Отиде си Уитни Хюстън
- сър Айвънхоу
Отиде си Уитни Хюстън
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
На мен още по невъздържани писания ми се мъдрят в главата...latrevw написа:гадно, казвам да почива в мир
но и цял ден й се ядосвам. да имаш толкова талант, толкова красота, да имаш "всичко" и съзнателно, сам, да го разрушиш.
Не ги соделих, а няколко пъти бях на път.
Намерила е покой.
Кърти, чисти, извозва...
- Green Light
Е. Внезапно, нали, млада много умря. Затова си е тема.vyara написа:С тия теми форума прилича на табло с некролози.
И на мен ми е жал за Уитни, а и за другите починали, но е тъпо всяка втора тема да е некролог.
Има го в новините, навсякъде, нищо ново човек не научава и не казва в такива теми.
Пък и нещастен брак, Боби все я биел, тя се утешавала с наркотици, горката, пък сега е мъртва, пък той - жив.
Не си прав, кривчо.
Позволи на хората да имат гледна точка и да мислят, че са прави също както ти си го мислиш.Green Light написа: Не си прав, кривчо.
Досега защо никой не е бил загрижен за това с какъв идиот се е събрала и живяла, м?
За живите трябва да мислим и да сме загрижени докато са живи, а не после да цъкаме с език.
Пак казвам - тъпо. Ти се мисли за прав колкото си щеш.
- Green Light
Еми не мога, анархия ще настане тука. Амаранта ми спори, ти гробища, риш виждаш наляво и надясно. Даже Амаранта е цвете, ти си опасната. Не мога на тебе даже в никакъв случай нищо да ти позволявам. Ми много си неуравновесена.vyara написа:Позволи на хората да имат гледна точка и да мислят, че са прави също както ти си го мислиш.Green Light написа: Не си прав, кривчо.
Досега защо никой не е бил загрижен за това с какъв идиот се е събрала и живяла, м?
За живите трябва да мислим и да сме загрижени докато са живи, а не после да цъкаме с език.
Пак казвам - тъпо. Ти се мисли за прав колкото си щеш.
Ми компенсирай - пусни няколко други теми и всичко ще се уравновеси.vyara написа:С тия теми форума прилича на табло с некролози.
И на мен ми е жал за Уитни, а и за другите починали, но е тъпо всяка втора тема да е некролог.
Има го в новините, навсякъде, нищо ново човек не научава и не казва в такива теми.
Panta rhei...
Има хора, които изглеждат така, сякаш животът блика от тях. Не съм се вглеждала в нея, нито пък съм знаела за наркотиците и т.н. - но колкото пъти ми е попаднала пред очите, съм имала усещане за страхотна жизненост.Green Light написа:Е. Внезапно, нали, млада много умря. Затова си е тема.vyara написа:С тия теми форума прилича на табло с некролози.
Пък и нещастен брак, Боби все я биел, тя се утешавала с наркотици, горката, пък сега е мъртва, пък той - жив.
Не си прав, кривчо.
Вестта за смъртта на хора с такова излъчване винаги стряска.
Panta rhei...