Дискамбабулейтър

Все същите
Аватар
Cookie

Дискамбабулейтър

Мнение от Cookie »

Найс, а??:grin:
Последен се смее онзи, който не е разбрал шегата.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Какво толкова му се впечатляваш? Език като език, има и такива думи.
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Nuke написа:Какво толкова му се впечатляваш? Език като език, има и такива думи.
Верно ли?
И какво означава, че ми стана любопитно?

A ти наистина ли смяташ, че думата ми е за английския?
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Дискво е всъщнос таа тема? :lol:
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

Nuke написа:Дискво е всъщнос таа тема? :lol:
Темата е дискутабилна:grin:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Всъщност вицът на Тръмп е доста стар. Интересното е че, вицът е български патент.

По времето на соца в едно военно поделение ще идва главнокомандващият, и както е редно старшината юрка войниците да чистят и подреждат всичко е свети е да е наред.
В момента на посещението старшината забелязва стара гнила кофа в ъгъла на плаца...и юрка еврейторът веднага да махне кофата. Ефрейторът не е от вчера и подлъгва старшината че това не е ръждясала кофа е Дискамбабулейтър.
След малко минава главнокомандващия поглежда кофата и казва на старшината.
Браво Старшина, на този Дискамбабулейтър точно там му е мястото.

Та Тръмп яко се бъзика със знаещите много, та чак и тема да му пуснат!!

Не зная кой се смее последен:nanaaa1:
Мнението е позиционирано и няма общо!
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Дискамбамбулейтнах от смех, а и вицът представен по един такъв оригинален начин...

ПС: Аха, видях, за някаква ракета ставало дума... Мадуро, Тръмп, все теми, по които не ми достига айкю да се включа.
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Ааа, не знам.. нали имало такива думи, казваш.

Иначе, темата е ясна.
Интересно е продължението.
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Cookie написа:

Иначе, темата е ясна.
Аз щях да вкарам по някой и друг линк към новина, така щото и по-простите от теб да разберем каква гениална мисъл те е била осенила, когато си пускала темата, но това съм само аз. :duno:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Nuke написа:
Cookie написа:

Иначе, темата е ясна.
Аз щях да вкарам по някой и друг линк към новина, така щото и по-простите от теб да разберем каква гениална мисъл те е била осенила, когато си пускала темата, но това съм само аз. :duno:
Например, който не разбира Тръмп-последен пие белина :rotfl444:
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Nuke написа:
Cookie написа:

Иначе, темата е ясна.
Извинявай, изхождах от презумпцията, че като големи хора знаем какво се случва в света в момента.
Това е без аналог, защото сме на път да видим тотално неочаквано прекрояване на картата на Света.
Поне от моята гледна точка.
Затова мислех, че сме на една страница.
Особено пък с теб, щото ти ползваш английски.
Ружа и пътника не го ползват и за тях е нормално да не знаят.

Иначе е излишно да бъдеш саркастичен и да се държиш по този начин.
И смешно. Особено пък с мен.
Аре, ставам да си пусна едно кафе.

П.п. Наясно съм, че няма как да превъзпитам 40+ годишен човек, и се опитвам да съм добра и да държа добрия тон.

П.п.2 аз като цяло се регистрирах, за да си пиша с Ремвис. Не исках да цапам това място, за да си остане чисто и тайно, само за подбрани клиенти от дир-а. Цитирам Грийна. И не знам защо изобщо пускам каквото и да било!
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

Както си зададеш темата, такива отговори ще пожънеш. Нищо де, поне стана ясно за какво говориш, дискомбобюлятора на Тръмп. На което коментарът ми е пак същия – какво толкова му се впечатляваш... Те имат оръжия да предизвикат ядрена зима, ти се блещиш на някакъв си дискомбобулятор, дето по спецификациите на НВ американския президент я го има, я го няма.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Cookie написа:Не исках да цапам това място, за да си остане чисто и тайно, само за подбрани клиенти от дир-а. Цитирам Грийна.
Цитираш дренки, никога не бих казал подобна тъпотия.

Доколкото те познавам, най-вероятно отново преживяваш някаква въображаема обида. Нещо в което съм напълно безсилен (неумел по-точно казано) да ти помогна.

Като цяло обаче, моето чувство за присъствието ти тук е най-положително. Зарадвах се на идването, а и на темите ти. Мисля, че малцина са на твоето ниво като знания, интелект, а и опит, присъствие.
Уцелила си Ремиус, бихте направили страхотни дискусии. Стискам палци!

