Браво, браво и пак браво

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:Закона не мога да коментирам, както вече споменах. Не съм го чела изцяло и задълбочено, но в общи линии има правилни позиции вътре, както съм и 100% сигурна, че има и вратички.
Нека се върна на самия протест.
Съмнително ми се вижда, освен всичко останало, дето БКПто не яхнаха вълната. Или с новия закон лапачката е разпределена на правилните хора, или имат пръст в недоволството и чакат нещата сами да си се случат.
Ей за това ме боли. Че децата ни, с техните чисти помисли, са употребени.
Така, както бяхме употребени и ние.
Човек винаги може да се чувства употребен и винаги ще бъде употребен, ако реши така да приема нещата. И на всяко нещо му се намира някаква употреба.
От определена гледна точка и аз употребявам децата си, за да им се радвам, примерно.
И произведенията на изкуството някои ги употребяват дотолкова, доколкото от тях се печели.

Но децата в случая проявиха идеализъм и това е най-важното.
Последно промяна от Мнемозина на 19.06.12, 11:09, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

А пък най хубавото на такива ситуации е, че се отприщва чувството за хумор (ако не се задръсти съвсем).

В литературата, да знаете, си има откъси за всич-ко!

Ето два - от "Грамада" на Вазов:

По туй време у Цекови
Веселие става:
Халит ага с Пашаджика
Цеко угощава.
Халит ага – арнаути,
Цеков стар приятел,
Много пакости от него
Е светътъ изпитал.
Доде бил е кър-сердарин,
Селата пищяли,
Кокошките и маслото
За него държали.
Свитата му цяло село
Не можело да смести,
В три години трийсет и две
Моми обезчести!
Пашаджик – бич на селата
Може да се каже:
Десет годин бил разбойник,
И сега е даже.

И зачете глухо попът,
Брада му трепери...
Молитва ли, клетва ли бе –
Той се начумери.
И отстъпи от колеца,
Наведе се леко,
Камък зе, фърли и рече:
"Проклет да е Цеко!"
От тогава край туй място
Кой мине, замине,
Се същите думи казва,
Се същото чини.

:lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

WALL-E написа: не даваме или ти не искаш да го видиш /аргумента/ :lol:
ми да ти пусна тогава една снимка от космоса
на едно такова място дето ачлноста нема насита
Изображение
да, байбайбанско е :lol:
ма от тия дървета не мое а видиш природата кат си на ниско :rotfl24:
Да де, Суънце, ама любимия ти пример Банско е в друга категория - там действат други закони - за защитените територии и за концесиите. Така че, не би трябвало да го даваш като аргумент за сегашния случай - закона за горите.
Най-вероятно и тези закони трябва да се променят, спор няма. И аз съм срещу прекаленото застрояване и точно заради това не стъпвам нито в Банско, нито на Слънчев Бряг.
Но като гледам никой не роптае срещу тези закони. И това не разбирам.
Или се бунтуваш срещу нещо принципно, или не се бунтуваш. Инак става двоен аршин - типичното поведение на заинтересованите в определена сфера. Това не ми харесва. И това е едно от нещата поради които смятам, че младите са подведени.

А това, дали някой се чувства употребен, е въпрос на време. Ако с годините видиш, че нещата се случват така както дълбоко в себе си си вярвал, че трябва да се случат, или поне по-голямата част от тях (тъй като знаем няма двама души на абсолютно едно и също мение), то тогава не си употребен.
Само дето май в момента никое от тези деца не знае какво точно иска да се случи. Хвърлят се някакви общи приказки за опазване на природата, но никой не е предложил точно какво да се промени, така че в същото време да се развият и регионите, които зависят от същата тази природа. Никакви конкретни предложения. Поне никъде не съм прочела нещо по въпроса. Само нападки и отказ от предложените промени.
Ми да си оставим стария закон, тогава. Явно е повече от прекрасен и да ходим на ски само в Банско, Боровец и Пампорово. Защо? За да пълня джобовете на тези, които държат точно тези три зимни курорта? Защо да не пълня джобовете и на някой друг?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

maggot написа: Да де, Суънце,
-ама любимия ти пример Банско е в друга категория
това и казах :-)
снимката е апотеоз
когато се вглеждаме в детайлите, не успяваме да схванеме картината :winkw:

-Най-вероятно и тези закони трябва да се променят, спор няма.

