А на някой от вас да му се е паднало пътуване от София до Варна в скоро време?
На някой от вас
На някой от вас
да са му гледали на кафе на скоро?
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
- snowprincess
Re: На някой от вас
обади се като дойдешМнемозина написа:да са му гледали на кафе на скоро?

Re: На някой от вас
Работата е там, че и на мен не са ми гледали на кафе.snowprincess написа:обади се като дойдешМнемозина написа:да са му гледали на кафе на скоро?
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
Не може. В момента гледа един страхотен (нищо, че е турски) сериал. С един страхотен мъж. Не може да мисли, камо ли да преосмисля каквото и да било.Мнемозина написа: Ужасно сте несериозни.
Предлагам незабавно да преосмислите отговорите си.
Особено Нежимаки.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Green Light
На мен май изобщо не са ми гледали на кафе. Не съм сигурен. Може и да са ми гледали но е било много отдавна. И не защото гледачки липсват. Или па да не пия кафе.
На морето една приятелка гледа на абсолютно всички, само на мене не. Не мога да разбера защо. Всички бяха много щастливи и доволни, ма всички до една. Викам, бе Сашке, тия всичките много доволни, бе. Барем една да се разреве или тревога така лека да видиме, пък те пеят от радост. Нещо да не е от формата на чашките?
И не ми гледа.
Но иначе сега от лавацата ми се падна път. Не пишеше докъде.
На морето една приятелка гледа на абсолютно всички, само на мене не. Не мога да разбера защо. Всички бяха много щастливи и доволни, ма всички до една. Викам, бе Сашке, тия всичките много доволни, бе. Барем една да се разреве или тревога така лека да видиме, пък те пеят от радост. Нещо да не е от формата на чашките?
И не ми гледа.
Но иначе сега от лавацата ми се падна път. Не пишеше докъде.
- windcolours
Е питам, де. Обаче с тази чудна климатична обстановка...windcolours написа:Кента се точеше да идва скоро в София, питай него, Мнемич.
Инак са ми гледали на кафе и не са познавали. Но може да е, защото не пия кафе. И като ще ми гледат-пия насила. Па насила убост не ставало.
То ще си покаже.
Иначе това с кафето е от времето, когато пиехме турско кафе и после се взирахме в чашите.
Обаче майката на една съученичка беше майсторка и всичко ни познаваше. И това съм запомнила най-много - пада ти се не много дълъг път, до три. Три дни, три седмици, три месеца, три години.
Последно промяна от Мнемозина на 13.02.12, 18:52, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- windcolours
- Nejimaki-dori
Най-добре иди да ти гледат на кафеМнемозина написа:
А ще кажеш ли кога или да разчитам на интуиция?
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- windcolours
- windcolours
мек и объл бил:mad:...оня ден на Черни връх, дето също е мек и объл, вятърът щеше да ни отнесе къде Дунавската равнина. За Богдан знам, че също е ветровит. Освен туй има премного сняг из тази губерния. Никакви куки в ръцете, ще нахлузим снегоходки на краката. Няма пъртина.Kent написа:щурмува се райхстага, мъж се щурмува също, нап също се щурмува ако има опашкаа. богдан е мек,объл, и космат планински връх връх.... ко да му щурмуваш.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
луд умора няма...itcome написа:Уинди ще ме мъкне някъде в Родопите за събота и неделя... да сме размразявали вода :)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
....а ти се дърпаш ли, дърпаш...itcome написа:Аз много искам но Уинди ще ме мъкне някъде в Родопите за събота и неделя... да сме размразявали вода :)Kent написа:пуснал съм на мнемозина инфо по скайпа, тя да ми е сводницата:lol: маман единвид
дори няма да казвам какво всъщност ще правиш след като размразим водата, че тук хората през това време ще леят кървава пот в офисите и като нищо ще те линчуват:lol:
я кажи, аз не съм на работаwindcolours написа:....а ти се дърпаш ли, дърпаш...itcome написа:Аз много искам но Уинди ще ме мъкне някъде в Родопите за събота и неделя... да сме размразявали вода :)Kent написа:пуснал съм на мнемозина инфо по скайпа, тя да ми е сводницата:lol: маман единвид
дори няма да казвам какво всъщност ще правиш след като размразим водата, че тук хората през това време ще леят кървава пот в офисите и като нищо ще те линчуват:lol:
- windcolours
- Nejimaki-dori
Гледаха ми сега. Показа ми пътуване към София преди Великден (началото на април) Записвайте в тефтерите и се приготвяйте.
За сведение на пристигащите и на посрещачите:
Събота (вдругиден), седем часа (19.00), ей тук:
http://www.lubimoto.com/
Дотук сме шест души, ако ще идва някой непредвиден... ще го бием.
Panta rhei...
- Nejimaki-dori
По-конкретно 3-6.04, там някъдеМнемозина написа: Ние записваме, ама като ти кажат по-конкретно, свирни в клуба.
И на мен може би ще ми се падат пътувания по това време...
Уф, и аз май точно тогава ще тръгвам в други посоки.Nejimaki-dori написа:По-конкретно 3-6.04, там някъдеМнемозина написа: Ние записваме, ама като ти кажат по-конкретно, свирни в клуба.
И на мен може би ще ми се падат пътувания по това време...
Ама може и да се размине, де, има време дотогава.
Panta rhei...
- windcolours
При мен нещата се завъртяха в неочаквана посока, тъй че мога да ви налазя утре вечер. Ку няма места сме се разбрали с Айвъна да ми отстъпи неговия столМнемозина написа:За сведение на пристигащите и на посрещачите:
- сър Айвънхоу
споко бре, за тебе все ще се намери (поне) един станал...windcolours написа:Ку няма места сме се разбрали с Айвъна да ми отстъпи неговия стол
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao