Термочаша и термос
- Green Light
Термочаша и термос
Мери Крисмас беше на 25ти за Марийка. На 26ти беше Иосиф Крисмас за Иванчо, вчера по ред на номерата се пада да е било за бай Ганьо, а днес няма начин да не е за блондинката.
Трябва ми термочаша за три къси кафета без захар, три дълги със и две лате.
Ама да ги държи топли!!!
Дайте акъл!
Значи така. Не съм се претрепал от търсене, обаче от години не попадам на качествен термос и качествена термочаша.
Пия чай като смок. Тоест ако смоковете пиеха чай. Правя си сутрин около литър. От мента, мурсалски,.. от какво ли не, даже напоследък- от смокинови листа (Защото 40-50 от дира ме преметнаха. Май беше майтап. Брах, суших и бляк. Както и да е, ако искам да се давя с чай от смокиня, ще си се давя, не е това темата)
Сипвам го в термос, обаче до вечерта до към 6 тоя чай е изстинал. Смених термоса, стана по-зле.
С термочашата - същата работа. Отида на лов, оставя чаша с чай в колата, на връщане става леден чай.
Не купувам някакви супер скъпи, обаче не са и най-евтините и за два три опита вече трябва да съм платил термосите на хималайските експедиции.
Дайте ваш опит! Ваш. Опит. Не гугъл търсене.
Трябва да държи топлото топло поне 8 часа
Да не струва майка си и баща си- например термос до 150 лева, термочаша - наполовина. Горе- долу говоря, навит съм и на повече стига да си струва.
Термосът да е поне литър, чашата- поне половинка.
Може и повече.
Какво ще кажете?
Ама да ги държи топли!!!
Дайте акъл!
Значи така. Не съм се претрепал от търсене, обаче от години не попадам на качествен термос и качествена термочаша.
Пия чай като смок. Тоест ако смоковете пиеха чай. Правя си сутрин около литър. От мента, мурсалски,.. от какво ли не, даже напоследък- от смокинови листа (Защото 40-50 от дира ме преметнаха. Май беше майтап. Брах, суших и бляк. Както и да е, ако искам да се давя с чай от смокиня, ще си се давя, не е това темата)
Сипвам го в термос, обаче до вечерта до към 6 тоя чай е изстинал. Смених термоса, стана по-зле.
С термочашата - същата работа. Отида на лов, оставя чаша с чай в колата, на връщане става леден чай.
Не купувам някакви супер скъпи, обаче не са и най-евтините и за два три опита вече трябва да съм платил термосите на хималайските експедиции.
Да не струва майка си и баща си- например термос до 150 лева, термочаша - наполовина. Горе- долу говоря, навит съм и на повече стига да си струва.
Може и повече.
Какво ще кажете?
- Green Light
Не съм, тенкс.Remmivs написа:Гледал ли си https://eu.stanley1913.com
Ти имаш такава ли?
Re: Термочаша и термос
аЗ ЩЕ КАЖА, че винаги съм се чудила кой ги ползва тези термочаши? Гледам по улиците младите хора, ходят с едни такива големи чаши сутрин. Струва ми по-скоро мода, отколкото необходимост. При теб е друго, явно ти е необходима, ама чак пък 8 часа:shy: Все за 8 часа нямаш време отнякъде да си купиш чаша топло кафе? По-скоро си купи портативна кафемашинаGreen Light написа:Мери Крисмас беше на 25ти за Марийка. На 26ти беше Иосиф Крисмас за Иванчо, вчера по ред на номерата се пада да е било за бай Ганьо, а днес няма начин да не е за блондинката.
Ама да ги държи топли!!!
Дайте акъл!
Може и повече.
Какво ще кажете?
Да, шише за вода, което е и термос. Върши чудесна работа, макар и само 600 мл. Но пък се мие удобно, защото и с два винта. И канче за пикник, което още не съм пробвал. Ще се опитам да ги намеря моделите - подарък са ми щото - иначе веднага щях да пратя линковете.Green Light написа:Не съм, тенкс.