ами..от вън ни ги наложиха. шото еуропата остана без природа. само туканка по тия краища има
а за роптаенето- роптаят, но понеже са 4-5 места у цела БГ... нека има. нали пазарен принцип. да има и за другите, дето искат бетон, кръчми през 2 метра, шумотевица и навалица. времето ще определи кой модел е печелившия /да си припомним испания :lol:/, може пък тук да е печеливша именно тази стратегия. 20-лева на вечер и пиеш на корем
ама у банско не е така :rotfl24:
п.п. между другото в банско почти половината от хотелите са сложени на тезгяха за продаване :lol: а уж сезоните бяха добри :winkw:

-Само дето май в момента никое от тези деца не знае какво точно иска да се случи.
-Само нападки и отказ от предложените промени.

пита ли ги лично? :-) там на орлов нос. щото ако мнението ти е от новините...значи са те употребили :bigsmile:
и нарочно разделих на 2 този ти въпрос
в коя страна видя нападките? щото май аз ги виждам само в казионните медии повтарящи думите на цвъцко
като мантра
и лаещи като кучета гъзолизни журналя
от младежите такива неща не съм чул, дори и по медиите.. :roll:

-Ми да си оставим стария закон, тогава.
не, не трябва да остава. в това всички страни са съгласни. твърде рестриктивен е и беше приет само за да ограничи една пандемия на дървената мафия. но като ще се прави, трябва да се прави като за бяла, европейска и цивилизована страна, която може и още да не сме, но нъл мечтите... :grin:
от 8-те причини, 4 от най-спорните точки както и четеш се обсъждат
3 от тях отпаднаха поради очевадното им несъответствие нито с главния закон, нито с моралните норми
остана 4-та, дето мноооу държат на нея ени хора :lol:
и е свързана с отпадането на нуждата от плащане, когато употребиш държавен /сиреч на всички нас/ ресурс за частни цели :lol:
ако си насадиш картофи пред кооперацията по почина на тато :lol: ще те глобят за неправомерно ползване
но ако си някой си...спокойно можеш да заградиш горски масив и да го направиш голф игрище без дори да платиш за това :winkw:
пак давам елементаристични примери, не се хващай за тях :-) :beer:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

WALL-E написа:
Green Light написа: От толкова писане и линкове не давате нито един, даже едничък, бе, нормален аргумент.
не даваме или ти не искаш да го видиш /аргумента/ :lol:
ми да ти пусна тогава една снимка от космоса
на едно такова място дето ачлноста нема насита
Изображение
да, байбайбанско е :lol:
ма от тия дървета не мое а видиш природата кат си на ниско :rotfl24:
ха ха :)
Стига де...

Изображение

Бас ловя обаче, че това ти изглежда добре :)

Ако едното е плод на човешката алчност, другота плод на прогрес ли е?
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

itcome написа: Изображение

сидни, австралия?
или юар
там съм виждал такива :lol: /щото не съм ходил в щатите и не смятам :rotfl24:/
но ако е от щатите, щеше да има велосипедни алеи :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:... И аз съм срещу прекаленото застрояване и точно заради това не стъпвам нито в Банско, нито на Слънчев Бряг.
Или се бунтуваш срещу нещо принципно, или не се бунтуваш. Инак става двоен аршин - типичното поведение на заинтересованите в определена сфера. Това не ми харесва. И това е едно от нещата поради които смятам, че младите са подведени.

А това, дали някой се чувства употребен, е въпрос на време. Ако с годините видиш, че нещата се случват така както дълбоко в себе си си вярвал, че трябва да се случат, или поне по-голямата част от тях (тъй като знаем няма двама души на абсолютно едно и също мение), то тогава не си употребен.
Само дето май в момента никое от тези деца не знае какво точно иска да се случи. Хвърлят се някакви общи приказки за опазване на природата, но никой не е предложил точно какво да се промени, така че в същото време да се развият и регионите, които зависят от същата тази природа. Никакви конкретни предложения. Поне никъде не съм прочела нещо по въпроса. Само нападки и отказ от предложените промени.
Ми да си оставим стария закон, тогава. Явно е повече от прекрасен и да ходим на ски само в Банско, Боровец и Пампорово. Защо? За да пълня джобовете на тези, които държат точно тези три зимни курорта? Защо да не пълня джобовете и на някой друг?
Децата не е необходимо да знаят какво точно искат да се случи. Достатъчно е да знаят какво не искат да се случва.
Първо, не можеш да укоряваш някого за липсата на опит, това е едно от огромните предимства на младите и много афоризми има в тая посока.
И второ, всъщност няма как да знаеш дали те знаят какво искат или не, ако отказваш да видиш какво искат.
Хубави неща искат. Ако не друго, прочети поне стенограмата от полууспешната среща с ББ. Те там конкретните неща много ясно си ги казват. По-общите... да кажем, че не е бил тогава моментът. :grin:

