Имате ли достъп до 40-50?

Все същите
Публикувай отговор
Уникална

Имате ли достъп до 40-50?

Мнение от Уникална »

Цял ден нямам.
Според мен
Аватар
nakibest

Re: Имате ли достъп до 40-50?

Мнение от nakibest »

Уникална написа:Цял ден нямам.
И при мен се срина.

Ама не само 40-50, а целия Клубс! :shocked:

Какво ти дава?

При мен дава -->
----
Има проблем! Възможната причина::
Потребителското име или парола не е намерено.

Това не винаги е грешка. Възможно е вие сами да я определите като такава, а по-късно да се окаже всъщност нещо много по-просто.
Ако смятате, че грешката е заради проблем със сървъра, пишете ни - ще се опитаме да разберем какво точно е "сбъркано" и да го поправим възможно най-бързо.
Другият вариант е да се върнете с бутона BACK на предишната страница.
------
Уникална

Мнение от Уникална »

nakibest написа:
И при мен се срина.

Ама не само 40-50, а целия Клубс! :shocked:

Какво ти дава?

При мен дава -->
----
Има проблем! Възможната причина::
Потребителското име или парола не е намерено…..
————————
Същата работа.
Според мен
Liya

Мнение от Liya »

Същото и при мен.
Интересното е, че на другия браузър, без да съм влязла, може всичко да се разглежда.
Гледам, че от вчера по обяд е прекъснало - последните постове са от около 12.
При опит за логване, вече става невъзможно.

Ще се оправи, споко :bigsmile::-)
Уникална

Мнение от Уникална »

Ще се оправи, споко :bigsmile::-)[/quote]

А, може и да не се. :winkw: Все някой ден ще ни резнат. Нали уж затова потърсихме резервни варианти.
Според мен
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:Ще се оправи, споко :bigsmile::-)
А, може и да не се. :winkw: Все някой ден ще ни резнат. Нали уж затова потърсихме резервни варианти.[/quote]

Аха де, не само клуба, дира се срина....
Щото нали не е от днес "clubs.dir.bg не поддържа защитена връзка с HTTPS
Хакерите могат да виждат и променят информацията, която изпращате или получавате от сайта.
Най-безопасно е да посетите този сайт по-късно, ако използвате обществена мрежа. Рискът е по-малък при надеждна мрежа, като например домашната или служебната ви Wi-Fi мрежа.
Може също да се свържете със собственика на сайта и да му предложите да надстрои до HTTPS. Научете повече за това предупреждение"

Това не е от днес, не сме го знаели ли?
Мнението е позиционирано и няма общо!
h16

Мнение от h16 »

Грийна е единственият чийто профил може да се погледне без да си логнат в дира. Не изключвам да може и да пише :)
Връзкар ще излезеш ей, даже на киро никовете не отварят.
Уникална

Мнение от Уникална »

Сега ме пусна да вляза, но не мога да се логна...Мога да влизам във всички теми като нерегистрирана.

Дано и това се оправи.
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

h16 написа:Грийна е единственият чийто профил може да се погледне без да си логнат в дира. Не изключвам да може и да пише :)
Сега ще опитам

П.П. Не мога да пиша. Излиза ми cant post data
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:

Сега ме пусна да вляза, но не мога да се логна...Мога да влизам във всички теми като нерегистрирана.
Да! Пуска те не логната, но като погледнеш темите и мнения, то няма ни едно ново. ЗАМРЪЗНАЛО едно и също!
За сега няма информация, че след сривът някой е успял да се логне?
Уникална

Мнение от Уникална »

Аха де, не само клуба, дира се срина....

Ми не. Новините на дира работят. И автостраницата. И телевизията. Май и всичко друго. Очевидно само клубовете чоплят нещо...
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:Аха де, не само клуба, дира се срина....

Ми не. Новините на дира работят. И автостраницата. И телевизията. Май и всичко друго. Очевидно само клубовете чоплят нещо...
Да, чоплят нещо.