Което не пречи в общуването да си пълна загадка(за мен)
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Cookie написа:
...Извинявай, изхождах от презумпцията, че като големи хора знаем какво се случва в света в момента.
...
Особено пък с теб, щото ти ползваш английски.
Ружа и пътника не го ползват и за тях е нормално да не знаят.
Както се вижда не са нужни познания на английският език, за да осъзнаем вица от Тръмп.
И както се вижда познанията ти на английски език ни те помогнаха да осъзнаеш обикновен виц от Тръмп.
Не ти помогна и да не ни наплюваш по причина че не си разбрала вица.

Следователно осъзнаването няма нищо общо с английският!
Коментирам механизмите по темата, а не темата!
На чист български език, пробвай, преведи си го на английски и ще е все тая!
Е нормално, и за мен, и за Ружа, и за теб!!
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Green Light написа:
Cookie написа:Не исках да цапам това място, за да си остане чисто и тайно, само за подбрани клиенти от дир-а. Цитирам Грийна.

Доколкото те познавам, най-вероятно отново преживяваш някаква въображаема обида. Нещо в което съм напълно безсилен (неумел по-точно казано) да ти помогна.

Като цяло обаче, моето чувство за присъствието ти тук е най-положително. Зарадвах се на идването, а и на темите ти. Мисля, че малцина са на твоето ниво като знания, интелект, а и опит, присъствие.

Не съм чел да си го казал, но ако си го казал на английски, аз, Ружа и 40 годишните не сме го разбрали!
Аватар
Селянка

Мнение от Селянка »

ПЪТник две написа:
Green Light написа:

Не съм чел да си го казал, но ако си го казал на английски, аз, Ружа и 40 годишните не сме го разбрали!
Eх, тази Ружа)) А все още не знам Куки, Амаранта и някои други, дали са тукашни или са нашенци с нови никове. Все ми е тая, но моля, не ми ползвай ника за щяло и нещяло.
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Амаранта мисля е местна, а Куки е германчето, счетоводител(ка!).
( Неколкократно се издаде... :grin: )
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Селянка написа:[
Eх, тази Ружа)) А все още не знам Куки, Амаранта и някои други, дали са тукашни или са нашенци с нови никове. Все ми е тая, но моля, не ми ползвай ника за щяло и нещяло.
Когато пишеш в темата ми, е логично да те цитирам, или?.
Просто визирах защо нямаш представа за какво е темата.
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Green Light написа:

Писал си го и съм го чела лично..
беше преди да се регистрирам, първо почетох.. доста!

И точно това ми направи впечатление - твоят пост беше нещо от сорта, че тук мястото е приятно, понеже сте подбрани никове от онова място (аз го разбрах като “ние сме най-по”, пък ти може друго да си имал предвид). И ще се опитате да го запазите чисто.
И не, няма проблем, всеки има право на собствено мнение и избор на средата.

И да, Ремивс е много интелигентен човек и много се наслаждавам на комуникацията с него.
Нито има комплекси за избиване, нито злоба за изливане.
:bigsmile:

Някой ден, когато имам повече време, ще потърся мнението ти.
Помня го, понеже се засегнах, и особено, понеже Наки ни покани, а не ти.

Но, не съм учудена.
Нито пък обидена.
Казвала съм го вече - може да те обиди само някой, който ти е много близък и важен, защото неговото мнение има значение за теб.
Но той пък не би. Не съм обидена, разочарована съм, но определено не от теб.
Всеки има право да си избира контактите.
Това, че моите представи за някакви релации с някого не се покриват с реалността не е твой проблем - мой е!
Но! Спокойно!
Има събеседници за всеки.
Ти си имаш твоите, аз моите.

Хубава вечер.
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Cookie написа:
.. имам някаква, може би непълна и частична представа.

Явно е нещо свързано с Тръмп, а аз не съм фен и гледам да съм максимално далеч от него и "идеите" му. :grin:
Ако мислиш, че Тръмп е някакъв велик политик и пример за подражание или следене - аз не мисля.

Така че ако той нещо си там бил казал предимно НЕ следя, освен ако не е по всички новинарски емисии, или ако случайно ми попадне...
Аватар
Nuke

Мнение от Nuke »

nakibest написа: .. имам някаква, може би непълна и частична представа.