Ти имаш такава ли?
PS
Намерих ги:
https://eu.stanley1913.com/products/all ... 9613601092
https://eu.stanley1913.com/products/cla ... 0204240196
да, ве, защо са тия два винта? Друг е въпросът, че повечето държат топло само до 5 часа... Аз имам подобен термус, но с един винт, на капачката - отгоре има бутонче, което се натиска и си пиеш / наливаш, но също държи топло не повече от 4-5 часа.. После е хладко, но не топло.Remmivs написа:Да, шише за вода, което е и термос. Върши чудесна работа, макар и само 600 мл. Но пък се мие удобно, защото и с два винта. И канче за пикник, което още не съм пробвал. Ще се опитам да ги намеря моделите - подарък са ми щото - иначе веднага щях да пратя линковете.Green Light написа:Не съм, тенкс.
Ти имаш такава ли?
PS
Намерих ги:
Но - защо е нужно двойното завиване?
Особено пък, когато топлото започне да изстива и се свива, това няма развиване - поне съдейки по моя термус, дето има само един винт..
Добре, че е бутончето за отваряне отгоре, че да успея да го отвия, ако съм приложила сила мъжка при затварянето..
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
- Green Light
Тенкю, това (мнение) ми трябваше!Remmivs написа:Да, шише за вода, което е и термос. Върши чудесна работа, макар и само 600 мл. Но пък се мие удобно, защото и с два винта. И канче за пикник, което още не съм пробвал. Ще се опитам да ги намеря моделите - подарък са ми щото - иначе веднага щях да пратя линковете.Green Light написа:Не съм, тенкс.
Ти имаш такава ли?
PS
Намерих ги:
Ще заложа на марката!
(Макар, че аз ще купя по-голям термос... И вероятно друг модел чаша.
Ами аз имам един китаец 1л за залата и не съм го държал повече от 4 часа със студена вода и малко соли.Cookie написа:да, ве, защо са тия два винта?
https://www.amazon.de/-/en/Super-Sparro ... to_dp&th=1
И се чисти малко по-трудно от това шише. Щото нали само през гърлото, а шишето става на "чаша". Но пък моя китаец има "сламка" е удобен за залата.
Но си права де, на Грийн ще му трябва нещо от Наса за да държи 8 часа.
Ама тези са ми подарък и даже едното жените удома ми го свиха вече - шишето.
ох, беее... като каза "Сламка" и се сетих за Crazy, Stupid, Love в който Райън Гослинг учеше оня от Офисът как да стане играч, и първото, което направи, беше да го откаже от питиетата със сламка ..Remmivs написа:Ами аз имам един китаец 1л за залата и не съм го държал повече от 4 часа със студена вода и малко соли.Cookie написа:да, ве, защо са тия два винта?![]()
И се чисти малко по-трудно от това шише. Щото нали само през гърлото, а шишето става на "чаша". Но пък моя китаец има "сламка" е удобен за залата.![]()
Иначе това шише е готино, има 4,7 рейтинг от 1000+ мнения, трябва да е добро.
Аз си имам за залата едно, в което си правя шейка, когато си нося такъв. Иначе го ползвам за вода, много си става.
Но, да .. термус 8 часа, не му е лесна задачката.. Не знам дали и НАСА имат.
п.п. жените в една къща са с предимство. Като научиш това, оттам нататък почва кеф-а
h16 написа:Съмнявам се да има такова нещо което да държи 40+ градуса на чая за 8 часа при ~40 градуса делта. Ако има вероятно да идва с безжичен къп холдер + блутут, но като се върнеш в колата може да ти изстинал пък акумулатора.
