и все пак ...
и все пак ...
хубаво е да намираме време да се изпълним с тишина и красота, защото всички сме пълни с излишен шум и думи, мда

- ПЪТник две
Re: и все пак ...
]Мнението е позиционирано и няма общо![
[quote="jumbles"]хубаво е да намираме време да се изпълним с тишина и красота, защото всички сме пълни с излишен шум и думи, мда
Много траурна снимка, ве.
Пък при нас плъзнали едни зелени треволяци с едни шарени цъфтета, целите в бели и розови пуканки дървета, слънце грее, дъжд вали, облаци дебелеят и тънеят върху сините небета - красота да искаш, но тишина - ТЦ. Пилците се дерат с пълно гърло, котаците се ухажват на високи октави, кучовците оправят махленските клюки и разправии за фон и човек даже мислите си не може да чуе на отворен прозорец... ако въобще се опита да мисли, де.

Пък при нас плъзнали едни зелени треволяци с едни шарени цъфтета, целите в бели и розови пуканки дървета, слънце грее, дъжд вали, облаци дебелеят и тънеят върху сините небета - красота да искаш, но тишина - ТЦ. Пилците се дерат с пълно гърло, котаците се ухажват на високи октави, кучовците оправят махленските клюки и разправии за фон и човек даже мислите си не може да чуе на отворен прозорец... ако въобще се опита да мисли, де.
- ПЪТник две
Алиса написа:Ти да не би да си чула и "куку, куку.."jumbles написа:хубаво е да намираме време да се изпълним с тишина и красота, защото всички сме пълни с излишен шум и думи, мда
Рекламна снимка на венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя???jumbles написа:
неам думи, чесно.
Алиса написа:
Рекламна снимка на венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя???
неам думи, чесно.
светът е като огледало, в което всеки вижда собственото си отражение
имам едни съмнения с това твое отражение що за творец си
Очите и лОничките рекламира, бре!Алиса написа:Рекламна снимка на венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя???jumbles написа:
неам думи, чесно.
Ма да, права си - тя некъв много 'кисел' творец ще дойде!?jumbles написа:Алиса написа:
неам думи, чесно.
А може би тука киселеее за да "избие лошотията" и да твори чудесно по ангелски начин, кой знае...
Красотата има цветно име!
[url=htthttps://lukovici.bg/bg/files/bulbi/deals/2025/07/25/id1329/06606314c2f022aca2eb516d16d4b54d_large.webpp://]Весел празник![/url]
[url=htthttps://lukovici.bg/bg/files/bulbi/deals/2025/07/25/id1329/06606314c2f022aca2eb516d16d4b54d_large.webpp://]Весел празник![/url]
НАБЛЮДАТЕЛЕНjumbles написа:Алиса написа:
неам думи, чесно.
Ти не ми показваш света, а нечия авторска снимка на част от женско лице и глава с два акцента в нея - очи и шарен венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя. Фотографът е "похабил" хубавия фотомодел, като го е накичил с евтин аксесоар, ИМИТИРАЩ истински живи цветя. За нечий вкус и това може да е достатъчно, за да мине за красива портретна фотография, но за мен - не.
Я преброй пикселите в снимката и докладвай:nakibest написа:Очите и лОничките рекламира, бре!Алиса написа:Рекламна снимка на венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя???jumbles написа:
неам думи, чесно.![]()
![]()
Какво е съотношението между площта "очи+лунички" спрямо площта "цветен венец над очите и луничките"?
Има и едно правило при цветните композиции - в композиция с преобладаващи студени и неутрални тонове, червените цветни петна винаги привличат погледа и играят ролята на акцент. Във венеца на снимката са 4 на брой.
nakibest написа:
Очите и лОничките рекламира, бре!![]()
![]()
поздравления за очите и луничките, само дето не ги рекламирам, ама това е друга тема
Tanya написа:Красотата има цветно име!
Весел празник!

