Любопитно
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Любопитно
Да. Това е от книгата, която четеш, нали?:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Пипилота Шантиклер
- snowprincess
И аз не го бях чувал...
Ама това "с помощта на някакъв нов японски уред" нещо многа така едно такова ми звучи
И въупште цялата статия...
Ти да не си общувала с колегата Милен? Шъ ти го обясни кат 2 и 2- 4, ако успеш да го изтърпиш разбира се!
- Глас в пустиня
Не, но скоро гледах едно филмче, за японски монаси, които по специална "рецепта" се подготвят за мумуфикация приживе. Имаше пет-шест добре запазени и със записана история, живот, подготовка и тнт.vyara написа:Чували ли сте за този феномен
Не бях чувала, но ми звучи доста зловещо.
Я си представи светът да се засели с нЕкви такива същества, чийто жизнен статус да не е виден на пръв поглед,
а да трябва да се устанавява с някакви японски машинарийки.
Mila написа:Не бях чувала, но ми звучи доста зловещо.
Я си представи светът да се засели с нЕкви такива същества, чийто жизнен статус да не е виден на пръв поглед,
Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
Знам, че звучи налудничаво и като приказка, но подобни документирани факти показват, че това е възможно.
Оня ден казах на Рем за книгата, която чета - "От кого сме произлезли" на Мулдашев - руски учен. Та на когото му е интересно, може да хвърли едно око.
Не, но би било интересно.anhela написа:Ти да не си общувала с колегата Милен? Шъ ти го обясни кат 2 и 2- 4, ако успеш да го изтърпиш разбира се!
Не то беше за един йога - Саи Баба.snowprincess написа:мисля, че калиостро беше споменавал за нещо подобно, но дали беше книга или филм
Да. Чела ли си я?frisky lioness написа:Да. Това е от книгата, която четеш, нали?:-):winkw:
Не. Много интересно. 10х
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Темата ми е любима, и все пак мисля, че ние сме на първо място духовни същества.vyara написа:Mila написа:Не бях чувала, но ми звучи доста зловещо.
Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
Знам, че звучи налудничаво и като приказка, но подобни документирани факти показват, че това е възможно.
Оня ден казах на Рем за книгата, която чета - "От кого сме произлезли" на Мулдашев - руски учен. Та на когото му е интересно, може да хвърли едно око.
От тази гледна точка съхраняването на подобен "генофонд" ми се струва излишно. Формата рано или късно се изчерпва - краткият живот на клонингите е едно доказателство в подкрепа на тази теза.
Ленин, Г.Димиров и други и те бяха такаELBI написа:Не. Много интересно. 10х
файда няма
виж ако светиш, като умреш, някоя префърцунена звезда може да те
използва за нощна лампа
Като ученици ни водиха в мавзолея - стори ми се ужасно - светещото лице на Димитров ми бе така зловещо... Останал ми е кофти спомен от тогава за тези мумифицирания...Zmeu написа:Ленин, Г.Димиров и други и те бяха такаELBI написа:Не. Много интересно. 10х
файда няма
използва за нощна лампа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Всъщност и аз това се питам. Досега в книгата имаше само на едно място подобен въпрос - когато авторът разговаря с един тибетски лама, го пита защо е нужно да се съхраняват тези древни тела. Не може ли техният дух да се всели в друго тяло. И ламата отговори, че не може, тъй като този дух е пригоден за по-развито тяло и мозъкът на друго тяло няма да е достатъчно еволюирал и да е в състояние да създава нужните торсионни полета, с които всъщност да влияе на материалния свят. Явно не може все пак без материята, но каква е целта души с толкова много знания да идват от "висшия разум" и да се вселяват в човешките тела, за да започнат от нулата... Макар, че с предишните раси казват не е било така...Mila написа:Темата ми е любима, и все пак мисля, че ние сме на първо място духовни същества.vyara написа:Mila написа:Не бях чувала, но ми звучи доста зловещо.
От тази гледна точка съхраняването на подобен "генофонд" ми се струва излишно. Формата рано или късно се изчерпва - краткият живот на клонингите е едно доказателство в подкрепа на тази теза.