Бе питах близнака, и за мое учудване имало и комерсиални подобни модели, че даже Стенли са измежду трите марки.
https://gemini.google.com/share/5e4595732077
Не съм го гледал, както и много други неща. Мерси. Ще си го пусна някой път вместо физика на пътеката.Cookie написа:ох, беее... като каза "Сламка" и се сетих за Crazy, Stupid, Love в който Райън Гослинг учеше оня от Офисът как да стане играч, и първото, което направи, беше да го откаже от питиетата със сламка ..
Иначе това шише е готино, има 4,7 рейтинг от 1000+ мнения, трябва да е добро.
Аз си имам за залата едно, в което си правя шейка, когато си нося такъв. Иначе го ползвам за вода, много си става.
Но, да .. термус 8 часа, не му е лесна задачката.. Не знам дали и НАСА имат.
п.п. жените в една къща са с предимство. Като научиш това, оттам нататък почва кеф-а
Аз съм 10000% съгласен с това за жените и къщата. Имам стаж десетки години с три жени удома. Просто понякога ми се иска и мъжете да са прави дори и никоя жена да не ги чува.
Пия за жените! Наздраве!
Наздраве! Точно така!Remmivs написа:Не съм го гледал, както и много други неща. Мерси. Ще си го пусна някой път вместо физика на пътеката.![]()
Аз съм 10000% съгласен с това за жените и къщата. Имам стаж десетки години с три жени удома. Просто понякога ми се иска и мъжете да са прави дори и никоя жена да не ги чува.![]()
Пия за жените! Наздраве!
Мъжете винаги са прави, разбира се, особено, когато няма жена наоколо.
Що касае филма - много е сладък. Както се казва, филм за Душата.
Надявам се да ти хареса.
- ПЪТник две
Според мен Джемини и мръсна курва, кликнах както го посочи и ми изписа:"Продължи..."Remmivs написа:h16 написа:Съмнявам се да има такова нещо което да държи 40+ градуса на чая за 8 часа при ~40 градуса делта. Ако има вероятно да идва с безжичен къп холдер + блутут, но като се върнеш в колата може да ти изстинал пък акумулатора.![]()
Бе питах близнака, и за мое учудване имало и комерсиални подобни модели, че даже Стенли са измежду трите марки.![]()
![]()
![]()
https://gemini.google.com/share/5e4595732077
Нямам си представа какво си я правил и защо тя е недовършена...но мога да а довърша само ако ти ми позволиш, щото ти си я започнал...
Аз също се допитах до други курви за топли и студени напитки, и за нашият случай по темата и ми казаха, че един дебел юрган, селски дето баба ми е спяла, в колата на Грийна и в този юрган пет нагрети тухли до 50градуса и сред тях обикновен термос с гореща напитка МОЖЕЛО да трае на 46 градуса до 124 часа без акумулатор....в Сибир...за в горещите пустини било възможно и на покрива на колата...
А за тук тук във форумът Джейми , нищо не ми отговори, само се засмя под мустак?
Мнението е позиционирано и няма общо!
- ПЪТник две
[quote="Green Light"]
Дайте акъл!/quote]
По какъв начин го предпочиташ?
Може с тояга, може и с морков, може и с благо и с малко кютек?
Дайте акъл!/quote]
ПЪТник две написа:С морков даваме само ако ти виждаме и 2-те ръце!!!Green Light написа: Дайте акъл!/quote]
- Green Light
Remmivs написа:Ами аз имам един китаец 1л за залата и не съм го държал повече от 4 часа със студена вода и малко соли.Cookie написа:да, ве, защо са тия два винта?![]()
И се чисти малко по-трудно от това шише. Щото нали само през гърлото, а шишето става на "чаша". Но пък моя китаец има "сламка" е удобен за залата.![]()
Ето това си избрах
Пише, че държи 45 часа топло и два дни студено. Ще пробвам да му сипя мурсалски чай и два сладоледа, да видим...
Не е НАСА, обаче на Хогуордс го докарва малко, понеже за някакви вакуумни магии пише. Double-wall vacuum insulation- баси мамата
Поръчах, ще пиша кое как за да знаете.