При поглежданията през изминалите няколко дни веднъж видях че се появи една от старите загубени функционалности: това да се вижда броя на непрегледаните мнения за всяка тема. Аз влизам с регистрацията си, не съм нерегистриран. И досега е така, но се оказа че не мога да пиша.
Както и да е, искам да кажа, че очевидно хората се опитват да оправят нещата- щом видях някакви промени...
Уникална

Мнение от Уникална »

една от старите загубени функционалности: товааа да се вижда броя на непрегледаните мнения за всяка темаэ

Колко дни преди срива го забеляза?!? Аз писах до последния ден май, но не съм забелязала.
Според мен
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Green Light написа:
Уникална написа:Аха де, не само клуба, дира се срина....

Да, чоплят нещо.

При поглежданията през изминалите няколко дни веднъж видях че се появи една от старите загубени функционалности: това да се вижда броя на непрегледаните мнения за всяка тема. Аз влизам с регистрацията си, не съм нерегистриран. И досега е така, но се оказа че не мога да пиша.
Както и да е, искам да кажа, че очевидно хората се опитват да оправят нещата- щом видях някакви промени...
Мда, и аз го видях това. :-)
Liya

Мнение от Liya »

h16 написа:Грийна е единственият чийто профил може да се погледне без да си логнат в дира. Не изключвам да може и да пише :)
На Грийн, Nut и samson може да се погледне профила, без да си логнат.

Всички останали, вкл. аз, не съществуваме: (Уни, споко!!! :hugy: )

Изображение
Последно промяна от Liya на 30.10.25, 18:53, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:
Колко дни преди срива го забеляза?!? Аз писах до последния ден май, но не съм забелязала.
Не знам кога е бил сривът, защото аз така и не съм бил разлогнат. Логиката, обаче говори, че въпросното връщане на неорочетените мнения е било "след срива". Аз съм го видял, защото съм си бил логнат, а ти - не, защото не си била.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

"Liya"-"На Грийн, Nut и samson може да се погледне профила, без да си логнат. "

Кажи ни къде гледаш, че виждаш това-"Грийн, Nut и samson"?
Тук в 3о40 аз не съм бил samson, samson съм в дир.бг?????

Тук нещо ново ли се прави за да стане същото като там , или всички ние сме откачени?????

И какво пише в профилът на samson?
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Liya написа:
На Грийн, Nut и samson може да се погледне профила, без да си логнат.

Всички останали, вкл. аз, не съществуваме: (Уни, споко!!! :hugy: )

Изображение

Виждаме те:"Liya
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Green Light написа:
Уникална написа:
Не знам кога е бил сривът, защото аз така и не съм бил разлогнат. Логиката, обаче говори, че въпросното връщане на неорочетените мнения е било "след срива". Аз съм го видял, защото съм си бил логнат, а ти - не, защото не си била.
Имаш много здраве от Армемнският поп-са те прецакали щот си бил логнат....е логиката
Нелогнатите са недостижими от такива прецаквания....
А че ни си разбрал е вярно, щото докато не си разбрал, че се движиш в грешна посока ти не си загубен....
ПЪТят е важен.... и важното е да не се отклониш, докато не си осъзнал , че Пътят е Целта?!

Чети ме-Пътят води до никъде:blum:
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Green Light написа:
Уникална написа:
Не е вярно!
Аз го видях, малко преди да изгубя достъпа си.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

nakibest написа:
Green Light написа:
Уникална написа:
Не е вярно!
Аз го видях, малко преди да изгубя достъпа си.
А сега какво виждаш в клубовете?
А тук какво виждаш?
Виждаш ли ме?
Кого друг виждаш?
Какво се прави, да правим в такъв случай?

