Пуши ток...
Пуши ток...
http://www.newsbg.eu/index.php?see=news&story=1079
Какво мислите за това? Кои от вас изпаряват никотин?
Много шашава работа, вече ги забраниха из разни авиолинии... и си мисля че може да стане повсеместно.
Аз изпарявам от 2-3 месеца и се чувствам чудесно. Освен това си организирах малък внос от Китай и опипвам почвата за разпространение. Но ако и нашите се наредят по курниза на гърците....
Какво мислите за това? Кои от вас изпаряват никотин?
Много шашава работа, вече ги забраниха из разни авиолинии... и си мисля че може да стане повсеместно.
Аз изпарявам от 2-3 месеца и се чувствам чудесно. Освен това си организирах малък внос от Китай и опипвам почвата за разпространение. Но ако и нашите се наредят по курниза на гърците....
Кърти, чисти, извозва...
Re: Пуши ток...
Малииии...itcome написа:Кои от вас изпаряват никотин?
Аз изпарявам от 2-3 месеца и се чувствам чудесно.
Изфиряваш!
"Хиляди потребители реагират остро, тъй като не са успели да откажат или да намалят пушенето с помощта на подобни цигари и не могат да разберат защо министерството е готово да ги забрани."
Бе аз ли нещо не съм у ред, обаче как така първо не са доволни от продукта, даже са остро недоволни, па после роптаят срещу забраната му.
Шантав народ!
Бе аз ли нещо не съм у ред, обаче как така първо не са доволни от продукта, даже са остро недоволни, па после роптаят срещу забраната му.
Шантав народ!
Re: Пуши ток...
ами сложил съм си розовите очила... нещо такова:vyara написа:Малииии...itcome написа:Кои от вас изпаряват никотин?
Аз изпарявам от 2-3 месеца и се чувствам чудесно.
Изфиряваш!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... NMq8XS4LhE
Последно промяна от itcome на 12.01.12, 14:04, променено общо 1 път.
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
не си разбрала, защото това, журналята, не могат да обяснят елементарни неща.vyara написа:"Хиляди потребители реагират остро, тъй като не са успели да откажат или да намалят пушенето с помощта на подобни цигари и не могат да разберат защо министерството е готово да ги забрани."
Шантав народ!
просто тез цигари бяха рекламирани като "естествения начин да се спрат цигарите".
да, обаче, тез цигари си съдържат никотин, т.е. зависимостта си остава. та тез цигари бяха после приети като "алтернатива на вредните натурални цигари"... а сега някой е решил, че трябва да маха и тях...
да, ама прекално много хора са зависими от тютюна, по-точно от никотина...
като се замисля... то вредното на една цигара не е никотина, а катрана... защото никотина е както кофеина и таина... т.е. би трябвало да се забранят и кафето и чая...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Да де... ама хич вече не разбирам.. за една кутия гигари държавата си прибира сигурно 70 процента от стойноста и... и ги забранява, щото вредим на околните и себе си... и миришемсър Айвънхоу написа:
не си разбрала, защото това, журналята, не могат да обяснят елементарни неща.
просто тез цигари бяха рекламирани като "естествения начин да се спрат цигарите".
да, обаче, тез цигари си съдържат никотин, т.е. зависимостта си остава. та тез цигари бяха после приети като "алтернатива на вредните натурални цигари"... а сега някой е решил, че трябва да маха и тях...
като се замисля... то вредното на една цигара не е никотина, а катрана... защото никотина е както кофеина и таина... т.е. би трябвало да се забранят и кафето и чая...
Сега мириша на ябълки и вредя само на себе си и си плащам 20% ддс и пак искат да ме забраняват... що?
Кърти, чисти, извозва...
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Кой го казва.. втори рипна на Киндъла :)Green Light написа:Ми прави са гърците. С цигарите се почва. Не тва е не е верно. С вестниците се почва - електронни вестници. После електронни цигари. После сигурно електронно кафе, електронна виенска кифла и обяд и... някой се е досетил, че до електронна жена е вече една крака, риш. Забрана трябва!