Явно е нещо свързано с Тръмп, а аз не съм фен и гледам да съм максимално далеч от него и "идеите" му. :grin:
Ако мислиш, че Тръмп е някакъв велик политик и пример за подражание или следене - аз не мисля.

Така че ако той нещо си там бил казал предимно НЕ следя, освен ако не е по всички новинарски емисии, или ако случайно ми попадне...
Тръмп се изцепил, че по време на операцията Absolute Resolve – в която американците "арестуваха" Мадуро, за да го съдят по обвинение в наркотероризъм – използвали някакво секретно оръжие, дискомбобуляторa, което неутрализирало вражите ПВО и други системи и ги направило "да не работят". Реално са ползвали конвенционално и както се твърди "кибер" оръжие, за да спрат тока в Каракас и да осигурят прикритие за нахлуването на ВВС във Венецуела, и това е т.нар. "дискомбобулятор", на който Парватката се изумява (и вероятно подмокря).

Линк, описващ добре операцията... Който по незнайни причини за мен вече не работи, но можеш да си прочетеш в гугъла.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Cookie написа: Има събеседници за всеки.
Ти си имаш твоите, аз моите.
Нямам подобно нещо. Има теми или въпроси, по които ми се иска да взема отношение или участие, или пък шега... Правя го напълно безогледно.
Ако някого не чета, не чета. Ако го чета, обаче и ме заинтригува или провокира, пиша по въпроса. Така е било и ще бъде и с теб, и с всеки.
"Твои, мои събеседници", сънуваш нещо.

Впрочем, всичко останало, което написа - също е някакъв сън, но както и да е, това вече наистина си е твое. Покани, тайни за това място, специални групи, привилегии и висша клубна класа, какво ли си си въобразила, че правим тук...

П. П. Правилата от дира и от детската градина, ти на мен няма да ми пишеш, никога, нито веднъж не са важали за мен.
Алиса

Мнение от Алиса »

Cookie написа:
Аааааа, вече се ядосах.
Не просто на неграмотно шляпнатата тема, а на реакциите ти към всички писали и неписали в нея. Едни не я разбирали, щото не знаят английски, други, щото не били превъзпитани, трети, щото били довлекли тук някакви специални хора от дира. И нито ред обяснение от авторката за какво всъщност е темата.

Та, в крайна сметка за какво е темата?
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Алиса написа:Та, в крайна сметка за какво е темата?
CNN: Trump claims secret ‘discombobulator’ weapon was used to help capture Maduro.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Алиса

Мнение от Алиса »

Житената Питка написа:
Алиса написа:Та, в крайна сметка за какво е темата?
CNN: Trump claims secret ‘discombobulator’ weapon was used to help capture Maduro.
Брей, то не било трудно да се даде линк към новината като пускаме новинарска тема, вместо да се кълцаме помежду си на словесна салата.

Ето друга статия с повечко спекулативни разсъждения по темата, към които няма какво повече да се добави. Засега.

https://medium.com/@jcanchola1264/the-d ... 9be6f43aa9

п.п. Незнаещите английски криво-ляво се оправяме с компютърния превод и търсачката, стига ползващите английски да се сетят да изписват думите на латиница и без правописни грешки.
:winkw:
Аватар
Житената Питка
BOFH

Пускането на разни ралти без контекст и после гледане отвисоко си е запазена марка на форомо. :grin:

"Проблема не е в тебе, а е във куба. Проблема си е само на куба."
-- Във Кубъ, Братя Мангасарян
(\__/)
(='.'=)
Алиса

Мнение от Алиса »

Житената Питка написа:Пускането на разни ралти без контекст и после гледане отвисоко си е запазена марка на форомо. :grin:
Аз пък все си мисля, че е личен избор - дали да се подмажем на тренда, за да изглеждаме готини във форомо или да не изневеряваме на собствения си принцип във воденето на диалог, ако търсим диалогичност в темите си.