Ти какво правиш?
Уникална

Мнение от Уникална »

Дребна стъпчица напред - вече се отваря и в телефона ми, до вчера не се отваряше. Но и там не мога да се логвам, а съдейки по последната дата на нечие участие - още си е 28.10, така че очевидно и никой друг не постига успехи в логването…

Ааааааа, няма да ги изтърпя тия. В понеделник ще им звъня. :maggot:

(Супер емотикони! БравоС на създателите на ЗоЧо!! Винаги съм мечтала в 40-50 да има повече и по-разнообразни муцуни!)
Според мен
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:
Дребна стъпчица напред -
Сбогом любима
https://www.youtube.com/watch?v=X7GeM8zO5Vc
h16

Мнение от h16 »

Съмнявам че някой с възможности да ровичка по клубовете въобще знае че не работят. Предположенията за мнението ми са следните:

1. Относно виждането на непрочетените мнения, на две устройства на безсънна никога не са спирали да се виждат. Винаги са се виждали и не смятам че някой е посветил усилия само за нейния профил и то само на две от устройствата от които се логва. Не смятам че наличие/отсъствие на индикация за прочетени теми е признак за ремонт на клубовете.

2. Относно дребната стъпчица на уника при която вече виждала клубовете на друго устройство - уверен съм че при почистване на бисквитите във вторник още тогава ще е можела да вижда клуба и пак е щяла да не може да се логва. Нещо повече - ако ги е почистила три седмици преди това, то е щяла да не може да се логне в клубовете още тогава. Просто срокът на бисквитите за сесията поставяни от id.dir.bg на клубовете беше 90 дни (преди време когато съм проверявал). Знам го от личен опит, неотдавна писах че се опитвам да зарежа браузъра хром. Оказа се че не мога да се логна с друг браузър. Още тогава виждах това което сега всички виждаме - Потребителското име или парола не е намерено, предполагам понеже clubs.dir.bg не намира бисквитка с валиден срок от id.dir.bg.

Смятам че id.dir.bg е спрял да функционира доста преди "срива" във вторник, просто срокът на бисквитите ни е дал още време. Това донякъде обяснява странността че от едно устройство през което много рядко влизам в клубовете не можех да публикувам от седмици, докато от друго устройство, през което поглеждам клубовете почти ежедневно нямах проблем.

В заключение, смятам че функционалността на клубовете е била умъртвена незабелязано седмици преди ние да разберем. Не мисля че някой скоро ще забележи. Ако така си остане, ще е една красива смърт "в съня", без предизвестие, една енигматична загадка за бъдещите поколения които ще се чудят и маят как така отведнъж това мисирско сборище е замръзнало във времето.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

h16 написа:Съмнявам че някой с възможности да ровичка по клубовете въобще знае че не работят. Предположенията за мнението ми са следните:

1. Относно виждането на непрочетените мнения, на две устройства на безсънна никога не са спирали да се виждат. Винаги са се виждали и не смятам че някой е посветил усилия само за нейния профил и то само на две от устройствата от които се логва. Не смятам че наличие/отсъствие на индикация за прочетени теми е признак за ремонт на клубовете.

2. Относно дребната стъпчица на уника при която вече виждала клубовете на друго устройство - уверен съм че при почистване на бисквитите във вторник още тогава ще е можела да вижда клуба и пак е щяла да не може да се логва. Нещо повече - ако ги е почистила три седмици преди това, то е щяла да не може да се логне в клубовете още тогава. Просто срокът на бисквитите за сесията поставяни от id.dir.bg на клубовете беше 90 дни (преди време когато съм проверявал). Знам го от личен опит, неотдавна писах че се опитвам да зарежа браузъра хром. Оказа се че не мога да се логна с друг браузър. Още тогава виждах това което сега всички виждаме - Потребителското име или парола не е намерено, предполагам понеже clubs.dir.bg не намира бисквитка с валиден срок от id.dir.bg.