Ох, бе, Змей, няма да те чета вече пък (фръц!), мнооооо ми пречиш да работя:rotfl24:Zmeu написа: Ленин, Г.Димиров и други и те бяха така
файда няма
използва за нощна лампа
С това мое въображение си представих нощната лампа
аха4avdar4e написа: С това мое въображение си представих нощната лампа:rotfl24:
ако е мъж и като му друпнеш топките му светват очите
толкова изхвръкнали, че можеш да си ги насочваш
на където ти кеф
Много анимация гледаш майZmeu написа:аха4avdar4e написа: С това мое въображение си представих нощната лампа:rotfl24:
ако е мъж и като му друпнеш топките му светват очите
толкова изхвръкнали, че можеш да си ги насочваш
на където ти кеф
Тамън да кажа кое ще му е ключето и Змей ме преварил.
А като стана дума за светещи очи имаше един виц - ходил някакъв в командировка и там любовница и т.н. малки спортни празници. Връща се жена му едвам го дочакала и го награбила и му спретнала още един вихрен карнавал. И става нашия пич на сутринта, отива да се бръсне и в огледалото вижда, че едното око му свети в оранжев оттенък. Бре като се притеснил този човек и право при офталмолога. А оня братче шах с пешката!!! Никога не бил виждал подобно чудо. И консултации по дръжката и чудо. Докато накрая не отишъл при един професор в клиниката и му разказал. Връщат се двамата с офталмолога при пациента и професорът от вратата вика
- Къде е тоя дето му свети окото? Я веднага да си свалите панталоните и бельото!
Нашият човек в пълен шаш сваля всичко, професорът ми хваща в шепа топките и ги премерва на тежена докато му гледа в окото.
- Абе, момче! Какво си правил бе!? Свети ти резервата!!!
А като стана дума за светещи очи имаше един виц - ходил някакъв в командировка и там любовница и т.н. малки спортни празници. Връща се жена му едвам го дочакала и го награбила и му спретнала още един вихрен карнавал. И става нашия пич на сутринта, отива да се бръсне и в огледалото вижда, че едното око му свети в оранжев оттенък. Бре като се притеснил този човек и право при офталмолога. А оня братче шах с пешката!!! Никога не бил виждал подобно чудо. И консултации по дръжката и чудо. Докато накрая не отишъл при един професор в клиниката и му разказал. Връщат се двамата с офталмолога при пациента и професорът от вратата вика
- Къде е тоя дето му свети окото? Я веднага да си свалите панталоните и бельото!
Нашият човек в пълен шаш сваля всичко, професорът ми хваща в шепа топките и ги премерва на тежена докато му гледа в окото.
- Абе, момче! Какво си правил бе!? Свети ти резервата!!!
не самоvyara написа: Много анимация гледаш май
- Глас в пустиня
Нещо като ноев ковчег!vyara написа: Най-интересното е, че има такива същества в състояние сомати в пещерите в Тибет. Служат за нещо като генофонд. Цивилизациите на земята многократно са били унищожавани по една или друга причина и тези "същества" както казваш възстановяват нещо, изграждано в продължение на милиони години, за да не бъде изгубено. Не са само човеци обаче, има и от лемурите, и от атлантите - расите преди нас.
- Глас в пустиня
Сичин описва нещо подобно, дългия път на създаването на човека. Експерименти, експерименти, експерименти с най-различни видове, като под дух разбира генетичният материал от извън земен произход...най-удачен се оказва примата хомохабилис(сръчният човек), с това потвържава и библейската, и еволюционната теория, като в същото време хвърля светлина и върху факта, че от хомоеректус(изправения) до хомохабилис са изминали милиони години, а от последния до появата на съвремения човек периода е толкова кратък, че се равнява на мигане с очи - нещо е форсирало процеса. Не са лишени от логика думите на лама-та...има само една разлика в теориите, Сичин не говори за "души" и вселяване, а за регрес при хората, хората са неспособни да оползотворят потенциала си и постепенно деградират, за това в определен интервал от време се появяват месии - духовни водачи, които се опитват да върнат човечеството в пътя.vyara написа:
Всъщност и аз това се питам. Досега в книгата имаше само на едно място подобен въпрос - когато авторът разговаря с един тибетски лама, го пита защо е нужно да се съхраняват тези древни тела. Не може ли техният дух да се всели в друго тяло. И ламата отговори, че не може, тъй като този дух е пригоден за по-развито тяло и мозъкът на друго тяло няма да е достатъчно еволюирал и да е в състояние да създава нужните торсионни полета, с които всъщност да влияе на материалния свят. Явно не може все пак без материята, но каква е целта души с толкова много знания да идват от "висшия разум" и да се вселяват в човешките тела, за да започнат от нулата... Макар, че с предишните раси казват не е било така...