Политиците и прилежащите им лица трябва да бъдат озаптявани и отрезвявани от време на време, особено когато изнаглеят съвсем. И поне у нас протестите са май единственият начин. Добре, че има щураци, дето си позволяват да не са докрай последователни (иначе трябваше всички постоянно да лежим по кръстовищата, вместо пред телевизорите или - още по-тъпо и последователно - да ходим да работим) и да протестират от време на време.
Panta rhei...
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

WALL-E написа:
itcome написа: Изображение

сидни, австралия?
или юар
там съм виждал такива :lol: /щото не съм ходил в щатите и не смятам :rotfl24:/
но ако е от щатите, щеше да има велосипедни алеи :grin:
Знам ли го...
Ама е файско :)
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

itcome написа: Знам ли го...
Ама е файско :)
може..не знам :lol:

но ако е от тия територии... позволено да им е :lol:
като съпоставиш населените места с общата площ :grin:

zemyata-ot-kosmosa
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Абе верно - защо точно за Закона за горите се запънаха толкова, защо точно тук стана голямото възпаление? Като оставим настрана Цеко Минев, естествено.

Като се замислиш, има защо - гората-закрилница на хайдутите, примерно.
Изобщо гората по принцип си е неизменна част от образа на българската съпротива срещу нещо.
Като ти писне от всичко, ти се ще да хванеш гората. Да избягаш от всичките ограничения и натрапвания и т.н.

Има си причини идеята за посегателство върху гората да ни е свързана с идеята за посегателство върху свободата ни.
Гората трябва да я има, дори и да не я ползваме. И свободата също.
Нещо такова...
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Децата не е необходимо да знаят какво точно искат да се случи. Достатъчно е да знаят какво не искат да се случва.
Първо, не можеш да укоряваш някого за липсата на опит, това е едно от огромните предимства на младите и много афоризми има в тая посока.
Ами то и ние по тоя начин знаехме какво не искаме. И като резултат получихме друго, което не искаме.
Далеч съм от мисълта да обвинявам младите хора на България, онези които са нашата съвест, в липса на опит.
Обвинявам едни други, много опитни, в заблуда.
Мнемозина написа: И второ, всъщност няма как да знаеш дали те знаят какво искат или не, ако отказваш да видиш какво искат.
Хубави неща искат. Ако не друго, прочети поне стенограмата от полууспешната среща с ББ. Те там конкретните неща много ясно си ги казват. По-общите... да кажем, че не е бил тогава моментът. :grin:
Говорих с някои от момчетата и момичета, били на протеста. С 4 по-точно. Нищо конкретно. Като им задам въпрос разглеждащ нещата от другата гледна точка, мълчат. Е, не съм казала, че съм най-правата в света, ама нещата никога не са черно-бели и съответно се опитвам да погледна (за разлика от БостанТВ :lol:) през очите на всеки, доколкото ми е възможно. Така че и те обориха някои мои тези, признавам си го.
Между другото, от четиримата, само един остана да ходи постоянно на Ариана. Другите трима нещо мърморят, че били разочаровани. А той май ходи повече заради купона.
Мнемозина написа: Политиците и прилежащите им лица трябва да бъдат озаптявани и отрезвявани от време на време, особено когато изнаглеят съвсем. И поне у нас протестите са май единственият начин. Добре, че има щураци, дето си позволяват да не са докрай последователни (иначе трябваше всички постоянно да лежим по кръстовищата, вместо пред телевизорите или - още по-тъпо и последователно - да ходим да работим) и да протестират от време на време.
Тук съм напълно съгласна.
Но трябва да бъдат озаптявани непрекъснато, непрестанно и за всичко!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:Абе верно - защо точно за Закона за горите се запънаха толкова, защо точно тук стана голямото възпаление? Като оставим настрана Цеко Минев, естествено.

Като се замислиш, има защо - гората-закрилница на хайдутите, примерно.
Изобщо гората по принцип си е неизменна част от образа на българската съпротива срещу нещо.
Като ти писне от всичко, ти се ще да хванеш гората. Да избягаш от всичките ограничения и натрапвания и т.н.