Смятам че id.dir.bg е спрял да функционира доста преди "срива" във вторник, просто срокът на бисквитите ни е дал още време. Това донякъде обяснява странността че от едно устройство през което много рядко влизам в клубовете не можех да публикувам от седмици, докато от друго устройство, през което поглеждам клубовете почти ежедневно нямах проблем.

В заключение, смятам че функционалността на клубовете е била умъртвена незабелязано седмици преди ние да разберем. Не мисля че някой скоро ще забележи. Ако така си остане, ще е една красива смърт "в съня", без предизвестие, една енигматична загадка за бъдещите поколения които ще се чудят и маят как така отведнъж това мисирско сборище е замръзнало във времето.
................................................................................................................................................................
Изглеждаш като добре запознат с мисирското сборище и мисирките!
Ако е така, ще ни кажеш ли как навремето стотици потребители бяхме златни мисирки, които снасяхме ЗЛАТНИ яйца, а мястото клубове беше златен курник за събиране на златните яйца?
Питам, да ни кажеш, ако е удобно, питам да ни кажеш как се случи това, да достигнеш за знанието, че я докарахме до тук, че вече сме ненужни никому мисирки в загнило вече мисирско Сборище?

Питам за една мисирка!
Уникална

Мнение от Уникална »

Понеже съм дърта и дементна - бях в неведение кой си, щях да питам, но при споменаването на безсънната вече загрях.

Никога не ми е била ясна валкирията с тия всичките курабийки и бисквитки, но ще ти декларирам, че не ми се е случвало до момента да мога да влизам в клубовете от едно “устройство”, а от друго - не. В два браузъра на компа и в трети на айфона - и на трите или имам клубове - или нямам. Сега за пръв път нямах и на трите, после изгряха на компа, а сега и в телефона.

“Почистване на бисквитки” никога не съм правила през живота си, не знам и как се прави. Ако бяха истинска бисквитки - досега да съм ги “почистила”, съпроводени с прясно мляко, и да съм забравила, че съм ги имала.:blum:

Както вече написах - в понеделник ще взривя дира с въпроси и възмущения! :hammer:
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

h16 написа:Съмнявам че някой с възможности да ровичка по клубовете въобще знае че не работят. Предположенията за мнението ми са следните:

1.
2.

Смятам че id.dir.bg е спрял да функционира доста преди "срива" във вторник, просто срокът на бисквитите ни е дал още време.
Дедукция ли се казваше това?
:bigsmile:
Съвършена демонстрация. Факти, логика, заключение.

Аз поне не виждам как може да се случва нещо различно.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:...
Никога не ми е била ясна валкирията с тия всичките курабийки и бисквитки, но ще ти декларирам, че не ми се е случвало до момента да мога да влизам в клубовете от едно “устройство”, а от друго - не. В два браузъра на компа и в трети на айфона - и на трите или имам клубове - или нямам. Сега за пръв път нямах и на трите, после изгряха на компа, а сега и в телефона....
Както вече написах - в понеделник ще взривя дира с въпроси и възмущения! :hammer:
Бисквитките са друга бира...за да ти се внуши внушиш, че си мисирка от мисирско сборище..

Оперативните системи за работа с телефон и компютър не са еднакви, различни са.
Към тях прилагаме различни браузери.
РАЗЛИЧНИ.....нататък: Въпреки, че Те-различните машини/ се опитват/ и твърдят, че са оптимизирани да са в СИНХРОН една към друга това съвсем не е така.
Напротив--ще се избият помежду си коя от тях ти да избереш, но така че избраната от теб да управлява другите.
Борбата им е за информация, а Информацията днес е най- скъпото нещо.
Така погледнато е възможно една система да отваря клубовете, а друга да отказва....но опитът ти твърди, че преди не е било така?! Пак така е било, но вече играта загрубя и има нови правила, а именно да се ограничи измамата на потребителите, да бъдат проследявани, да им се навлиза в устройствата и да спре хакванета, и ти да не знаеш какво и откъде ти е дошло??!!!!