За вас го правя това, бе, как се оправяте без мен не знам.
- Житената Питка
- BOFH
Ако е качествен термоса, ще ги държи. Стенли по принцип уж са читави.Green Light написа:Remmivs написа:Ами аз имам един китаец 1л за залата и не съм го държал повече от 4 часа със студена вода и малко соли.Cookie написа:да, ве, защо са тия два винта?![]()
Ето това си избрах
Пише, че държи 45 часа топло и два дни студено. Ще пробвам да му сипя мурсалски чай и два сладоледа, да видим...
Не е НАСА, обаче на Хогуордс го докарва малко, понеже за някакви вакуумни магии пише. Double-wall vacuum insulation- баси мамата
Аз правя сутрин по един литър кафе за себе си и после го държа в термоси. Единият ми е от Кауфланд, запомнил съм му цената - купих го за 17 лева преди 3-4 години. Няма никакъв проблем да задържи 24 часа горещо кафе или чай. За студено не съм го пробвал.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Със здраве да си го ползваш за много години напред. Термосът изглежда страхотно и съм сигурен, че си заслужава всеки евроцент (стотинка) от премиум цената, на която се предлага.Green Light написа:
Ето това си избрах
Аз пък си поръчах ето това захранване, само че докато все още беше 1,100 лв., плюс един RCA кабел за тонколоните, монитор, кутия и още един охладител за SSD, всичко общо малко над €1900 (3736 лв, за да сме точни), като от ЖАР компютърс дори се съгласиха да ми направят отсрочка и да задържат тяхната стока (кабелът и захранването) до края на месеца, тъй като парите, които бях предвидил за тях, постфактум поръчката се наложи да ги налея в една друга фирма, чиято оферта беше с 800 лв коледна отстъпка за монитор, струващ иначе към 2,200 лв... Много сериозна компания.
И за чих си го взел тоз ментак с 2 години гаранция!?
Читавите захранвания идват с 5, 7, 8, 10 или дори има с 12 години гаранция.
2 години не е адекватно на купата пари, дето си дал! Шашав човек..
В Десктоп.БГ е с 12 години, опрделено са те прецакали от БурканКомпютърс...
Много сериозна компания indeed.
Как позна, че е ментак? Просто ЖАР дават 2 години гаранция, а Пласико – 5. Отвъд тези фирми, захранването има 12 години гаранция от производителя, само че за да ти го приемат, трябва да го изпратиш директно на MSI за RMA и да платиш транспортните разходи. В десктоп.бг този ангажимент го поемат те, но пък цената е +20%. Честно казано, точно тази характеристика – гаранционния срок – не съм я гледал, когато проучвах пазара, но и да ти кажа, никога не съм чувал за повредено захранване и ментаци на точно този модел апаратура.nakibest написа:И за чих си го взел тоз ментак с 2 години гаранция!?
Всъщност аз още не съм го платил и все още не е късно да го поръчам от десктоп.бг, но тогава да те попитам – а каква е гаранцията, че десктоп.бг ще бъде на пазара след да речем 5, 10 или 12 години? Защо сега трябва да давам +218 лв за +10 години гаранция, след като въпросното захранване е предвидено от производителя да изкара пак толкова и без да я плащам тази допълнителна сума?
- ПЪТник две
Вярно е: И да платиш, и да не платиш Няма никаква гаранция, че при нужда ще ти изпълнят гаранцията!Nuke написа:Как позна, че е ментак? Просто ЖАР дават 2 години гаранция, а Пласико – 5. Отвъд тези фирми, захранването има 12 години гаранция от производителя, само че за да ти го приемат, трябва да го изпратиш директно на MSI за RMA и да платиш транспортните разходи. В десктоп.бг този ангажимент го поемат те, но пък цената е +20%. Честно казано, точно тази характеристика – гаранционния срок – не съм я гледал, когато проучвах пазара, но и да ти кажа, никога не съм чувал за повредено захранване и ментаци на точно този модел апаратура.nakibest написа:И за чих си го взел тоз ментак с 2 години гаранция!?
