айде мамките сбирайте парици...
- сър Айвънхоу
айде мамките сбирайте парици...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: айде мамките сбирайте парици...
тъкмо се чудех защо съботата днес ми е работен ден, както и миналата бешесър Айвънхоу написа:че нещата отиват към напълно платено обучение...
като ми платят много пари, почвам да спестявам
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- сър Айвънхоу
Re: айде мамките сбирайте парици...
бачкай, бачкай, така, казват, милионер се ставало... с бачкане, усилено...holi_day написа: тъкмо се чудех защо съботата днес ми е работен ден, както и миналата беше
като ми платят много пари, почвам да спестявам
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
баба ти е била комунистка, за товаshshtt написа:на мен пък баба ми казваше, че с работа се става гърбАт, а не богат
я, питай Владо Каролев, за да ти каже, че си бедна, защото не работиш достатъчно...
особено либертарианците точно това проповядват - всеки е богат, колкото работи и колкото е по-богат, толкова по-отговорен е към парите на другите...
Bella Ciao
Bella Ciao
в зорите на демокрацията и аз вярвах в това, ама отмина веке мдасър Айвънхоу написа:баба ти е била комунистка, за товаshshtt написа:на мен пък баба ми казваше, че с работа се става гърбАт, а не богат
я, питай Владо Каролев, за да ти каже, че си бедна, защото не работиш достатъчно...
особено либертарианците точно това проповядват - всеки е богат, колкото работи и колкото е по-богат, толкова по-отговорен е към парите на другите...
- сър Айвънхоу
така е... то, вие, мързеливците, само се оправдавате... затова сте бедни...shshtt написа: в зорите на демокрацията и аз вярвах в това, ама отмина веке мда
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
shshtt написа:на мен пък баба ми казваше, че с работа се става гърбАт, а не богат
гледай и чети внимателно - самият Премиер ти го казва да разботиш!
Bella Ciao
Bella Ciao