Алиса написа:
НАБЛЮДАТЕЛЕН
Ти не ми показваш света, а нечия авторска снимка на част от женско лице и глава с два акцента в нея - очи и шарен венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя. Фотографът е "похабил" хубавия фотомодел, като го е накичил с евтин аксесоар, ИМИТИРАЩ истински живи цветя. За нечий вкус и това може да е достатъчно, за да мине за красива портретна фотография, но за мен - не.
по-скоро КАЛПАВ
щото то нали знаеш, на калпавия космонавт и космосът му пречи
Мнението е като задника - всеки си го има.jumbles написа:Алиса написа:
НАБЛЮДАТЕЛЕН
по-скоро КАЛПАВ
Ко стана с тишината и красотата - получи една забележка по снимка и веднага се назлоби? Който не споделя твоя вкус, е калпав, тъй ле?
... а навън е пролет с истински живи цветя и птици. Красота!
- ПЪТник две
А ти нали написа че нямаш думи и "Ко стана с тишината "Алиса написа:Мнението е като задника - всеки си го има.jumbles написа:Алиса написа:
НАБЛЮДАТЕЛЕН
по-скоро КАЛПАВ
Ко стана с тишината и красотата - получи една забележка по снимка и веднага се назлоби? Който не споделя твоя вкус, е калпав, тъй ле?
... а навън е пролет с истински живи цветя и птици. Красота!
Тва е диалектично противоречие, щото:ПЪТник две написа:А ти нали написа че нямаш думи и "Ко стана с тишината "
Или няма думи и е тишина по дифолт,
Или има и пита "ко стана с тишината" и фтуматично вече няма тишина пак по дифолт.
- ПЪТник две
Не ме познаваш:-), старият ни принцип, че като кажеш истина като сега, то аз ще те заглуша безшумно: Какво значи тук някакво си агнешко по 30 евр, кг месо от агне, при условие че всички днес имаме банани за Празника.admiral написа:Тва е диалектично противоречие, щото:ПЪТник две написа:А ти нали написа че нямаш думи и "Ко стана с тишината "
Или има и пита "ко стана с тишината" и фтуматично вече няма тишина пак по дифолт.
Мнението ми е секретно, не го опускай до моряците от флота ти-ще се разбунтуват, и краят ще е лош!
А тя не пита-ние сами и показваме какво имаме в гащите!
В следващият си живот ще се преродя като Адмирал и ще те намеря като кой си ти тогава.
Ще те поканя на банани, а ти тогава ще бъдеш аз сега...дано се загубим в търсенето?
Наздраве, въобще не ме интересува как съм!
Темата си е в темата! Ахааа, не е реклама -- а какво ги правиш тогава??jumbles написа:nakibest написа:
![]()
поздравления за очите и луничките, само дето не ги рекламирам, ама това е друга тема
Това на сньомката ти ли си, или не си..?
- ПЪТник две
- ПЪТник две
Не си за нея, много шум вдигаш, не че не може шумно, но е после, а не преди!nakibest написа:Темата си е в темата! Ахааа, не е реклама -- а какво ги правиш тогава??jumbles написа:nakibest написа:
![]()
Може пък красавицата от снимката да иска тихо да и разтриеш гърба?
А това е толкова красиво
"Тихо шепна на вятъра. Тихо шепна на слънцето твоето име, ЖИВОТ. Тихо тръгвам по пясъка. Тихо крия следите ти в своето тяло, ЖИВОТ. Тихо слизам при хората. Тихо влизам в прозорците, в твоите нощи, ЖИВОТ. Тихо пия водата ти. Тихо лягам в земята ти. Ти ме повика, ЖИВОТ."admiral написа:Тва е диалектично противоречие, щото:ПЪТник две написа:А ти нали написа че нямаш думи и "Ко стана с тишината "
Аз пък видях красиви сини очи, усмихнати, цветно венче. И едни игриви лунички.Алиса написа:Я преброй пикселите в снимката и докладвай:nakibest написа:Очите и лОничките рекламира, бре!Алиса написа: Рекламна снимка на венец от ИЗКУСТВЕНИ цветя???
неам думи, чесно.![]()
![]()
Какво е съотношението между площта "очи+лунички" спрямо площта "цветен венец над очите и луничките"?
