е не допускаш ли, че може да съм от разузнаването азсър Айвънхоу написа:да, война е... и то от най-гадните... щом не си дезертьор, що тогава не си в България? нали е добре?... и какво, като внасяте пари?... с пари всичко е постига, така ли?... знам какво ще ми отговориш - там е по-добре и затова си там... нали? това ще ми отговориш?... е, щом там е по-добре и затова си там, означава, че си приела по-лесния начин - да избягаш, а някой друг да се опитва да оправи нещата тук! по тази причина, освен дезертьор, друго не мога да ти кажа...
ако беше някой с ниска квалификация, респективно с нисък интелект, то не мога да те виня, защото и да искаш, не можеш да направиш кой знае колко, но ти си висококвалифициран специалист, с достатъчно високо интелектуално ниво и би трябвало да си отговорна за състоянието на всички... или поне малко, защото би трябвало да разбираш нещата по-добре от нискоквалифицираните... но... каквото и да ти обяснявам, няма да ме разбереш... защото такъв ти начина на мислене - по-лесно да си някъде другаде... където няма проблеми и където се живее по-добре... по-лесно е да даваш съвети от там, където си по-добре и да правиш генерални заключения дали съм "истински мъж" и дали държа на бой...
и ти четеш, като дявола евангелието... проблемът е, не, че са високи данъците, а, че нищо не получаваме срещу тях... краде се поголовно, кой колкото може... че и повече...
и за тия 20 години унижения, питам те, ТИ лично какво направи, за да не те унижават? ТИ лично какво направи, за да не е така в България? ТИ лично постара ли се да разбереш кой е виновен за това да ни унижават? ТИ лично излезе ли на протест (ония протести от 1990 и 1991 г. не се броят)... или е по-лесно просто да си вземеш дрънката и да ни поучаваш от чужбина...
е, БЛАГОДАРЯ, ама НЕ ИСКАМ да ме поучават тези, които не могат и нямат какво да ме поучават!
п.п. и, накрая, погледни ми подписа!
ми да война е..ама аз за това те попитах знаеш ли кой са враговете ти..ти ми скачаш!?
знаеш ли кое ме отврати в думите за протеста и дето щели да те бият?...това че си сам, и че ще те набият някак си щях и да го подмина (да, нормалнияй песимизъм за....)
но долъпнението и обяснението ти как никoй нямало да те отрази по медиите ме вбеси и отчая...
ти даже вече беше планирал неуспеха си и явно успешно си намерил адекватни причини за да не го правиш...или оправдания и извинения по-точно...
що например мене не ме попита? аз ще дойда с тебе да протестирам...поне няма да си сам...и съм идеалния протестиращ, не ме е страх от бой, от уволнение и т.н...