Иначе май наистина е - забрани да има... вчера си лежа в една релакс заличка и си избълвам пара доволно... докато не ме видяха две... и докладваха... брррр.... Ходи обяснявай, че в тая течност и никотин нямаше...
Кърти, чисти, извозва...
Аз за тва всичките ми батареи са със синя лампа. Така не стават грешки ;)itcome написа: Кой го казва.. втори рипна на Киндъла :)
Иначе май наистина е - забрани да има... вчера си лежа в една релакс заличка и си избълвам пара доволно... докато не ме видяха две... и докладваха... брррр.... Ходи обяснявай, че в тая течност и никотин нямаше...
Инак съм тъй от 2 години и кусур. Що чудо съм видяла на митницата с тия неща...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аз сравнително леко ги внесох, дори предколедно успях да ги мина като мостри... и проверка не ми направиха, щото един се беше заикнал как 20 цигари могат да тежат почти 4 кила... сега ще пробвам един друг завод...maggot написа:Аз за тва всичките ми батареи са със синя лампа. Така не стават грешки ;)itcome написа: Кой го казва.. втори рипна на Киндъла :)
Инак съм тъй от 2 години и кусур. Що чудо съм видяла на митницата с тия неща...
и моите светят синичко... да не ти казвам от към изпарители как се извратих... да образуват многооооо пара :)
Две години... външни изменения? :)
Каква течност ползваш батерии и изпарители... много ми е любопитско...
ииии аз качих килограми... ама ще си ги смъкна... важното е сутрин да съм свежарка и да не се раздишвам половин час :)
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
ти от друго, драги ми господине, качваш килограми! И други покрай теб качваме. И довечера пак ще качиш, ако не внимавашitcome написа: Две години... външни изменения? :)
ииии аз качих килограми... ама ще си ги смъкна... важното е сутрин да съм свежарка и да не се раздишвам половин час :)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Проклятието да готвя божествено, може би :)windcolours написа:ти от друго, драги ми господине, качваш килограми! И други покрай теб качваме. И довечера пак ще качиш, ако не внимавашitcome написа: Две години... външни изменения? :)
Кърти, чисти, извозва...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Това е по-извратено и от моите уфси по-горе... все пак хубавото на секса е че може да бъде и безплатен, за разлика от шушенето... прилагам примери:Fairy of the Flowers написа:Електронна жена не знам ама преди години бяха измислили костюм, с който се прави виртуален секс и симулира усещания
http://www.youtube.com/LIMITELIMITE77?f ... 7Lt4WwTBp8
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
И устата сутрин да не я усещам пълна с опикан памукitcome написа: Аз сравнително леко ги внесох, дори предколедно успях да ги мина като мостри... и проверка не ми направиха, щото един се беше заикнал как 20 цигари могат да тежат почти 4 кила... сега ще пробвам един друг завод...
и моите светят синичко... да не ти казвам от към изпарители как се извратих... да образуват многооооо пара :)
Две години... външни изменения? :)
Инак качих, да. След около половин година установих, че за 3 месеца съм качила къмто 10 килца. Ма ги смъкнах де, бавно, но славно.
Имах глупостта да направя поръчка за 220 долара. Алеле кво ме направиха за 20 долара над лимита... не е истина! Ама подкупче не дадох! И им скъсах нервите и аз де. Не е да съм си траела. Накрая им казах, че ако заради тях ме уволнят, ще дойдат и те с мен - за ръчичка ще ги водя до бюрото по труда. Май се стреснАха, ма не съм сигурна. Бе важното е, че след това за около 15ина минутки бях готова.
Пазарувам от ТУК. За сега съм на модел 901, ама като гледам нещо излиза от производство лека полека и май ще мина на други. И джусчетата са на Dekang. Са пробвам един с аромат на праскова. Нести пушил ли си?
Ако искаш да правиш повече дим, си купи по-силен джус, например 24мг и го поразреди с медицински глицерин (може и да ти дам малко - още имам) . Ку знаеш къф комин става... не е истина - у нас по едно време беше като в парна баня
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Глюпости. Рекламиране... Толкова мощни интереси на цигаропроизводители са намесени тука, че да ти иде да се разплачеш.сър Айвънхоу написа: не си разбрала, защото това, журналята, не могат да обяснят елементарни неща.
И никой не е тръгнал да спира цигари с това. Заместител - да, ама да ги спреш ползвайки друг вид цигара - смешно е.
Един приятел на Житката, живеещ в Канада (и там са забранени, той кара китайците да му лепят етикетчета че пращат ароматизатори за вана и още други простотии) е пращал на няколко пъти тия нещи в лаборатории за анализ.
Освен никотин, аромати и някакво безвредно вещество дето споява консистенцията няма.
Така че - според мен всичко е "мижи да те лажем".
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Хъм те Joyetech го внасят в БГ тези: pv-bg.com
Сега сравних Танк модела е 65 долара (от твоя саит) към 109 в България... като се има в предвид гаранцията май е по добре да си ги вземаш от тях.
Аз пробвах с течност на глицеринова основа... но ми е едно такова сухо на гърлото... инак верно дими повече... може би с твоя вариант да смеси декантска течност на пропиленглюкол основа с глигерин ще е по добре...
Сега за тестове съм взел - 555 на 18, MLB na 11, 18, 24 Cuba Cigar na 11...
Едно ябълково сокче ми беше много приятно... пак ще си взема за блаженни следобеди.
От изпарителите най-харесвам едни картомайзери с двоен изпарител...
и едни танкове тип Б с 2.5 мл танк...
В офиса, само дето не са ме кръстили аптекаря :)
Сега сравних Танк модела е 65 долара (от твоя саит) към 109 в България... като се има в предвид гаранцията май е по добре да си ги вземаш от тях.
Аз пробвах с течност на глицеринова основа... но ми е едно такова сухо на гърлото... инак верно дими повече... може би с твоя вариант да смеси декантска течност на пропиленглюкол основа с глигерин ще е по добре...
Сега за тестове съм взел - 555 на 18, MLB na 11, 18, 24 Cuba Cigar na 11...
Едно ябълково сокче ми беше много приятно... пак ще си взема за блаженни следобеди.
От изпарителите най-харесвам едни картомайзери с двоен изпарител...
и едни танкове тип Б с 2.5 мл танк...
В офиса, само дето не са ме кръстили аптекаря :)
Кърти, чисти, извозва...
Гаранцията и през сайта не я губиш. Купуваш - не работи - пишеш, връщаш, пращат ти нови.
pv-bg.com ги знам, че и поименно дори - познати са - и те от там и по същия начин пазарят, да не мислиш?
Гледам да се позареждам и аз с повечко, да имам за по няколко месеца напред.
Оня ден пушИх от химикалката. За малко да я хвърля ядосано, мамка й.
pv-bg.com ги знам, че и поименно дори - познати са - и те от там и по същия начин пазарят, да не мислиш?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Сега видях че е китайски сайта... аз от алибабато пазарувам...maggot написа:Гаранцията и през сайта не я губиш. Купуваш - не работи - пишеш, връщаш, пращат ти нови.
хъммммм... интересни неща имаш, значи за разказване... :)
Инак тези маймуни от Джойтеч им пиша - те не искат да ми продват... казват питай хардуер бегарите... ама ха!
Кърти, чисти, извозва...
Е те точно хвбегарите заловиха пазаря тука. И ПВ-то са от тяхното котило. Да не говорим, че с мъжото ги зарибихме май, още ми дължат няколко цигаре и камел сосец, уж да пробват.itcome написа:
Сега видях че е китайски сайта... аз от алибабато пазарувам...
хъммммм... интересни неща имаш, значи за разказване... :)
Инак тези маймуни от Джойтеч им пиша - те не искат да ми продват... казват питай хардуер бегарите... ама ха!
От хардуер не знам колко печелят, ама тва определено им пълни джобеца.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Не разбирам къф ти е проблема... За гърлфренд нищо не казват, така че... кво ривьеш?WALL-E написа:тъкмо мислех да пробвам как ще ми се отрази една дигитална
вместо аналоговите
а представи си какъв вой ще настане като забранят BOB
BOB- battery operated boyfriend
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...