Само че това не се прави точно от любов към мисирките потребители снасящи информация, а е, че когато не защитен сайт хакне мисирка и и вземе паролите, то хаква и другите системи за които писах горе- машини...и не сама машините, а вече и държавни и частни учреждения, банки, военни... Цялата система може да бъде хакната.....

Та Отдавна има Закон за защита, който е задължителен за всички сайтове, но нашият до края си остана незащитен.

И това е краят му, квот било било с тогава мисирките, но защо и сега пак мисирки, питам аз бисквитките ?

Няма какво да взривяваш за клуба, инсталация за защита може да се извърши с клубовете, но няма смисъл за собствениците, да влагат усилия и средства за вече мъртъв форум с 10 човека.

Но пък може да ги помолиш учтиво да си криптират клубовете /Го защитят/ от пробиви и хакери!

Все едно да се молиш на магазинерката в магазина да свали цената на олиото?!
Цената на пазарните услуги се определя освен от Пазара и Законите , се определя и от много още други, като кой какъв е и къде се намира....и още....

Това е мнението ми Колежке!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Green Light написа:

1.
2.

Смятам че id.dir.bg е спрял да функционира доста преди "срива" във вторник, просто срокът на бисквитите ни е дал още време.

==============================================================================

Виж де, как може да се случва и де не се случва.... не мен виж, а виж в настройките си: ЛИЧНА НАСТРОЙКА ПО ИЗБОР:

"Блокиране на бисквитки от трети лица:
Не позволява на сайтовете да използват бисквитки, които ви проследяват в интернет. Функциите на някои сайтове може да прекъснат."

Да не би случайно да дедуктираш, че някой сайт е прекъснал функциите си?

В мнението на h16 има истина и логика, но скритото си остава....и то не е Дедукция!
Уникална

Мнение от Уникална »

Green Light написа:

1.
2.

Ще я видим тая дедукция в понеделник. :guns:
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:
Вероятно имаш предвид, че в понеделник ще оправят клубовете на дира. Но тогава логическите заключения на Гераско ще бъдат все така вярни, като днес. Ще "я видиш дедукцията" по същия начин, нищо няма да се е променило.
Уникална

Мнение от Уникална »

Green Light написа:
Уникална написа:
Вероятно имаш предвид, че в понеделник ще оправят клубовете на дира. Но тогава логическите заключения на Гераско ще бъдат все така вярни, като днес. Ще "я видиш дедукцията" по същия начин, нищо няма да се е променило.
Пише се “вЕрни”!:blum::blum::blum:(Наки, къде дремеш?!)

Принципно не си падам по теоретични дедукции. В момента ме интересува какви са фактите и ТОВА очаквам да науча в понеделника. А не “да оправят клубовете”. Може да си дедукцирате и след като ги научим, фактите. Ако.

А иначе Герасковата дедукция сама по себе си си е супер.
Според мен
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:
Green Light написа:
Уникална написа:
Но тогава логическите заключения на Гераско ще бъдат все така вярни, като днес..

. Може да си дедукцирате и след като ги научим, фактите.

1) "Вярни" е също така правилно както и "верни".

2) Пише се "дедуктирате"

3) Има ли дума "швирна"?
"От раната швирна кръв"

Чета поредната книга от Малазанска книга на мъртвите и това "швирване" ме шразни ушасно
Уникална

Мнение от Уникална »

Green Light написа:
Уникална написа:
Green Light написа: Но тогава логическите заключения на Гераско ще бъдат все така вярни, като днес..

2) Пише се "дедуктирате"

3) Има ли дума "швирна"?
"От раната швирна кръв"
Чета поредната книга от Малазанска книга на мъртвите и това "швирване" ме шразни ушасно
Дедукцирате" си беше лигавщина, породена от философиите ви. Жалко ако още не си забелязал, че ми е хоби да си изкилиферчвам думи от скука.