Всъщност аз още не съм го платил и все още не е късно да го поръчам от десктоп.бг, но тогава да те попитам – а каква е гаранцията, че десктоп.бг ще бъде на пазара след да речем 5, 10 или 12 години? Защо сега трябва да давам +218 лв за +10 години гаранция, след като въпросното захранване е предвидено от производителя да изкара пак толкова и без да я плащам тази допълнителна сума?
Чуй истински случай: "Жена му риве иска скъп телефон,може да си го позволи, 3 бона, и взима най скъпият. На вторият ден тъмен еран, ни звук ни стон. Поставя го в кутията и отива в магазина. Служителката му обяснавя така: " Г-не, ше пратим телефона ви за проверка в централата, но ако установим че повредата е по ваша вина, няма да ви признаем гаранцията. И за да ви го заменим в 15 дневен срок със здрав, трябва сега да внесете 600лв."
Пичът се замисля, праска телефона в земята, поставя в кутията парчетата и 600лв.и казва: Добре, наистина телефонът е повреден по моя вина, давам 600лв заменете ми го с нов.
На петнадесетият ден проверява и наистина служителката му подава опакованата кутия. Пичът я отваря и какво да види, кутията пълна с парчетата му, но 600лв не са там...и го показва на служителката, която учтиво му отговаря: "Имате право да заведете съдебен иск за нанесени щети"
Върви доказвай 20г.че имаш право на гаранция....аз съвсем наскоро разбрах, служител ми предложи допълнително да платя за удължена гаранция /пералня купих/, че вече за да ги прецакат, има хора да си плащат!
Ако някой не знае, му казвам: Гаранцията се дава от производителя, а не от търговеца. Разходите по гаранцията ги поема производителя...и това е договорено между тях.
Танче, виждам, че теоретично казано, и мен си ме вкарала в кюпа с честитките, освен ако специфично моя милост не ме изключваш от списъка на поздравените, но в случай че не е така, тогава ти благодаря многоTanya написа:Наки, здравей,
Имало хоризонтална лента кой е он-лайн.... сега я видях.![]()
видях името ти, и моето ...
Тематично: Честити покупки!
Пътнииииииик, Пътник... То аз не знам АЗ дали ще съм жив след 12 години, камо ли захранването на някакъв си компютър!ПЪТник две написа:
Вярно е: И да платиш, и да не платиш Няма никаква гаранция, че при нужда ще ти изпълнят гаранцията!
Чуй истински случай: "Жена му риве иска скъп телефон,може да си го позволи, 3 бона, и взима най скъпият. На вторият ден тъмен еран, ни звук ни стон. Поставя го в кутията и отива в магазина. Служителката му обяснавя така: " Г-не, ше пратим телефона ви за проверка в централата, но ако установим че повредата е по ваша вина, няма да ви признаем гаранцията. И за да ви го заменим в 15 дневен срок със здрав, трябва сега да внесете 600лв."
Пичът се замисля, праска телефона в земята, поставя в кутията парчетата и 600лв.и казва: Добре, наистина телефонът е повреден по моя вина, давам 600лв заменете ми го с нов.
На петнадесетият ден проверява и наистина служителката му подава опакованата кутия. Пичът я отваря и какво да види, кутията пълна с парчетата му, но 600лв не са там...и го показва на служителката, която учтиво му отговаря: "Имате право да заведете съдебен иск за нанесени щети"
Върви доказвай 20г.че имаш право на гаранция....аз съвсем наскоро разбрах, служител ми предложи допълнително да платя за удължена гаранция /пералня купих/, че вече за да ги прецакат, има хора да си плащат!
Ако някой не знае, му казвам: Гаранцията се дава от производителя, а не от търговеца. Разходите по гаранцията ги поема производителя...и това е договорено между тях.
