Тенис

Все същите
Аватар
Green Light

Тенис

Мнение от Green Light »

Ето тази:

Изображение

би ето тази

Изображение

на тенис
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Джокович/ Мъри.

Обядвах чак сега, обаче имаше ТВ и хванах последните 25 минути.

Голяма гадост! На отсрешната маса на един метър от мене клюкарстваха за хора които познавам, бях сам, никой не ми пречеше да подслушвам и пак не можах да чуя нищо. Така вървеше мача, че забравих за послушването. Коментатора вика - тва който е писал сценария на тоя мач не е имал никаква жал нито към Джокович, нито към Мъри. :-)
Веднъж и на мене да ми се падне, начи и да пропусна. Много ме е яд!

П.П. Джокович би.

П.П.П. И откъде, да му се не види, ги вадят сърбите тия тенесисти?!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ама на тези не им пускаш снимките, нали? :blum:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:Ама на тези не им пускаш снимките, нали? :blum:
Готни са и двамата. На Джокович наш как му викат по коментарите в нета? ГГС. Гадния гениален сърбин.

Финала е утре. Джокович Надал. Има всички шансове да стане мача на всички времена. Много са се разиграли, много яка форма, и са страшно нахъсани. 5часовия мач вчера може да е изморил Джокович, но пък тва не е български футбол, та може и хич да не го е изорил.
Ще пусна снимки от утрешния мач. Ще ти харесат.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Страхотен финал беше вчера. Страхотен. Как се описва такова нещо? Аз не съм най- големия фен на тениса. Тази игра се състои от сетове- който вземе три сета печели. Един сет се състои от геймове- който вземе шест гейма печели сета. Единия гейм сервиз бие нашия/ другия гейм- противника. Обикновено който сервира той си взима гейма. Ако другия успее веднъж да пробие готово - взима си своите сервирания, взима и пробива си на своя сметка и готово - победител. Общо взето скука. Заглежда се човек понеже има екшън тичат викат тва онова, обаче съспенса е далече от ШЛ.
Вчера пробивите бяха десетки. 4тия и 5тия сет човек не можеше да ги гледа седнал. Когато Надал изглеждаше съкрушен, обърна всичко и стигна до топка за победа. Докато виках чакай бе какво стана, бе, какво гледам аз - и коментаторите по Евроспорт викат чакайте бе, какво стана бе, какво гледаме ние..?! Джокович от своя страна беше изморен до припадък. Всяка топка беше борба, ама всяка, вся-ка. В петия сет Джокера изпусна ракетата си докато се връщаше от мрежата и се видя как пръстите не го слушат- не можа да я вземе на два пъти. Престанах да виждам спортисти и си викам тва са гладиатори, честна дума. - И така ги и поздравиха накрая на награждаването - поздрави за гладиаторите.
Джокович би. Железен човек е слабо казано. Воля от чист титан. 6 часа беше тоя финал, а в петък игра 5 срещу Мъри. Заслужаваше победата. Много му се кефя на Новак Джокович, винаги съм го харесвал. Но за мен тоя финал има двама победители.
Умирам да гледам такива спортисти.

П.П. Мисля, че Анди Мъри е най- големия талант. Личеше си в петък. Но просто го смазват с воля. И няма шанс. И по- добре.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор