За кого ще гласувате, бе хора

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

itcome написа:
ще ми кажеш ли с какво от статията, която цитира, си съгласен и ти показва, че тръгваме нагоре, искам да те разбера

тук без повод копи/пействам нещо от фейсбук, че не ми се отваря друга тема

Emil Koshlukov
преди 7 часа
Разбира се, че перифразирам чужд афоризъм, но:
Демокрацията е система, при която от шест милиона пълнолетни българи, повечето от тях нормални, голяма част от които и умни, в парламента влиза Волен Сидеров

Emil Koshlukov
преди 11 часа
Речта на Волен Сидеров, предадена с две думи: ,, Взех парите"

Emil Koshlukov
19 май
Бг избори: Избираме едни, съвсем други правят правителство, зад което всъщност трети управляват
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: ще ми кажеш ли с какво от статията, която цитира, си съгласен и ти показва, че тръгваме нагоре, искам да те разбера

Emil Koshlukov
преди 7 часа
Демокрацията е система, при която от шест милиона пълнолетни българи, повечето от тях нормални, голяма част от които и умни, в парламента влиза Волен Сидеров

Emil Koshlukov
преди 11 часа

Emil Koshlukov
19 май
Бг избори: Избираме едни, съвсем други правят правителство, зад което всъщност трети управляват
е, и? Емо го чета редовно. Фен съм му.
ама да е написал нейде, че трябва да изберем ГЕРБ?
и, като не ти хареса правителството, къде беше днес, 28.05.2013 г. между 9:00 и 14:00 часа?
що не отиде пред парламента да си кажеш нещата? хем и организираха чрез фейса...
що, бе? що не отидохте всички тука омерзени от бсп, дпс, атака и т.н.?
или к'во? и вие сте от тия дето си ползват правото да сменят правителства на всеки четири години? а през останалото време: олелеее... колко е лошо, олелее, тия колко откраднаха...

смешници!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа:
snowprincess написа: ще ми кажеш ли с какво от статията, която цитира, си съгласен и ти показва, че тръгваме нагоре, искам да те разбера

Emil Koshlukov
преди 7 часа

Emil Koshlukov
преди 11 часа

Emil Koshlukov
19 май
е, и? Емо го чета редовно. Фен съм му.
и, като не ти хареса правителството, къде беше днес, 28.05.2013 г. между 9:00 и 14:00 часа?
що не отиде пред парламента да си кажеш нещата? хем и организираха чрез фейса...
или к'во? и вие сте от тия дето си ползват правото да сменят правителства на всеки четири години? а през останалото време: олелеее... колко е лошо, олелее, тия колко откраднаха...

смешници!
а аз някъде да съм споменала?
спокойно, няма да дойдат
ще си говорим след четири години
Изображение
Аватар
itcome

Мнение от itcome »

snowprincess написа:
itcome написа:
ще ми кажеш ли с какво от статията, която цитира, си съгласен и ти показва, че тръгваме нагоре, искам да те разбера...
Ъм!.. аз разбрах да си чистим градинките и да правим парапети... сори, Герба не го отразих ако е имало и за наго...
Всъщност, нищо не ни покава, че тръгваме нагоре. Но ако си изчистим асансьора ще е хубаво на нас си (НЕ! говоря метафорично)

Идеята - (има го и при християните - за гредата в окото) оправи около себе си, дом, среда, говеда и люцерна... и след това се занимавай с политика.

п.п.
Сещам се за таксаджиите... в София, сещаш ли се, като заградиха Орлов мост.
Убили бяха техен колега...
Искаха мерки от държавата...
...
Бах го.. що не искаха бронирани стъкла (между седалките, като в Шатско) от собствениците на компаниите...
Пак държавата...
Кърти, чисти, извозва...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оня с броня написа: е, и? Емо го чета редовно. Фен съм му.

смешници!
Ей, кат' настъпи някой мазола на новата тройна и пръски излизат от устата ти. Сопри се бе!
А ти де беше завчера, 28.05.2013 г. между 9:00 и 14:00 часа? :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа: Ей, кат' настъпи някой мазола на новата тройна и пръски излизат от устата ти. Сопри се бе!
да, бе... ти все така ме четеш...
ама ми омръзна някой да реве, а не да отиде и да каже: Стига!...
ама... когато разправях, че това през февруари е изпускане на парата и всичко ще тръгне по старому... и к'воооо...

инак сноу познала била: щели да вдигнат данъците на 40%... те това най-много ме подразни... бе, те богаташите толкоз се трудиха да направят плоския данък, айде сега... не ми ги пробутвайте. ние не сме Франция и нашите социалисти не са френските социалисти...

та, надявам се за последен път да го напиша:
като не ви изнася нещо, ей там - пред парламента и си го казвате, а не да ми мърморите...

п.п. и, за да не кажете, че и аз мрънкам, то не се чувствам силен, защото съм малцинство, а вие сте мнозинство, следователно вашите думи ще се чуят в парламента :blum:
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

maggot написа:
Оня с броня написа: е, и? Емо го чета редовно. Фен съм му.

смешници!
Ей, кат' настъпи някой мазола на новата тройна и пръски излизат от устата ти. Сопри се бе!
не е бил, ако е бил щеше да ми каже "що не дойде" :lol:
остави го да приказва, аз съм спокойна, мога да издържа :-)
нищо не мога да направя, каквото и да напиша им се привижда герб :bigsmile:
магот, кво шъ каиш, да почваме ли да учим турски или волен няма да разреши :lol:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа:
maggot написа: Ей, кат' настъпи някой мазола на новата тройна и пръски излизат от устата ти. Сопри се бе!
да, бе... ти все така ме четеш...
ама ми омръзна някой да реве, а не да отиде и да каже: Стига!...
ама... когато разправях, че това през февруари е изпускане на парата и всичко ще тръгне по старому... и к'воооо...

инак сноу познала била: щели да вдигнат данъците на 40%... те това най-много ме подразни... бе, те богаташите толкоз се трудиха да направят плоския данък, айде сега... не ми ги пробутвайте. ние не сме Франция и нашите социалисти не са френските социалисти...

та, надявам се за последен път да го напиша:
като не ви изнася нещо, ей там - пред парламента и си го казвате, а не да ми мърморите...

п.п. и, за да не кажете, че и аз мрънкам, то не се чувствам силен, защото съм малцинство, а вие сте мнозинство, следователно вашите думи ще се чуят в парламента :blum:
ади, обясни ми как ще преструктурират бюджета и от де ще намерят пари за увеличенията, като знаеш, че пари няяяяма
Изображение
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

snowprincess написа: ади, обясни ми как ще преструктурират бюджета и от де ще намерят пари за увеличенията, като знаеш, че пари няяяяма
Ще ти кажа. Понеже преди години съм работила по различни фондове, та веднъж един директор на дирекция се изпусна. Тогава той каза: "Не се притеснявайте, пари в държавата има и то много. Но трябва да се реве, че няма." То ако нямаше, кой идиот щеше да се натиска да е на кормилото :winkw:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Nejimaki-dori написа:
snowprincess написа: ади, обясни ми как ще преструктурират бюджета и от де ще намерят пари за увеличенията, като знаеш, че пари няяяяма
Ще ти кажа. Понеже преди години съм работила по различни фондове, та веднъж един директор на дирекция се изпусна. Тогава той каза: "Не се притеснявайте, пари в държавата има и то много. Но трябва да се реве, че няма." То ако нямаше, кой идиот щеше да се натиска да е на кормилото :winkw:
:lol:
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Nejimaki-dori написа:
мдааам... винаги съм казвал, че ще се оправим, когато се спре да се краде в такива мащаби...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа: Много е готина Веселина Седларска. И аз много я харесвам.
Иначе на въпроса и отгпвори Магът в оная тема с градинките.
Надявам се , вика тя, да направя света по- красив като почна от моята градинка. Съседите може да прихванат, и така...
Аз също така мисля
Само дето не това й е идеята на Седларска в случая, но карай. :-)
Моята идея в постинга е, че можем да чистим входа си, да правим градинки или да помагаме на съседите си въпреки, че не се разбираме с тях. Или да подкрепяме впарламента партия враг. Просто защото освен "врага" от такива действия имаме полза и ние. И че в случая с чистенето и градинките някои го правят.
Седларска пота защо не се прави, аз по тангентата и отговарям, не бе, прави се, стига рива.
И впрочем ето ти и нова идея. ТОВА е действие. Другото е вятър.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:
Публичните финанси са публични, защото се са на публиката и могат да се видят от публикации. Този показа ли ти ги тия пари в държавата?
Ще цитирам Елби. Ако става въпрос за милиони, как да е, мога да призная, че не разбирам, че материята е сложна и парите извършват многобройни тайнствени движения по борси, фондове и посредници. Обаче когато минем на милиарди, всичко става доста ясно. Не може да има свободен, да речем, един милиард и ние публиката да не знаем за него.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Оня с броня написа:
Не съм чела, много темата, само последните мнения, но искам да питам - ти си доволен от новото правителство или си бил пред парламента?

Нещо спорите със сноу, но тя не била за герб, ти не си онзи или този, може ли да ми разясните кой за кого е, че малко да ми се изясни картинката.

И ако не е тайна, на колко протеста ходи, но не броя протести в защита на пушенето :blum:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Моята идея в постинга е, че можем да чистим входа си, да правим градинки или да помагаме на съседите си въпреки, че не се разбираме с тях. Или да подкрепяме впарламента партия враг. Просто защото освен "врага" от такива действия имаме полза и ние. И че в случая с чистенето и градинките някои го правят.
мдааам... те тук съм напълно съгласен с теб... ако искаме нещата да се оправят, то трябва да започнем първо с нас.
царят едно време правилно каза - да си сменим чипа, но никой не го разбра...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Публичните финанси са публични, защото се са на публиката и могат да се видят от публикации. Този показа ли ти ги тия пари в държавата?
Ще цитирам Елби. Ако става въпрос за милиони, как да е, мога да призная, че не разбирам, че материята е сложна и парите извършват многобройни тайнствени движения по борси, фондове и посредници. Обаче когато минем на милиарди, всичко става доста ясно. Не може да има свободен, да речем, един милиард и ние публиката да не знаем за него.
айде, г-н Разбирачев и г-н проф.Разбирачев вземете и обяснете всичките цифрички в тази статистика, като толкоз много ги разбирате...

ейййй... таман та пофала за нещо и веднага гледаш да ме опровергаеш... :blum:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:
Не съм чела, много темата, само последните мнения, но искам да питам - ти си доволен от новото правителство или си бил пред парламента?

Нещо спорите със сноу, но тя не била за герб, ти не си онзи или този, може ли да ми разясните кой за кого е, че малко да ми се изясни картинката.

И ако не е тайна, на колко протеста ходи, но не броя протести в защита на пушенето :blum:
пиленце, на теб с най-голяма радост всичко ще си кажа, нъл знайш, че си ми на сърцето! :kiss:

АЗ?! ДОВОЛЕН?! :shocked:
ти не си наред бе, мило...
доволен съм от, може би 1/10 от правителството.
и да уточня веднъж за винаги: аз може и да изповядвам леви идеи (не ме бъркайте с гейски идеи), но съм социал-демократ... ако изобщо на някой тук му говори това и за какво, всъщност, става на въпрос.
продължавам да твърдя, че България през 1993 година пропусна огромния шанс да тръгне по пътя на нордическите социал-демократични държави (визирам Швеция, Финландия и, отчасти, Норвегия).
защо не го направи ли?
същото, защото и сега имаме странен парламент и още по-странно правителство - защото народът излезе няколко пъти на улицата, поскача, потанцува, повика и... се прибра доволен вкъщи с добре свършената работа...
а, докато народът "ликуваше" и се правеше на суверен по улиците, то там нейде в задкулисието и кулоарите някои редяха съдбата...

те така си се движим от 1989 година - в един момент на "народа" му писва, излиза да размаха сопите и после доволен се прибира, сяда пред телевизора с ракийка и салатка и почва здраво да псува, каквото свари - читаво, нечитаво - всичко под ножа... щото "всички са маскари"...

не знам дали ти отговорих на въпросите, дали ме разбра, дали си съгласна с мен... но... това е...

п.п. аз и на протест за пушенето не съм ходил... :blum:
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Оня с броня написа: народът излезе няколко пъти на улицата, поскача, потанцува, повика и... се прибра доволен вкъщи с добре свършената работа...
а, докато народът "ликуваше" и се правеше на суверен по улиците, то там нейде в задкулисието и кулоарите някои редяха съдбата...
кой е подскачал, повикал и ликувал?
гледа ли си този клип?

http://www.blitz.bg/news/article/201788
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:
Green Light написа: Публичните финанси са публични, защото се са на публиката и могат да се видят от публикации. Този показа ли ти ги тия пари в държавата?
айде, г-н Разбирачев и г-н проф.Разбирачев вземете и обяснете всичките цифрички в тази статистика, като толкоз много ги разбирате...

ейййй... таман та пофала за нещо и веднага гледаш да ме опровергаеш... :blum:
Ами това са

Брутен външен дълг •
Парична статистика •
Информационен бюлетин • Брой 5/2013 г.
Рамка за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута •
Реални ефективни валутни курсове •
Преки инвестиции •
Външна търговия •

Едно хубаво опровержение на моите думи би било да покажеш някак, че това НЕ СЕ публикува.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Като гледам всички не гласувахме за:

Изображение

Така че, няма смисъл вече да подскачаме като петли на мишка, да сочим с пръстчета и да пръскаме слюнка и умотворения. Болен го прави вместо нас предостатъчно.
Сега трябва да помислим над въпроса "А сега на къде?". И най-вече - как?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Оня с броня написа: АЗ?! ДОВОЛЕН?! :shocked:
ти не си наред бе, мило...
доволен съм от, може би 1/10 от правителството.
и да уточня веднъж за винаги: аз може и да изповядвам леви идеи (не ме бъркайте с гейски идеи), но съм социал-демократ... ако изобщо на някой тук му говори това и за какво, всъщност, става на въпрос.
продължавам да твърдя, че България през 1993 година пропусна огромния шанс да тръгне по пътя на нордическите социал-демократични държави (визирам Швеция, Финландия и, отчасти, Норвегия).
защо не го направи ли?
същото, защото и сега имаме странен парламент и още по-странно правителство - защото народът излезе няколко пъти на улицата, поскача, потанцува, повика и... се прибра доволен вкъщи с добре свършената работа...

те така си се движим от 1989 година - в един момент на "народа" му писва, излиза да размаха сопите и после доволен се прибира, сяда пред телевизора с ракийка и салатка и почва здраво да псува, каквото свари - читаво, нечитаво - всичко под ножа... щото "всички са маскари"...

не знам дали ти отговорих на въпросите, дали ме разбра, дали си съгласна с мен... но... това е...

п.п. аз и на протест за пушенето не съм ходил... :blum:
ох, един път да те разбера и един път да се съглася :)

само че да знаеш, че и ти мърмориш много; сега разбирам, че това с протестите било гадна, иронична забележка към другите
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

maggot написа:Като гледам всички не гласувахме за:

Изображение

Така че, няма смисъл вече да подскачаме като петли на мишка, да сочим с пръстчета и да пръскаме слюнка и умотворения. Болен го прави вместо нас предостатъчно.
Сега трябва да помислим над въпроса "А сега на къде?". И най-вече - как?
викам да не гласуваме повече, няма само другите да са по-умни :lol:
при следващите избори болен ще има още повече фенове, той ще ни оправи
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
Ами това са

Брутен външен дълг •
Парична статистика •
Преки инвестиции •
Външна търговия •

Едно хубаво опровержение на моите думи би било да покажеш някак, че това НЕ СЕ публикува.
не бре, като си такъв разбирач, отвори някоя от тия справки и и ги коментирай, да видя колко точно разбираш от публични финанси, инак на отворен всеки може да се прави...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

snowprincess написа: кой е подскачал, повикал и ликувал?
гледа ли си този клип?

е, именно де... от първите протести насам винаги в тълпата внедряват по някой, който да прецака нещата...
ама, нали народът е умен, та дори не знае какво иска, та... така - иде и поподскача, попее, потанцува... изобщо изпускане на парата...

а останалите говорят за "революция", "бунт", "метеж"... и се възмущават...
а трети - гласуват за досегаупрвлявалите... а четвърти гласуват ептен тъпанарски...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Оня с броня написа:
snowprincess написа: кой е подскачал, повикал и ликувал?
гледа ли си този клип?

е, именно де... от първите протести насам винаги в тълпата внедряват по някой, който да прецака нещата...
ама, нали народът е умен, та дори не знае какво иска, та... така - иде и поподскача, попее, потанцува... изобщо изпускане на парата...

а останалите говорят за "революция", "бунт", "метеж"... и се възмущават...
а трети - гласуват за досегаупрвлявалите... а четвърти гласуват ептен тъпанарски...
Ужасен си.
Иди поне прекопай градинката пред блока. То и това няма смисъл, ама поне нещо да свършиш по обществения живот. :blum:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа: Ужасен си.
Иди поне прекопай градинката пред блока. То и това няма смисъл, ама поне нещо да свършиш по обществения живот. :blum:
за тази цел е по-добре да се обадя "където трябва" и да кажа, че в градинката са закопани оръжия или наркотици... и ще дойдат да я прекопаят безплатно :blum:

п.п. и, ако помислите поне малко, ще разберете, че за когото и да сте гласували през последните 20-тина години, който и да е печелил изборите и да е управлявал, всъщност всички са излезли от едно "коренче", всички са се клели на една "кърмилница"...
Bella Ciao
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:
Green Light написа:
Ами това са

Брутен външен дълг •
Парична статистика •
Преки инвестиции •
Външна търговия •

не бре, като си такъв разбирач, отвори някоя от тия справки и и ги коментирай, да видя колко точно разбираш от публични финанси, инак на отворен всеки може да се прави...

Познанията ми са непрофесионални. Мога да разбера какво означават цифрите в един баланс.
Ако поискам например, като Нежимаки да разбера къде се крият несметните богатства за които някой мой приятел твърди, че съществуват, макар и скрити, тогава бих шси направил сметката кои са секторите в съжалявам за неточния термин "държавния баланс". Това са:
Домакинства
Нетрговски организации
Нефинансови предприятия
Финансови предприятия
Държавно управление
Вярвам, че изпускам някое, но не знам кое.

Така. Очевидно на мен ми трябват парите и активите на "Държавно управление". В твоя линк той се намира във "Финансови сметки" Щтракам на него. Ако търся нещо скрито, естествено ще избера Неконсолидирания отчет, когато все още нещата не са обединени. Ето линка:
link

Ако имам съмнения или търся нещо нередно намирам го, като сравня активите с пасивите. Както виждаме има разлика тримесечие по тримесечие...ще продължа след малко.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа:
Познанията ми са непрофесионални. Мога да разбера какво означават цифрите в един баланс.
Ако поискам например, като Нежимаки да разбера къде се крият несметните богатства за които някой мой приятел твърди, че съществуват, макар и скрити, тогава бих шси направил сметката кои са секторите в съжалявам за неточния термин "държавния баланс". Това са:
Домакинства
Нетрговски организации
Нефинансови предприятия
Финансови предприятия
Държавно управление

Така. Очевидно на мен ми трябват парите и активите на "Държавно управление". В твоя линк той се намира във "Финансови сметки" Щтракам на него. Ако търся нещо скрито, естествено ще избера Неконсолидирания отчет, когато все още нещата не са обединени. Ето линка:
link

Ако имам съмнения или търся нещо нередно намирам го, като сравня активите с пасивите. Както виждаме има разлика тримесечие по тримесечие...ще продължа след малко.
винаги съм твърдял, че можеш да мислиш, ама не искаш :blum:

само едно съветче... разгледай ги в по-продължителен период... и то гледай "широките пари"...
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Оня с броня написа:
за тази цел е по-добре да се обадя "където трябва" и да кажа, че в градинката са закопани оръжия или наркотици... и ще дойдат да я прекопаят безплатно :blum:

п.п. и, ако помислите поне малко, ще разберете, че за когото и да сте гласували през последните 20-тина години, който и да е печелил изборите и да е управлявал, всъщност всички са излезли от едно "коренче", всички са се клели на една "кърмилница"...
Добре, да не гласуваме за тези, дето ще спечелят изборите, ама не - изобщо да не гласуваме, да не ходим по протести - какво тогава да правим? Що за поведение предписваш сега, може ли поне въженцата да си изберем сами или ще ни ги раздадат и тях?

Спри се вече, че всички са маскари всички го знаем. Кажи нещо ново. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Green Light написа: Ако имам съмнения или търся нещо нередно намирам го, като сравня активите с пасивите. Както виждаме има разлика тримесечие по тримесечие...ще продължа след малко.
виж и тези справки...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
Добре, да не гласуваме за тези, дето ще спечелят изборите, ама не - изобщо да не гласуваме, да не ходим по протести - какво тогава да правим? Що за поведение предписваш сега, може ли поне въженцата да си изберем сами или ще ни ги раздадат и тях?

Спри се вече, че всички са маскари всички го знаем. Кажи нещо ново. :lol:
ейййй, таман някой ме разбере и друг почва да не ме разбира... аман беееее

номерът не е само да гласуваме, нито да не гласуваме...
номерът е да си отстояваме правата и в периода между две гласувания... и да, с протести става, със шумене по въпросите... но, за съжаление, голяма част от народа го докараха до скотско съществувание и ще се поведе след всеки сладкодумец в тълпата... та... така...