За “вЯрни” имаш много здраве. Направи си справка във вЕрните сайтове.

Айде да помогна (мислиш ли да ми направиш забележка за “Хайде”?:blum:)

Правописът на думата се подчинява на правилото за променливото я (ятовия преглас). Променливо е онова я, което при определени фонетични условия преминава в е. Пише се я, когато са изпълнени едновременно три условия:

1) я се намира в сричка под ударение;
2) сричката след я съдържа една от гласните а, о, у, ъ или я е в последната сричка на думата;
3) след я не следва никоя от съгласните ж, ч, ш, й.

“Швирвам” означава “руквам”. Четеш книга, пишейки в 3о4о ли?:lol:
Според мен
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Уникална написа:
Green Light написа:
Уникална написа: ...

...

Правописът на думата се подчинява на правилото за променливото я (ятовия преглас). Променливо е онова я, което при определени фонетични условия преминава в е. Пише се я, когато са изпълнени едновременно три условия:

2) сричката след я съдържа една от гласните а, о, у, ъ или я е в последната сричка на думата;

Благодаря за мненията ви в темата какво става с 40-50!
Много знаете за буквите, възхитен съм!
По това, може да се предвиди със сигурност какво ще стане в Понеделник, и то без претенции за талант ясновидец!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

ПЪТник две написа:
Уникална написа:
Green Light написа:

...

Благодаря за мненията ви в темата какво става с 40-50!
Много знаете за буквите, възхитен съм!
По това, може да се предвиди със сигурност какво ще стане в Понеделник, и то без претенции за талант ясновидец!

В Понеделник Октомври ще стане Май!
h16

Мнение от h16 »

ПЪТник две написа:
h16 написа:Съмнявам че някой ...
................................................................................................................................................................
Изглеждаш като добре запознат с мисирското сборище и мисирките!
Ако е така, ще ни кажеш ли как навремето стотици потребители бяхме златни мисирки, които снасяхме ЗЛАТНИ яйца, а мястото клубове беше златен курник за събиране на златните яйца?
Питам, да ни кажеш, ако е удобно, питам да ни кажеш как се случи това, да достигнеш за знанието, че я докарахме до тук, че вече сме ненужни никому мисирки в загнило вече мисирско Сборище?

Питам за една мисирка!
Надценяваш ме. Организацията на клубовете е като директориите на яхуу от 90-те, но много по-хаотична. Когнитивните ми дефекти не се справят добре в такава среда, предполагам затова не попаднах на златните яйца. Все попадах на прояви подобни на вашата с кико спрямо нут отпреди 7-8 години. Затова се махнах от дир-а някъде 2003. Като се върнах към 2015 видях че малко се е променило, но не към по-добро.
h16

Мнение от h16 »

Уникална написа:... ще ти декларирам, че не ми се е случвало до момента да мога да влизам в клубовете от едно “устройство”, а от друго - не. В два браузъра на компа и в трети на айфона - и на трите или имам клубове - или нямам. Сега за пръв път нямах и на трите, после изгряха на компа, а сега и в телефона. ...
Ако се замислиш, не да философстваш как не философстваш, ще разбереш че има как да е точно такова поведението на устройствата ти, при положение че в рамките на няколко дни влизаш в клубовете от всичките си устройства.:blum:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Уникална написа:
Швирвам” означава “руквам"
Шурвам също.

Руквам и шурвам са ми познати, много четени и бих ги възприел много по-естествено от това изкълчено "швирвам".
Пара ми швирва през ушите всеки път като го прочета, та стискам палци на всички в тази книга да останат цели и без рани вече.
h16

Мнение от h16 »

Green Light написа:...
Някога id.dir.bg се ползваше за автентикация (каква хубава книжовна дума:mad:) в целия дир. При обновяването остана само за клубовете и съответно е извън радара на поддръжката.
Публикувай отговор