Познайте изпълнителя и песента
Познайте изпълнителя и песента
Айде сега да ви видя 

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
itcome написа: чиитнах...
... но пак не разбирам последната :)
... некаква закачка, непонятна по нашите ширини...
Е то всъщност се сещаш за изпълнителя, като познаеш песента. И си казваш: "Леле, колко добре е измислено!"
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Нямаш никакви проблеми.
1. Лед Цепелин Стеъруей то хевън - На български - Стълба към Небето( Тва е лесно и затова сигурно е на първо мпясто. Първата свалка на всеки, абсолютно на всеки човек на Земята, никога не може да се сбърка.)
2. Корн - Девъл оф май оун - Мой собствен дявол
3. Скорпионс - Рок ю лайк а ураган - Ще те отвея, като куцо пиле домат
4. Рейдиохед - Но блю парот го бак фром грин робот - Не можеш обратно да станеш син папагал, щом веднъж си се превърнал на зелен робот.
5. Гънс енд рози. Новембър рейн. Яко много. Тва ще си го пусна на слушалките и продължавам с шест.
6. Така. Куин. Екс плюс уай дет мен ту харт. Математиката те прави да умираш от сърце.
7. Битълс. Суит хенд скрим. Сладки ръце крещят. Близалката си е близалка, свирката свирка.
8. Пъпетс анд пуфис Дженифър Анистън Брат Пит. Ъгли хаусклинърс, ъгли край. На български - Грозните чистачки грозно свършват.
9. Май фон чат зомби съншайн. Ърт сонг. Земна песен
10. Това много ме затрудни. Върви от лесно към трудно теста. Името на песента е Бебе, бебе, бебе. Обаче името на групата дали е Лайно или Скаличка няма никакъв начин да се разбере. Тука е 50 на 50.
1. Лед Цепелин Стеъруей то хевън - На български - Стълба към Небето( Тва е лесно и затова сигурно е на първо мпясто. Първата свалка на всеки, абсолютно на всеки човек на Земята, никога не може да се сбърка.)
4. Рейдиохед - Но блю парот го бак фром грин робот - Не можеш обратно да станеш син папагал, щом веднъж си се превърнал на зелен робот.
5. Гънс енд рози. Новембър рейн. Яко много. Тва ще си го пусна на слушалките и продължавам с шест.
6. Така. Куин. Екс плюс уай дет мен ту харт. Математиката те прави да умираш от сърце.
7. Битълс. Суит хенд скрим. Сладки ръце крещят. Близалката си е близалка, свирката свирка.
8. Пъпетс анд пуфис Дженифър Анистън Брат Пит. Ъгли хаусклинърс, ъгли край. На български - Грозните чистачки грозно свършват.
10. Това много ме затрудни. Върви от лесно към трудно теста. Името на песента е Бебе, бебе, бебе. Обаче името на групата дали е Лайно или Скаличка няма никакъв начин да се разбере. Тука е 50 на 50.
- Green Light
Green Light написа:Нямаш никакви проблеми.
П.П. 10 не е група.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Green Light
Какъв е тоя "Крак Хитлер"? Тва не го загрях.itcome написа:Обаче обратното е по- трудно...
Напишете изпълнител песен с картинки...
Лесно - Фейт но Мор - Крак Хитлер
Трудно - Азис - Как боли :)
п.п. За напреднали може да се използват само емотикони :)
"Азис"- картинка на турски султан, който с всичка сила си удря главата в масата от яд
"Как боли" - въпросителна и до нея червен задник
С емотикони не знам как.
Green Light написа:Какъв е тоя "Крак Хитлер"? Тва не го загрях.itcome написа:Обаче обратното е по- трудно...
Напишете изпълнител песен с картинки...
Лесно - Фейт но Мор - Крак Хитлер
Трудно - Азис - Как боли :)
п.п. За напреднали може да се използват само емотикони :)
"Азис"- картинка на турски султан, който с всичка сила си удря главата в масата от яд
"Как боли" - въпросителна и до нея червен задник
С емотикони не знам как.
Кърти, чисти, извозва...
Baby-Baby-Baby is a song by the group TLC, също така и на AKB48
Последно промяна от ELBI на 15.08.12, 11:20, променено общо 1 път.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
- Green Light
1. Led Zeppelin – Stairway to Heaven Всички сме на едно мнение, явно.
2. Korn – Freak on a Leash - има си и фрийк (кукувец) има си и кучешка каишка.
3. Scorpions – Rock You Like a Hurricane
4. Radiohead – Paranoid Android - кат загледаш песните на Рейдиохед, тва дето има робот у заглавието е само тази. Папагала не ми е много ясен защо е там, може би щото е параноиден, знам ли...
5. Guns N’ Roses – November Rain - то тука кво да му се сгреши - чудничко са си го описали.
6. Queen – Somebody to love – математиката няма много общо с Куийн, но тоя анализ ме събори от стола!
7. The Beatles – Twist and Shout – близалка, близалка, колко да е близалка?
8. Bob Marley – No Women No Cry – тук бях хвърлена в дивен кикотен гърч, Грине, де ги мислиш такива бре?!?
9. Michael Jackson (Май фон чат зомби съншайн=Май Кол Джек Сън) – Earth Song
10. Justin Bieber (миризливко си е, кво са... макар че същото може да се каже за доста други) – Baby Baby Baby
2. Korn – Freak on a Leash - има си и фрийк (кукувец) има си и кучешка каишка.
3. Scorpions – Rock You Like a Hurricane
4. Radiohead – Paranoid Android - кат загледаш песните на Рейдиохед, тва дето има робот у заглавието е само тази. Папагала не ми е много ясен защо е там, може би щото е параноиден, знам ли...
5. Guns N’ Roses – November Rain - то тука кво да му се сгреши - чудничко са си го описали.
6. Queen – Somebody to love – математиката няма много общо с Куийн, но тоя анализ ме събори от стола!
7. The Beatles – Twist and Shout – близалка, близалка, колко да е близалка?
8. Bob Marley – No Women No Cry – тук бях хвърлена в дивен кикотен гърч, Грине, де ги мислиш такива бре?!?
9. Michael Jackson (Май фон чат зомби съншайн=Май Кол Джек Сън) – Earth Song
10. Justin Bieber (миризливко си е, кво са... макар че същото може да се каже за доста други) – Baby Baby Baby
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
упражнението, магот бе супер забавно. Аз зърнах в гуглето и Джъстчо, но не допусках, че е такъв шит...
и всички ме бяха изпреварили. Добре, че на Грийна му свали оценката, че много му се бе дигнало нещо...
и всички ме бяха изпреварили. Добре, че на Грийна му свали оценката, че много му се бе дигнало нещо...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Радвам се, че ви хареса 
Сега можем да направим онова, което itcom предложи - да си измисляме представянето на изпълнители и песни, мисля също ще е забавно, че и по-трудно.
Сега можем да направим онова, което itcom предложи - да си измисляме представянето на изпълнители и песни, мисля също ще е забавно, че и по-трудно.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
maggot написа:
...
Много се забавлявах и аз.
Значи нали Parot после е задраскан значи no и само id не мога да разбера как да го вържа. Стрелката трябва да има някаква роля.
Green Light написа:maggot написа:
...
Много се забавлявах и аз.
Значи нали Parot после е задраскан значи no и само id не мога да разбера как да го вържа. Стрелката трябва да има някаква роля.
... но он ит...
Кърти, чисти, извозва...