Има и едно правило при цветните композиции - в композиция с преобладаващи студени и неутрални тонове, червените цветни петна винаги привличат погледа и играят ролята на акцент. Във венеца на снимката са 4 на брой.
Кой ти гледа изкуственяците? Баси киселицата си, вЕрно! как пък не видя нищо красиво беееееее, не само в тази тема, принципно. И това ми бил човек на изкуството.
Всъщност, може, но ако си критик!:( Явно не си отдава рисуването и сменяш попрището
- ПЪТник две
И за критик не става щом не забеляза че момичето от сниката е пъпчасяло от дребна шарка:-)Селянка написа:Аз пък видях красиви сини очи, усмихнати, цветно венче. И едни игриви лунички.Алиса написа:Я преброй пикселите в снимката и докладвай:nakibest написа: Очите и лОничките рекламира, бре!![]()
![]()
Кой ти гледа изкуственяците? Баси киселицата си, вЕрно! как пък не видя нищо красиво беееееее, не само в тази тема, принципно. И това ми бил човек на изкуството.
Всъщност, може, но ако си критик!:( Явно не си отдава рисуването и сменяш попрището
Професионалните фотографи.Селянка написа:
Аз пък видях красиви сини очи, усмихнати, цветно венче. И едни игриви лунички.
Кой ти гледа изкуственяците?
Да, и кво?Алиса написа:Професионалните фотографи.Селянка написа:
Наки, защо пишеш с някакъв измислен ... език ли, правопис? Как да го кажа, не мога да намеря правилния въпрос? то не беше лОнички, но сньомка, та да не се връщам назад в писанията ти?nakibest написа:Темата си е в темата! Ахааа, не е реклама -- а какво ги правиш тогава??jumbles написа:nakibest написа:
![]()
ДА, ти наблягаш, капс лок, но защо? Няма твое изказване без някакви наблягания далеч от разговорния език?
щеше да е хубаво според мен поне, тук да има местенце, където да споделиш тишина, красота, чувства и усещания ...
явно няма да се получи
бъдете Здрави
явно няма да се получи
бъдете Здрави
Моля остани в темата! Хубаво е, като пускаш такива теми, не се отказвай.jumbles написа:щеше да е хубаво според мен поне, тук да има местенце, където да споделиш тишина, красота, чувства и усещания ...
явно няма да се получи
бъдете Здрави
Инфантилно, детинско лигавене е това от моя страна.Селянка написа:Наки, защо пишеш с някакъв измислен ... език ли, правопис? Как да го кажа, не мога да намеря правилния въпрос? то не беше лОнички, но сньомка, та да не се връщам назад в писанията ти?nakibest написа:Темата си е в темата! Ахааа, не е реклама -- а какво ги правиш тогава??jumbles написа:
ДА, ти наблягаш, капс лок, но защо? Няма твое изказване без някакви наблягания далеч от разговорния език?
Ще пробвам да го избягвам за в бъдеще -- с нищо не допринася, права си..
Калпавите и киселите фотографи не харесват снимки на изкуствени цветя.Селянка написа:Да, и кво?Алиса написа:Професионалните фотографи.Селянка написа:
Брей, как се сетих за една Ружа Карамфилова от дира - веднъж пусна цяла тема да разправя колко мразела изкуствени цветя и какво мислела за хората, които си ги купуват и подреждат по къщята. Добре, че не пише тук да изнервя горкото Джъмби. Щяхте да я изядете с парцалите.
На мен ми залипсва Метрополиса, с неговите "християнски" писания... 
Нюк, впрочем като стана дума за "китки" -- ти нямаш жена, деца, нито сватба, нито имаш май намерения такива??
Случайно да не би да си преминал на "другия бряг"!?

Може би вече ще търсиш "Принца на Бял кон"?

( с едно "Ферари" в цвят червен - или може би цял табун "Ферари"-та...? )
Нюк, впрочем като стана дума за "китки" -- ти нямаш жена, деца, нито сватба, нито имаш май намерения такива??
Случайно да не би да си преминал на "другия бряг"!?
Може би вече ще търсиш "Принца на Бял кон"?
( с едно "Ферари" в цвят червен - или може би цял табун "Ферари"-та...? )