Коментар:
Кралицата на дъгите е като чудно растение, достигнало върха на своя цъфтеж и пъстрота. Тя е много сексуална, много жива и пълна с възможности. Тя щрака с пръсти под музиката на любовта, а зодиакалната й огърлица е поставена така, че Венера лежи върху сърцето й. Ръкавите на дрехата й са пълни със семена, които вятърът ще раздуха, за да пуснат корени, където могат. Тя не се интересува дали ще попаднат в почвата или върху камъните, а просто ги пръска навсякъде в истинско тържество на живота и любовта. Върху нея се сипят цветя в хармония с нейното собствено разцъфтяване, а водите на чувствата се полюшват игриво под цветето, на което е седнала.
Може би в момента се чувстваш като градина, пълна с цветя, и благословиите се изливат върху теб от всички посоки. Приветствай пчелите, прикани птиците да пият от твоя нектар. Разпръсни радостта си, за да я споделят всички.
Аз, лично нямам нищо против. Обаче дано бе, да не се падне и на Бейби тва!
Тва "разцъфтяване" явно е днешното Ошо. И на мен ми се падна, така че... да разцъфтим всички, заедно с Бейби!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Участие Коментар:
Сега имаш възможност да участваш с другите и да дадеш своя принос в създаването на нещо по-голямо и по-красиво от това, което всеки един може да направи сам. Участието ти не само ще е градивно за теб, но и ще допринесе с нещо много ценно към цялото.
Тоя филм съм го гледал бе, Ошко! Не може ли утре да участвам в нещо по- мъничко ама да е за мене? За разнообразие.
Green Light написа:Участие Коментар:
Сега имаш възможност да участваш с другите и да дадеш своя принос в създаването на нещо по-голямо и по-красиво от това, което всеки един може да направи сам. Участието ти не само ще е градивно за теб, но и ще допринесе с нещо много ценно към цялото.
Тоя филм съм го гледал бе, Ошко! Не може ли утре да участвам в нещо по- мъничко ама да е за мене? За разнообразие.
Може да идеш на обяд.
Така после, на митницата, ще има и нещо градивно за природата, пък и ти ще си взел своето.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...