- Green Light
Nuke написа:Със здраве да си го ползваш за много години напред. Термосът изглежда страхотно и съм сигурен, че си заслужава всеки евроцент (стотинка) от премиум цената, на която се предлага.Green Light написа:
Ето това си избрах
Аз пък си поръчах ето това захранване, само че докато все още беше 1,100 лв., плюс един RCA кабел за тонколоните, монитор, кутия и още един охладител за SSD, всичко общо малко над €1900 (3736 лв, за да сме точни), като от ЖАР компютърс дори се съгласиха да ми направят отсрочка и да задържат тяхната стока (кабелът и захранването) до края на месеца, тъй като парите, които бях предвидил за тях, постфактум поръчката се наложи да ги налея в една друга фирма, чиято оферта беше с 800 лв коледна отстъпка за монитор, струващ иначе към 2,200 лв... Много сериозна компания.
Мерси!
И ти със здраве да си го ползваш, Нюк!
- ПЪТник две
Да де, ти го каза и горе, а аз ти написах: "Вярно е!"Nuke написа:Пътнииииииик, Пътник... То аз не знам АЗ дали ще съм жив след 12 години, камо ли захранването на някакъв си компютър!ПЪТник две написа:
Вярно е: И да платиш, и да не платиш Няма никаква гаранция, че при нужда ще ти изпълнят гаранцията!
Давам ти 10 години гаранция че е вярно!:rotfl24:
- Green Light
Ехее, направих сърч за да го видя какво е пък това ауди d5. А8 се оказа, последно поколение шаси, голяма гъзария, мерси за пожеланието, въобще не отказвамNuke написа:Тенкю, тенкю... Вери мач! :))) Както се казва:Green Light написа:
Мерси!
Таз година термос за стотак, а догодина – ауди де петица дизеляк*!![]()
*най-малко
Моля, не го споменавай... И понеже ти единствен прояви интерес към онази тъпотийка с евроцентовете (стотинки), ето ти още една:Green Light написа:Ехее, направих сърч за да го видя какво е пък това ауди d5. А8 се оказа, последно поколение шаси, голяма гъзария, мерси за пожеланието, въобще не отказвамNuke написа:Тенкю, тенкю... Вери мач! :))) Както се казва:Green Light написа:
Мерси!
Таз година термос за стотак, а догодина – ауди де петица дизеляк*!![]()
*най-малко
Ако 3х4х5 беше равно на 385, тогава на колко щеше да се равнява 4х5х6, при условие че отговорът НЕ Е нито 445, нито 865, нито 4800, нито коя да е комбинация от произведения, суми и т.н. на подчертаните по-горе числа...?
Таз' година термос за стотак, а догодина -- D петица дизеляк!
- Green Light
Няма как да не съм, след като съм го измислил аз...Green Light написа:Олеле!Nuke написа: Ако 3х4х5 беше равно на 385, тогава на колко щеше да се равнява 4х5х6, при условие че отговорът НЕ Е нито 445, нито 865, нито 4800, нито коя да е комбинация от произведения, суми и т.н. на подчертаните по-горе числа...?
Това ми дойде нагорно, ти реши ли го?
Както казах, но този път с една минорна корекция, която разгръща по-всеобхватен хоризонт пред мисълта и въображението: Тази година термос за стотак, а догодина – Ауди де петак!
Имаш ли нужда от жокер относно тъпотийката, или ще се справиш сам (в което съм сигурен, че би могъл)? Помисли си, решава логиката и не е толкова трудна и усложнена, изключително проста e...
https://www.youtube.com/watch?v=IP-6cAg0fK0&t=161s

Опа, пардон, фал на Марадона... 4800 да се чете 876 в тъпотийката. 