Има си причини идеята за посегателство върху гората да ни е свързана с идеята за посегателство върху свободата ни.
Гората трябва да я има, дори и да не я ползваме. И свободата също.
Нещо такова...
Знам ли, б@си, и аз този въпрос си го задавам от самото начало.
И все още не намирам верния, за мен самата, отговор.
Не е заради гората-закрилница. Това отъждествяване го има май само в нашите глави закърмени със соц-пропагандата от онова време.
Нещо друго ще да е. И за това мисля, че не е чиста работата. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

maggot написа:..
тогава къде видя разликата между мен, теб, купонджиите на орлов нос и примерно гриийна :bigsmile:

п.п. а той се е-досва :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Ей за това ме боли. Че децата ни, с техните чисти помисли, са употребени.
Така, както бяхме употребени и ние.
повярвай ми, всеки от нас, всеки ден го употребяват... няма мърдане
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

WALL-E написа:
maggot написа:..
тогава къде видя разликата между мен, теб, купонджиите на орлов нос и примерно гриийна :bigsmile:

п.п. а той се е-досва :rotfl24:
Ква разлика бре, нали всичките чешем пръстите тука? Единствената ни разлика с купонджиите е, че те не чешат тук, чешат на моста. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: повярвай ми, всеки от нас, всеки ден го употребяват... няма мърдане
Мен не ме употребяват, ако искаш да знаеш, моето момче.
Мен директно си ме таковат. Ама си нося вазелин, аз. Подоготвена съм :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа: Знам ли, б@си, и аз този въпрос си го задавам от самото начало.
И все още не намирам верния, за мен самата, отговор.
Не е заради гората-закрилница. Това отъждествяване го има май само в нашите глави закърмени със соц-пропагандата от онова време.
Нещо друго ще да е. И за това мисля, че не е чиста работата. :lol:
Стига с тоя соц, бе, писна ми от него. Има си неща и от преди соца.

Най-великият стих на Ботев, който бил издълбан в Сорбоната даже:

Настане вечер, месец изгрее,
Звезди обсипят свода небесен,
Гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен.

П.П. Моите мотиви в протеста са си особени, чувствам се лично застрашена от този закон. :blum:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Мен не ме употребяват, ако искаш да знаеш, моето момче.
ееее, мойто момиче, винаги съм знаел, че си практична девойка! :lol:
Bella Ciao
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

кво шъ правиш довечера? :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

WALL-E написа:
кво шъ правиш довечера? :-)
що? фърлил си око на Питката ли? :grin:
Bella Ciao
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

сър Айвънхоу написа: що? фърлил си око на Питката ли? :grin:
ми адашо не съм му виждал физиономутрата на живо от поне 3 години :-)
а цвекето определено сакам а си го напрегръщам /магот, не питката... :lol: той не е цвекье :grin:/
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

WALL-E написа:
сър Айвънхоу написа: що? фърлил си око на Питката ли? :grin:
ми адашо не съм му виждал физиономутрата на живо от поне 3 години :-)
а цвекето определено сакам а си го напрегръщам /магот, не питката... :lol: той не е цвекье :grin:/
значи е крайно време да се сберем на по бира, мамка му!
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа:крушката си имала опашкаа...
Е, ти откри топлата вода.
Мое да идеш у фейса, там има една нова група "Да изчистим България от БТВ".
Доста има за четене. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа: Стига с тоя соц, бе, писна ми от него. Има си неща и от преди соца.

Най-великият стих на Ботев, който бил издълбан в Сорбоната даже:

Настане вечер, месец изгрее,
Звезди обсипят свода небесен,
Гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен.

П.П. Моите мотиви в протеста са си особени, чувствам се лично застрашена от този закон. :blum:
Само не ми казвай, че си ги учила тия още преди соца, моля те! :blink: :lol:
Не, разбра ме както винаги разбираш - на криво, или по-точно - както ти си искаш. Въпроса е, че точно тия стихове в момента не пълнят така душите на младите, както пълнят нашите. Поколението е друго. Ама много друго. Тук-таме има някои, възпитани в традициите на нашата младост, но са повече изключения отколкото правило.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

WALL-E написа: кво шъ правиш довечера? :-)
:lol:
Шъ налгеждам римонту и после шъ медитирам пред БНТ HD с една бира.
Че от всички лайна по тивитата, май мачовете се оказват най-интересните. Поне са шаренки и с добро качество :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
сър Айвънхоу написа:крушката си имала опашкаа...
Е, ти откри топлата вода.
Мое да идеш у фейса, там има една нова група "Да изчистим България от БТВ".
Доста има за четене. :lol:
е, аз баш във фейса я намерИх таз статуя...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Че от всички лайна по тивитата, май мачовете се оказват най-интересните. Поне са шаренки и с добро качество :grin:
аха, и се разкарват готини парчета по дребни гащи :harhar:

