога да спя до късно. Т.е. ще ми се, ама не мога - откъ е почнала учебната година ставам сутрин в 6. СъдбаМнемозина написа:Който не пие сутрин където трябва каквото трябва, така е.
П.П. Ранобудниците са ми ужасно непонятни, напълно извън представите ми за света са. Най-нормалното нещо за мен е човек в дванайсет и половина все още трудно да си отваря очите.
- windcolours
едно от най-относителните понятия на тоя свят е "рано". За мен 7,30ч е престъпно рано, но довода не важи пред освирепелия от глад синковец. Иди обяснявай, че да режеш хляб и правиш закуска в сънно състояние е опасно. Два часа след като си отворя очите не ставам за ни-що. Мразя дори сутрешния секс.Мнемозина написа:Който не пие сутрин където трябва каквото трябва, така е.
П.П. Ранобудниците са ми ужасно непонятни, напълно извън представите ми за света са. Най-нормалното нещо за мен е човек в дванайсет и половина все още трудно да си отваря очите.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Nejimaki-dori
Аз пък съм ранно пиле. Лошото е , че след 12 ч. КПД-то ми рязко спада. Не мога и да стоя до късно, мда.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Да, аналогичен случай в наше село. Като се родят децата, индивидуалният ти биологичен часовник отива на кино.windcolours написа:
едно от най-относителните понятия на тоя свят е "рано". За мен 7,30ч е престъпно рано, но довода не важи пред освирепелия от глад синковец. Иди обяснявай, че да режеш хляб и правиш закуска в сънно състояние е опасно. Два часа след като си отворя очите не ставам за ни-що. Мразя дори сутрешния секс.
Имало е периоди, когато до девет и половина даже съм успявала да съм разсънена и - о! - усмихната.
Но добре си спомням времената, когато блажено си спях до дванайсет.
Panta rhei...
Ако до 12 е добре - супер.Nejimaki-dori написа:
Аз пък съм ранно пиле. Лошото е , че след 12 ч. КПД-то ми рязко спада. Не мога и да стоя до късно, мда.
При мен пък КПД-то е най най след пет и половина следобед.
Както и да го гледаш, се пада да съм най-ефективна във времето за готвене.
Panta rhei...
- Green Light
Сънувах, че съм някъде на някакъв хотел. И влизаме през оградата нали на хотела, ама от задния вход- много приличаше на двора на училището- и там един продава сладолед, и децата ме врънкат да купя. Аз знам че тва е ол инклузив и отпред има сладолед, който ни се полага, обаче викам си айде сега, човека си е направил далаверата в тая криза, децата врънкат, айде ще купя. Купувам, но не става ясно защо трябва да платя по- късно. И по- късно тоя ми вика че дължа 500 лева. Аз започвам разправия но целия персонал започва да ми се кара и идва полиция и изобщо става много яка дандания. Нямам петстотин лева, парите ми някак стават двеста и нещо, единствено мога да дам билетите за самолета. Продавача ми се ядосва, оставя ми билетите и ръкомаха - айде оставете го тоя просяк нещастен, а пък аз нищо не разбирам освен че съм им бесен и обиден, но искам само да се махна от там по- скоро.vyara написа:Бе няма такова нещо като ГКЦ, бе. И в гугъл няма. Ама-ха! Сънувал си.
И за тоя сън си мислех, и си викам леле как искам сега да с легна и да досънувам нещата, и колегата гекаце, та гекаце. Пряка видимост.
Ама едно по едно бе. Дайте да се разберем!
- Green Light
А, не! Аз съм си ранобудник. Между 7 и 12 съм на 6.Мнемозина написа:Който не пие сутрин където трябва каквото трябва, така е.
Но съня ме напада изневиделица.
Между 12 и 2 трябва много да внимавам.
- Green Light
Долна лъжа! Аз го познавам лично тоя човек, недейте да му вярвате! По принцип, но и тук! Така се почва и се стига до телефонните измами.Gaspode написа:...И аз не ги разбирам. Аз съм нощна птица, късно си лягам, но пък мога да спя до късно....
Нали сме били заедно на почивка, бе! Ставаш риш в 8 и правиш кафе под прозорците на хората.
Ми да. Като стане голямото природно бедствие в 6, майка му в 7, аз до колко, мислиш, успявам да устискам? 8 е геройство от моя страна. Трябва да си ми вечно благодарен, че ги удържам до тогава поне.Green Light написа:Долна лъжа! Аз го познавам лично тоя човек, недейте да му вярвате! По принцип, но и тук! Така се почва и се стига до телефонните измами.Gaspode написа:...И аз не ги разбирам. Аз съм нощна птица, късно си лягам, но пък мога да спя до късно....
Нали сме били заедно на почивка, бе! Ставаш риш в 8 и правиш кафе под прозорците на хората.
- Green Light
Не мога. Дори не се заражда благодарност, камо ли да изтрае вечно. Аз в осем през отпуските съм почтен махмурлия и благодарности в тоя час няма по списък.Gaspode написа: ..Ми да. Като стане голямото природно бедствие в 6, майка му в 7, аз до колко, мислиш, успявам да устискам? 8 е геройство от моя страна. Трябва да си ми вечно благодарен, че ги удържам до тогава поне.
- Green Light
- Piqndurnik