maggot написа:
Да де, Суънце,
-ама любимия ти пример Банско е в друга категория
това и казах

снимката е апотеоз
когато се вглеждаме в детайлите, не успяваме да схванеме картината
-Най-вероятно и тези закони трябва да се променят, спор няма.
Но като гледам никой не роптае срещу тези закони. И това не разбирам.
ами..от вън ни ги наложиха. шото еуропата остана без природа. само туканка по тия краища има
а за роптаенето- роптаят, но понеже са 4-5 места у цела БГ... нека има. нали пазарен принцип. да има и за другите, дето искат бетон, кръчми през 2 метра, шумотевица и навалица. времето ще определи кой модел е печелившия /да си припомним испания

/, може пък тук да е печеливша именно тази стратегия. 20-лева на вечер и пиеш на корем
ама у банско не е така

п.п. между другото в банско почти половината от хотелите са сложени на тезгяха за продаване

а уж сезоните бяха добри
-Само дето май в момента никое от тези деца не знае какво точно иска да се случи.
-Само нападки и отказ от предложените промени.
пита ли ги лично?

там на орлов нос. щото ако мнението ти е от новините...значи са те употребили

и нарочно разделих на 2 този ти въпрос
в коя страна видя нападките? щото май аз ги виждам само в казионните медии повтарящи думите на цвъцко
като мантра
и лаещи като кучета гъзолизни журналя
от младежите такива неща не съм чул, дори и по медиите..
-Ми да си оставим стария закон, тогава.
не, не трябва да остава. в това всички страни са съгласни. твърде рестриктивен е и беше приет само за да ограничи една пандемия на дървената мафия. но като ще се прави, трябва да се прави като за бяла, европейска и цивилизована страна, която може и още да не сме, но нъл мечтите...

от 8-те причини, 4 от най-спорните точки както и четеш се обсъждат
3 от тях отпаднаха поради очевадното им несъответствие нито с главния закон, нито с моралните норми
остана 4-та, дето мноооу държат на нея ени хора

и е свързана с отпадането на нуждата от плащане, когато употребиш държавен /сиреч на всички нас/ ресурс за частни цели

ако си насадиш картофи пред кооперацията по почина на тато

ще те глобят за неправомерно ползване
но ако си някой си...спокойно можеш да заградиш горски масив и да го направиш голф игрище без дори да платиш за това

пак давам елементаристични примери, не се хващай за тях

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...