Аз мисля да почакам поне до 26.2. Може би дори 26.3.
Не обичам да съм алфа/бета тестър.
А И.И. какво казва по въпроса, да избързаме ли или да изчакваме??Remmivs написа:Как е там, ако има такива?
Интересно, аз дори не разбирам какво споделяш с нас. Включих се за да покажа, че съм любопитен и бих искал да узная какво споделящ с нас. И с увереност, че темата ти наистина може да е полезна и за такива като мен.Remmivs написа:Да изчакам. Ама това мога и сам да се сетя. И затова не съм скочил веднага като излезе.
В момента има проблеми с насичане на скролирането, писането на текст, загрява доста и батерията отива много по-бързо.
Но не вярвам сляпо на ИИ. Затова питам има ли някой, който вече я ползва тази версия.
Е що не си смениш батерията? Ако телефонът си върши работа и е здрав??Житената Питка написа:Аз съм с 13/18.6.2 и за момента не мисля да ъпгрейдвам. Когато пач версията отиде на 2 или 3 (26.х.2 или 3), тогава, както си отбелязал сам, може и да се изкуша, но такъв скок във версиите изобщо не ми е обещаващ.
Телефонът ми е стар и най-много да стане по-малко използвАем.
То и без това батерията отиде на 78% и живея на зарядно. Ако се появи някой батери дрейн, както обикновено става, наистина ще го докара до неизползваем.
@remmius, с оглед на това, че сме със стари модели, не виждам какво ново ще дойде. ПиснА ми половината ъпдейт да е емоджита, дето само джен зи и алфа си ги разбират. Щом сме на секюрити лейтест, няма да има драма.
Но Апъл ще натиснат скоро всички да минем, не се съмнявам.
Не съм специалист, ама 78% не е ли доста батерия?Житената Питка написа:Аз съм с 13/18.6.2 и за момента не мисля да ъпгрейдвам. Когато пач версията отиде на 2 или 3 (26.х.2 или 3), тогава, както си отбелязал сам, може и да се изкуша, но такъв скок във версиите изобщо не ми е обещаващ.
То и без това батерията отиде на 78% и живея на зарядно. Ако се появи някой батери дрейн, както обикновено става, наистина ще го докара до неизползваем.
@remmius, с оглед на това, че сме със стари модели, не виждам какво ново ще дойде. ПиснА ми половината ъпдейт да е емоджита, дето само джен зи и алфа си ги разбират. Щом сме на секюрити лейтест, няма да има драма.
А защо да сменя с нещо ново, което може като старото няма да издържи на 100%...то и дори да го направи каква е гаранцията, че новото ще издържи само 40%?nakibest написа:Не съм специалист, ама 78% не е ли доста батерия?Житената Питка написа:Аз съм с 13/18.6.2 и за момента не мисля да ъпгрейдвам. Когато пач версията отиде на 2 или 3 (26.х.2 или 3), тогава, както си отбелязал сам, може и да се изкуша, но такъв скок във версиите изобщо не ми е обещаващ.
Или искаше да кажеш, че 78% е "заминала" и са останали само 22% от капацитета?
Ако е това, си за спешна смяна, според мен!
Горното разсъждение щеше да е вярно ако говорехме за туба с ракия, но уви - случаят не е такъв.nakibest написа:Не съм специалист, ама 78% не е ли доста батерия?
Обяснение за живота и падането на капацитета на батерията на мобилните телефони. При достигане на колко процента е за смяна и защо?
За обяснението за живота, то е ясно че само с капацитет на батерията 78% Зайо няма как да влезе в политиката!Житената Питка написа:Горното разсъждение щеше да е вярно ако говорехме за туба с ракия, но уви - случаят не е такъв.nakibest написа:Не съм специалист, ама 78% не е ли доста батерия?
В момента батерията е 78% от първоначалния си капацитет.
И за да съм в крак с тенденциите, напиши по-долното задание в любимата ти ИИ платформа и оно ще ти обясни.
за животаОбяснение за живота и падането на капацитета на батерията на мобилните телефони. При достигане на колко процента е за смяна и защо?
И защо цяла тема за нещо, което не искаш да правиш?Remmivs написа:Как е там, ако има такива?
То и аз имам една Нокия с фенерче. Ако можех да ѝ намеря батерия нея щях да си ползвам и нямаше да ми се налага след нощното преспиване на зарядното, после пак да зареждам чааааак по обяд.Селянка написа:[
Напаследък си мисля : абе що не си пусна оня комп с уин 98, за който имам прекрасни сд-игри?
Мииии, любопитен съм. Искам да го направя и ще го направя просто малко още да го позакърпят. И така, ем лаф да стаа, ем да видя как, може би, някой се мъчи с 26-цата. Немците май имаха дума за точно този вид кеф. Не я помня ама беше дълга.Селянка написа:И защо цяла тема за нещо, което не искаш да правиш?
Чакай си, аз съм ретроград.
Напаследък си мисля : абе що не си пусна оня комп с уин 98, за който имам прекрасни сд-игри?
Schadenfreude?Remmivs написа: Мииии, любопитен съм. Искам да го направя и ще го направя просто малко още да го позакърпят. И така, ем лаф да стаа, ем да видя как, може би, някой се мъчи с 26-цата. Немците май имаха дума за точно този вид кеф. Не я помня ама беше дълга.![]()
Само за фразите за интервюта и любопитството ни ще кажа моето впечатление, няма да се приеме като спам ...надявам се:Remmivs написа:Мииии, любопитен съм. ...Селянка написа:И защо цяла тема за нещо, което не искаш да правиш?
Чакай си, аз съм ретроград.
Що се отнася до ретроградност - аз имам любима фраза за интервю при наемане на хора, особено като видя че кандидатът е малко нестандартен, да го наречем. Не помня кой ми го каза някога, може и оттук да съм го "свил".
:)
A баш! Благодаря ти! Само дето аз я помнех по-дълга, ама старост - нерадост явно...Cookie написа:Schadenfreude?
Напомни ми някой ден, ако се видим, да ти разкажа любимия си виц за наемане на секретарки. Не за друго, ами е жестомимичен, за да е смешен.ПЪТник две написа:Избрах го щото е по-секси от другия!
Поводът за среща е добър-идеята също!Remmivs написа:Напомни ми някой ден, ако се видим, да ти разкажа любимия си виц за наемане на секретарки. Не за друго, ами е жестомимичен, за да е смешен.ПЪТник две написа:Избрах го щото е по-секси от другия!
Така си е!ПЪТник две написа:Поводът за среща е добър-идеята също!
Мерси, не го знаех това.Житената Питка написа:Горното разсъждение щеше да е вярно ако говорехме за туба с ракия, но уви - случаят не е такъв.nakibest написа:Не съм специалист, ама 78% не е ли доста батерия?
В момента батерията е 78% от първоначалния си капацитет.
И за да съм в крак с тенденциите, напиши по-долното задание в любимата ти ИИ платформа и оно ще ти обясни.
Обяснение за живота и падането на капацитета на батерията на мобилните телефони. При достигане на колко процента е за смяна и защо?
Само Unhappy chemicals тука!?Житената Питка написа:Докторантура по химия? Истината е в БАН.
C'mon, release happy chemicals!
Bratleee...