вляво горе има брояч на годините
вижда се на пълен екран
има малки неточности и в годините и в наименованията
но пък е разказ с картинки за надъхани многознайковци
или незнайковци
а ся наздраЕ!
и ние четем www.abv.bg...WALL-E написа:
а ся наздраЕ!![]()
А...!WALL-E написа:vbox7.com/play:b64d4b9c0a
вижда се на пълен екран
или незнайковци
а ся наздраЕ!![]()
ми питай ги де..Мнемозина написа: Че съм от незнайковците, съм, ама България се появява през 1187 година и що така Първата българска държава нещо не я броят?
Ами знайковците си мълчат, така че от Незнайко пак ще получиш отговор. Мисля че е защото датирането започва от 1000та година. България точно тогава се среща с Василий Българоубиец и следващите сто и петдесет години тука е Византия. 10тина години се губят, но те са 10 години на безвластие, така че спокойно може да се каже, че държава българска по това време няма.Мнемозина написа:А...!WALL-E написа:vbox7.com/play:b64d4b9c0a
вижда се на пълен екран
или незнайковци
а ся наздраЕ!![]()
Че съм от незнайковците, съм, ама България се появява през 1187 година и що така Първата българска държава нещо не я броят?
В американските лекции за пръв път се споменава за българи, когато стигат 382ра година. Атила трябва да е това. Имам една карта на разпространение на християнството. Там също на стрелката "Българи" пише триста и незнамси коя. Не знам защо в нашата история се броим тука от 681ва. След това американците ни споменават доста често. Голямо забавление им е Никифоровата кратуна. Влиза във филм професора и започва да описва посрещане на ромеи в Плиска. "Крум вади черепа чаша и им вика, айде пичове, добре сте ни дошли, утре ще се разберем каква работа ще свършим с вас, а сега наздраве. Дано, бе да сте живи, дано да сте здрави и гледайте утре хубаво да мислите с тия глави на раменете си..."WALL-E написа:ми питай ги де..Мнемозина написа: Че съм от незнайковците, съм, ама България се появява през 1187 година и що така Първата българска държава нещо не я броят?
а за 1187 сигур тогаз са ни признали кат сме натрили носовете при ловеч
за нас е второ българско, за другите мое и да е 1-во
щот и аз мое идем е ся у казхстан с 4 черни Жипа и 10 мутри
да свия 3-4 юрти или палатки с барбекю до некой кладенец
и да обявя "първа wall-e държава"
ма ше ми я признаят чак кат издърпам ушите на местната армия и феодалите
Да бе, вярно, изобщо не погледнах от коя година започват.Green Light написа: Ами знайковците си мълчат, така че от Незнайко пак ще получиш отговор. Мисля че е защото датирането започва от 1000та година. България точно тогава се среща с Василий Българоубиец и следващите сто и петдесет години тука е Византия. 10тина години се губят, но те са 10 години на безвластие, така че спокойно може да се каже, че държава българска по това време няма.