всеки път казвам, но не ме разбирате - НЯМАМ рецепта как да станат нещата... НЕ ВИЖДАМ решението на уравнението, което задавам... тъй че... помогнете и вие...

аз съм само на едно мнение, което, за съжаление е бавно реализируемо - просвещение на целия народ... това му е майката - да са политически грамотни, поне минимум грамотни... инак отърване няма!
Bella Ciao
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оня с броня написа:

Направо хващай терминал 1 или 2.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

maggot написа:
:rant: ти гониш ли ме? от България ли ме гониш? :blum:

не си познала... НЯМА да напусна България... дори и да не виждам надежда, пак ще се опитвам да направя нещо...
ако поне двама човека успея да вкарам в правия път, пак ще е нещо...
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
Мнемо, затрих си скайпа без да искам, натиснах "обнови" и всички изчезнаха :shy:
ако ти стоя в листата, кликни с емотка, че не знам как да те открия
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:
Green Light написа: Ако имам съмнения или търся нещо нередно намирам го, като сравня активите с пасивите. Както виждаме има разлика тримесечие по тримесечие...ще продължа след малко.
виж и тези справки...
Ами тук, разбира се, ще трябва да попитам как се изчисляват индексите, иначе как да взема отношение.

П.П. Освен всичко, аз така и не мога да разбера защо изобщо се водят разговори в обществото относно макроикономическите показатели. Те са нещо твърде обощено за да може обикновения човек(като мен) да направи определен извод. Нивото на безработицата само по себе си е показател. Но когато се вземе това ниво, износа, добива на полезни изкопаеми и увеличението на пенсионната възраст и заедно от всичко това произлезе един индекс, който се променя някак през годините, това как бих могъл да го интерпретирам аз? И за какво ми е? Микроикономически са проблемите които трябва ВИДИМО да се решават. Макроикономически проблеми не знам дали изобщо могат да бъдат идентифицирани, а мерки относно тях сигурно може да вземе само Бог.
Според мен.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Оня с броня написа:
Green Light написа:
Домакинства
Нетрговски организации
Нефинансови предприятия
Финансови предприятия
Държавно управление

link

винаги съм твърдял, че можеш да мислиш, ама не искаш :blum:

само едно съветче... разгледай ги в по-продължителен период... и то гледай "широките пари"...
ОК!

Ще погледна пак. Но излизам сега, сори
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Оня с броня написа:
maggot написа:
:rant: ти гониш ли ме? от България ли ме гониш? :blum:

не си познала... НЯМА да напусна България... дори и да не виждам надежда, пак ще се опитвам да направя нещо...
ако поне двама човека успея да вкарам в правия път, пак ще е нещо...
От всичкото писано от теб тука, се чувства апатия и мързел да си помръднеш пръста за каквото и да било. Смисъла ти е нулев, не виждаш никаква надежда, всички са ти виновни за всичко, мрънмрънмрънмрън... какво друго да ти препоръчам? :kiss:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:... Смисъла ти е нулев, не виждаш никаква надежда, всички са ти виновни за всичко, мрънмрънмрънмрън... какво друго да ти препоръчам? :kiss:
Бой сутрин, обед, вечер и за следобедна закуска. :roll:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Оня с броня написа: ейййй, таман някой ме разбере и друг почва да не ме разбира... аман беееее

номерът не е само да гласуваме, нито да не гласуваме...
номерът е да си отстояваме правата и в периода между две гласувания... и да, с протести става, със шумене по въпросите... но, за съжаление, голяма част от народа го докараха до скотско съществувание и ще се поведе след всеки сладкодумец в тълпата... та... така...

всеки път казвам, но не ме разбирате - НЯМАМ рецепта как да станат нещата... НЕ ВИЖДАМ решението на уравнението, което задавам... тъй че... помогнете и вие...

аз съм само на едно мнение, което, за съжаление е бавно реализируемо - просвещение на целия народ... това му е майката - да са политически грамотни, поне минимум грамотни... инак отърване няма!
Това за просвещението го знам и съм съгласна. Но сме го подхванали от Възраждането и досега не сме стигнали много напред.
Така че дай да говорим за нещо в по-обозримо време.
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:
maggot написа:... Смисъла ти е нулев, не виждаш никаква надежда, всички са ти виновни за всичко, мрънмрънмрънмрън... какво друго да ти препоръчам? :kiss:
Бой сутрин, обед, вечер и за следобедна закуска. :roll:
И сръбска музика. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор