Айде и Докторка кье доде!
Щото съм едър земевладелец!
Щото съм едър земевладелец!
Да направя купон, да не се разсъхне кралството?
А??
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Щото съм едър земевладелец!
Ти скоро не прави ли?:winkw:Звеневия написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе принципно -.ДА!frisky lioness написа:Ти скоро не прави ли?:winkw:Звеневия написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??
Преди три дни, ама сега кралство има да се полива!
Звеневи Кралевики...Звеневия написа:Абе принципно -.ДА!frisky lioness написа:Ти скоро не прави ли?:winkw:Звеневия написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??
Panta rhei...
Едно ме притеснява- ще стигне ли бутилката? Освен ако не си взел оная половина , дето е винопроизводителната!Звеневия написа:Абе принципно -.ДА!frisky lioness написа:Ти скоро не прави ли?:winkw:Звеневия написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??
ГРИНА още не ми е купил риза - ся и ти! Съм с ДВАМА кръстници!!!Мнемозина написа:Звеневи Кралевики...Звеневия написа:Абе принципно -.ДА!frisky lioness написа:Ти скоро не прави ли?:winkw:Звеневия написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??
Преди три дни, ама сега кралство има да се полива!![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали? Не е шега работа това:winkw:Звеневи Кралевики! ЕХ! написа: ама сега кралство има да се полива!
Пробвайте се след театрото. Така са повече людете дет да имат кво да поливат:blum::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
е убаво, правиЗвеневи Кралевики! ЕХ! написа:Да направя купон, да не се разсъхне кралството?А??
живот и здраве ще дойда с една светла личност
Ми освен да дойда
и да съберем двете половини в едно общо кралство и да се натряскаме както му е реда... 
Re: Ми освен да дойда
Си сеньор, ама мойто е южно изложение!~Remmivs написа:и да съберем двете половини в едно общо кралство и да се натряскаме както му е реда...
Ако е Шантиклер, ще се обръсна!Dark написа:...ще дойда с една светла личност
- Пипилота Шантиклер
бре! друга светла личност е имала предвид дарки, но.....няма да пропусна случая някой да се обръсне в моя честЗвеневия написа:Ако е Шантиклер, ще се обръсна!Dark написа:...ще дойда с една светла личност
ШШШТ, да не разбере жена ми, че знайш ли ква точилка има!Пипилота Шантиклер написа:бре! друга светла личност е имала предвид дарки, но.....няма да пропусна случая някой да се обръсне в моя честЗвеневия написа:Ако е Шантиклер, ще се обръсна!Dark написа:...ще дойда с една светла личност
- Dark Angel
да разбирам, че ще ти се зарадвам реално?Пипилота Шантиклер написа:
бре! друга светла личност е имала предвид дарки, но.....няма да пропусна случая някой да се обръсне в моя чест
- Пипилота Шантиклер
да, съвсем реално мисля да дойда, само не разбрах кога идва докторка и кога ще е купонаDark написа:да разбирам, че ще ти се зарадвам реално?Пипилота Шантиклер написа:
бре! друга светла личност е имала предвид дарки, но.....няма да пропусна случая някой да се обръсне в моя чест
Ела, ама като за първо разпознаване, карамфили и вестник "Работническо дело" бр.165/1973Пипилота Шантиклер написа:...мисля да дойда...
Ти определи!Пипилота Шантиклер написа: кога ще е купона