п.п. нъл знайш, че та обичам :kiss:
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: значи е крайно време да се сберем на по бира, мамка му!
Е тва е приказка, на която никой не може да й отрече истинността! :lol:
Само да е след октомври. До тогава хем и закона ще е приет и таман ще има за какво да се дърляме, хем и с Житката ще имаме сили да си надигнем задниците нанякъде извън дивана. :?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

сър Айвънхоу написа: аха, и се разкарват готини парчета по дребни гащи :harhar:

п.п. нъл знайш, че та обичам :kiss:
Виж, как си ме знаеш :lol:

Само кат свърши Евро-то, не знам кво ще гледам... Май пак ще прибирам салама от хладилника, да не ми го изяде Блатечки заради Снежанка и бедната Чарлийз, на която късам залъка от устата...

:kiss:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

maggot написа:шъ медитирам пред БНТ HD с една бира.
тъй, тъй... и понее хапартамента е тесничък, шги пиеш бирите насаме
сиреч самотна с питкина :lol:
споко бре :blum: с щерката се гледаме тоя месец и не мое а щъкам
та ся са и 2 кифли у къщи, щото и съученичка да си играят
ма аз съм за прибиване, щот ги глезя :rotfl24:
п.п. а! станаха 3! :lol:
макето току що отключи вратата след изпит :grin::lol:
не изпИт :grin:
изпИтото е от мене :lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа: Само не ми казвай, че си ги учила тия още преди соца, моля те! :blink: :lol:
Не, разбра ме както винаги разбираш - на криво, или по-точно - както ти си искаш. Въпроса е, че точно тия стихове в момента не пълнят така душите на младите, както пълнят нашите. Поколението е друго. Ама много друго. Тук-таме има някои, възпитани в традициите на нашата младост, но са повече изключения отколкото правило.
Да не би да искаш да ти кажа, че съм ги учила след него? :lol::lol::lol:
Всъщност си е така, де, но то е, защото те са си били такива и преди социализма, изобщо тия модели са си много стари и соцът не е виновен за тях.
А всяко поколение е различно от предишното - мисля, по-малко заради соца и повече заради нета.
От тези протести и от "В крак с времето" радостно разбрах, че не знаем всъщност почти нищо за младите и само им наслагваме някакви свои представи за тях.
И - изключенията и правилата. Има ги във всяко поколение. И в нашето също.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Спамъри ниедни! :twisted:

В тая тема бирата може да се уговаря само за на средата на Орлов мост!
Може и за след октомври, разбира се, тъкмо ще е по-героично. :blum:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: В тая тема бирата може да се уговаря само за на средата на Орлов мост!
прекрасна идея, Мнемо, значи ще се сбираме в кръчмето "Ариана"!
:harhar:
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:
Мнемозина написа: В тая тема бирата може да се уговаря само за на средата на Орлов мост!
прекрасна идея, Мнемо, значи ще се сбираме в кръчмето "Ариана"!
:harhar:

Аз съм строга ортодоксална протестантка.
Ако трябва да местим кръчма в средата на кръстовището, и кръчма ще местим. :wbee:

:blum:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:Спамъри ниедни! :twisted:

Виж ся. Не може да отречеш невероятното геройство, което постигнахме тук, да пишем все по темата в продължение на цели 2 и половина страници. Тъй че, не мрънкай, усилията ни бяха титанични :lol:

А за октомври, на Орлов мост сигур с кънки ше додем :shy:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа:Спамъри ниедни! :twisted:

Виж ся. Не може да отречеш невероятното геройство, което постигнахме тук, да пишем все по темата в продължение на цели 2 и половина страници. Тъй че, не мрънкай, усилията ни бяха титанични :lol:

А за октомври, на Орлов мост сигур с кънки ше додем :shy:
Аууу, ще ви дам орден за храброст. :lol:

Със ски, със ски искам да дойдете през октомври. Аз за какво съм ходила на протест... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ето го, бе, тук си го казват съвсем точно това за гората и свободата. И други неща.

http://www.bivol.bg/decata-na-prehoda.h ... nt&print=1
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не ми харесват всички тия протести

Без смисъл, без идея и никой не е насочен срещу цеко никой не иска отнемане например на концесията заради арогантното му действие зимъска

Купон младост симпатични физиономии и крясъци ей така заради кряскането

Против долу оставка бойкот на битиви

Пфу
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

:-)
Май съм вън от течата
:-)
Спамя
Публикувай отговор