Музикално!
- Пипилота Шантиклер
Re: Музикално!
Хареса ми.Звеневия написа:междучасие!
На мен ли така ми се струва или е вярно, че Еминем се отдалечава доста от рап музиката? Вярно, че пее в речетатив, но нищо друго май не свързва музиката му с рапа.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

щот бял, затуй[unknown] написа:Хареса ми.Звеневия написа:междучасие!
На мен ли така ми се струва или е вярно, че Еминем се отдалечава доста от рап музиката? Вярно, че пее в речетатив, но нищо друго май не свързва музиката му с рапа.
[unknown] написа:На мен ли така ми се струва или е вярно, че Еминем се отдалечава доста от рап музиката? Вярно, че пее в речетатив, но нищо друго май не свързва музиката му с рапа.
Ех, дофтуре, кви битки водех преди година с някои тук присъстващи заради Еминем в Дир-ника... Любим, мноооого любим.[unknown] написа:Хареса ми.Звеневия написа:междучасие!
Даже веднъж разказвах, че една вечер установих колко добре се вързва като ритъм да слушаш Еминем на мах на слушалки и да четеш Маяковски
Щото го слушам (в момента тази песен). Пък и все още мисля така. Което не пречи ти да харесваш рапа. И двамата да си прекарваме чудесно заедно или по отделно. Няма сега да ми извадиш очите за един Еминем, я.4avdar4e написа:Аз не те посочих с пръст, ти що се обаждаш???Remmivs написа:
Просто сме един контра пример, чаве. Затова може би също го правя.
Айде наздраве!
Знаеш ли, аз също си го мислех тия дни... ХъмRemmivs написа: Просто сме един контра пример, чаве. Затова може би също го правя.
Айде наздраве!
П.П. Ена бутилка червено вино у нас още чака повод, ся ме присети
Това е повод само за закупуване на още едни слушалкиЗвеневия написа:4avdar4e написа:П.П. Ена бутилка червено вино у нас още чака повод, ся ме присети
ПОВОД!!!
- Пипилота Шантиклер
ааааааааа ред хот са ми супер любимиЗвеневия написа:4avdar4e написа:П.П. Ена бутилка червено вино у нас още чака повод, ся ме присети
ПОВОД!!!
ама това парче го нямаме:shocked:
някакво ранно ли е, досат различно зучене а и какви са хрисими:lol:
Рема, щото е връзкар, има търсачка за въй въй въй дата.бг, да ти пусне линк, има един пич дето е заредил цялата дискография!Пипилота Шантиклер написа:ааааааааа ред хот са ми супер любимиЗвеневия написа:4avdar4e написа:П.П. Ена бутилка червено вино у нас още чака повод, ся ме присети
ПОВОД!!!
ама това парче го нямаме:shocked:
някакво ранно ли е, досат различно зучене а и какви са хрисими:lol: