Нова секция... Да?
Нова секция... Да?
Искате ли? Вие... да си отворим сексция пътешествия.
Идеята: Да се споделят детайли от пътувания - начин на транспорт, интересни неща за виждане, вречатления, разочарования... финансовите изражения на пътуването и так дале.
Цел: Да се обособи каталог на дестинации и емоциите около тях.
М?
Идеята: Да се споделят детайли от пътувания - начин на транспорт, интересни неща за виждане, вречатления, разочарования... финансовите изражения на пътуването и так дале.
Цел: Да се обособи каталог на дестинации и емоциите около тях.
М?
Кърти, чисти, извозва...
Ми убу.
Направих новата секция и преместих на Кента последната тема.
Чудя се само снимките де да ги дена - да си останат в старата секция или да ги преместя и тях? Как мислите?
Направих новата секция и преместих на Кента последната тема.
Чудя се само снимките де да ги дена - да си останат в старата секция или да ги преместя и тях? Как мислите?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- windcolours
Йе!Йе!Супер много се радвам!
Ку всичко мине добре -по мед,масло, вода и въздух, след месец и половина ще ви трясна един преееедълъг пътепис. Ама много трябва да стискате палци тогава да не падат самолети, да не изригват някои вулкани, да не станат цунамита там, да няма атентати и да не ме хапят маларийни комари! Отсега почвайте да стискате палци, щот не сме само ние на главата на Господ:lol:
Ку всичко мине добре -по мед,масло, вода и въздух, след месец и половина ще ви трясна един преееедълъг пътепис. Ама много трябва да стискате палци тогава да не падат самолети, да не изригват някои вулкани, да не станат цунамита там, да няма атентати и да не ме хапят маларийни комари! Отсега почвайте да стискате палци, щот не сме само ние на главата на Господ:lol:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Стис, стис!windcolours написа:Йе!Йе!Супер много се радвам!
И на краката!
И ушите - и тях стискам!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- snowprincess