Така или иначе, логиката не се променя и останалото написано е вярно – не се търси нито една комбинация от суми, произведения, частни и т.н. на гореподчертаните числа... Други са числата, чието произведение търсим. Сигурен съм, че ще се справиш... Решава логиката!
Така или иначе, логиката не се променя и останалото написано е вярно – не се търси нито една комбинация от суми, произведения, частни и т.н. на гореподчертаните числа... Други са числата, чието произведение търсим. Сигурен съм, че ще се справиш... Решава логиката!
- Green Light
Ревю за термоса
След личните ми терзания и търсения, след като пуснах специална тема по въпроса, внимателно четох, избирах, избрах, поръчах и платих... най-накрая термосът дойде.Green Light написа:
Ето това си избрах
Вижда се краят на Одисеята на студения чай.
Още следващата сутрин ще бъда въоръжен с двулитров термос с ароматен и горещ билков чай. Радост за сетивата и вярна предпоставка за икономически растеж, удовлетвореност и просперитет на България в еврозоната.
Трябва да подготвя всичко за сутринта и се оказа че нямаме двулитров чайник, в който да си сваря вода за чай?! А термосът е два литра?!
Не знам какво да кажа.
...
У вас кой отговаря за домакинската посуда? Точно така.
Тя!
Целият български интернет разбра че страдам, тя не разбра.
В тенджера да съм го правел... както и да е, като не разбира, не разбира и това е. Освен това спря и взе да ме гледа малко по-втренчено, и аз и простих. Аз съм великодушен човек.
Добре, но кой чай да си направя?
Лайка? Не, лайката се прави внимателно и се пие веднага. Чай от лайка не се слага в термос.
Смокиня? Бляк.
Мурсалски- става, мащерка- също става. Мащерка, мурсалски, мурсалски мащерка... голяма дилема, заспивайки още го мислих. На сутринта сложих мента.
Запарих, пресипах, след кратко колебание добавих стевия... Облякох се и отидох на работа.
Термосът забравих вкъщи.
...
И така - ревю на забравен термос.
Чая го направих след 6 сутринта, аз се прибрах към 6 вечерта. 12 часа без малко.
За 12 часа - държи много горещо. Не може да се пие- трябва да оставя чашката за пет минути да поистине.
Около половината количество остана до сутринта.
Това са 24 часа - много топъл. Идеална температура за пиене.
Много добър термос и според мен на съвсем прилична цена - 76 евро платих.
Ще си взема и по-малък - не съм решил термосче или чаша. Но марката е тази.
Поздравления за термоса и да си го ползваш със здраве, но 1 нещо не мога да разбера... То вярно, че на вкус и цвет ту ийч хис оун, обаче как ги пиете тези мурсалски чайове от лайка, мащерка и мента??? Аз друг освен черен с 5 чаени лъжички захар и 10:1 разреден с пълномаслено мляко не мога да пия... Липтън, ърл грей, ахмат – няма нищо по-вкусно от това, стига да е черен. С 5 ч.л. захар и 10:1 разреден с пълномаслено.
Нюк, ти си богат човек, пиеш специални чайчета. Ние пием това, което си отглеждаме в градината-салвия, мащерка, лавандула, риган, мента....Nuke написа:Поздравления за термоса и да си го ползваш със здраве, но 1 нещо не мога да разбера... То вярно, че на вкус и цвет ту ийч хис оун, обаче как ги пиете тези мурсалски чайове от лайка, мащерка и мента??? Аз друг освен черен с 5 чаени лъжички захар и 10:1 разреден с пълномаслено мляко не мога да пия... Липтън, ърл грей, ахмат – няма нищо по-вкусно от това, стига да е черен. С 5 ч.л. захар и 10:1 разреден с пълномаслено.
И без захар, вместо вода се пие. Най-много малко коняк))), чайконът е на почит, но става само с билков чай. Има де, имам и някакви пакетирани, СКЪПИ, ама така, да се намират за специални хора, като теб)). Имам някои такива познати.
Иначе ето моята комбинация