Не знам коя си, Житена питке, тук спекулират с предположения, че си старата ни виртуална позната Парвати от 40-50 в дира.
Парвати, която познавам виртуално, е доволно обстоятелствена и презицна в изложенията си като автор на тема и мнения и не пести обяснения, за да бъде добре разбрана, а не просто "да изглежда" някак си.
Дано не си Парвати.
:shy:
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Житената Питка написа:Пускането на разни ралти без контекст и после гледане отвисоко си е запазена марка на форомо. :grin:

"Проблема не е в тебе, а е във куба. Проблема си е само на куба."
-- Във Кубъ, Братя Мангасарян
Имаш ли нужда от помощ?
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Алиса написа:
Не знам коя си, Житена питке, тук спекулират с предположения, че си старата ни виртуална позната Парвати от 40-50 в дира.
Парвати, която познавам виртуално, е доволно обстоятелствена и презицна в изложенията си като автор на тема и мнения и не пести обяснения, за да бъде добре разбрана, а не просто "да изглежда" някак си.
Дано не си Парвати.
Житената питка е мъж.
Надявам се да не се разсърди, че разкривам лична информация. :-)
Аватар
nakibest

Мнение от nakibest »

Парвати е Бисквитата. :bigsmile:

Относно Житената Питка, ако сте следили внимателно какво пише в последните месеци то на/от поне 2-3 места/пъти се видя, че е мъж. :-)
Алиса

Мнение от Алиса »

Леле, много се извинявам, че съм те объркала с Бисквитката от недоглеждане и ти написах разни неща като към нея.
На гладен корем ми е паднало пердето и хич не подбирах Питки ли, Бисквитки ли ще ръфам.
За капак, и половете ви били различни, добре че темата не е за секс.
Алиса

Мнение от Алиса »

Амаранта написа:
Житената питка е мъж.
Май хубавичко съм се отаралежила. :lol:

"Стават такива грешки, госпожа" - промърморил таралежът и слязъл от четката за дрехи.
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Алиса написа:Леле, много се извинявам, че съм те объркала с Бисквитката от недоглеждане и ти написах разни неща като към нея.
На гладен корем ми е паднало пердето и хич не подбирах Питки ли, Бисквитки ли ще ръфам.
Не се коси, нямаш никаква вина.
Житена или оризова питката си е в женски род, правилно си преценила че е жена-Питката е жена, щото питка е в женски род.
А що се отнася до коментираният ник "житената питка", то единствено и само то си знае в кой род е и за в кой род се представя. Това което зная е , че житената питка добре си знае и че това не е от значение за нас...и мъдреци и идиоти има и в двата рода.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Амаранта написа:Житената питка е мъж.
А, ма, Ранто, как можа?!? :grin:
Алиса написа:Леле, много се извинявам, че съм те объркала с Бисквитката от недоглеждане и ти написах разни неща като към нея.
Изображение
(\__/)
(='.'=)
Аватар
ПЪТник две

Мнение от ПЪТник две »

Амаранта написа:
Житената питка е мъж.
Ако си и виждала половите органи, няма да ти се разсърди...а ти повече не разкривай лични информации щом не си ни видяла пишките?
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Алиса написа:
Амаранта написа:
Житената питка е мъж.
Май хубавичко съм се отаралежила. :lol:

"Стават такива грешки, госпожа" - промърморил таралежът и слязъл от четката за дрехи.
Ха ха, еми стават грешки. Аз пък Кукито го мислех за мъж. :lol:
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

nakibest написа:Парвати е Бисквитата. :bigsmile:
Абе ти да не се казваш Стамат?

Аз съм Cookie и точка.
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Житената Питка написа:
Изображение
:grin::grin::grin::grin::grin:
Аватар
Cookie

Мнение от Cookie »

Алиса написа:
Cookie написа:
Аааааа, вече се ядосах.
Не просто на неграмотно шляпнатата тема, а на реакциите ти към всички писали и неписали в нея. Едни не я разбирали, щото не знаят английски, други, щото не били превъзпитани, трети, щото били довлекли тук някакви специални хора от дира. И нито ред обяснение от авторката за какво всъщност е темата.

Та, в крайна сметка за какво е темата?
Лисо, ма, треперят ми гащите, не мога ги обуя ….

Какво ѝ е неграмотното на темата?,
Спомняш ли си какви тонове дискусии имаше с дни оттатък, как българският бил официален език и трябвало да се поства само на него?
Пък сега, тва, онова, тия двамата и онова момче Барбуков.
:lol:
Алиса

Мнение от Алиса »

Cookie написа: Лисо, ма, треперят ми гащите, не мога ги обуя ….
:lol:
Кой те е дискамбабубубабоболейтнал тъй, ма какиното?
Оня изедник Тръмп ли беше?
:blum:
Публикувай отговор