В тишината
В тишината
сексът като оръжие
Мнемо, това намери ли го някъде..хехе...
може да сме го писали, ама ..
много ме дразни!!!
много ме дразни!!!
Re: В тишината
Не си спомням.Semiramis написа:сексът като оръжие
много ме дразни!!!
Пак ли война между половете?
Panta rhei...
А нима не е?? Е, малко прилича на АКА със забодена маргаритка в дулото, но си е орУжиеSemiramis написа:сексът като оръжие
Май повече го броят за женско орУжие.4avdar4e написа:А нима не е?? Е, малко прилича на АКА със забодена маргаритка в дулото, но си е орУжиеSemiramis написа:сексът като оръжие
Panta rhei...
Има едно много по-силно оръжие срещу мъжете, и то е:Semiramis написа:сексът като оръжие
Ако не направиш едикво си, ще се обадя на майка ти!
Хайде разгърни малко завесата на висящите градини...Semiramis написа:сексът като оръжие
много ме дразни!!!
Речи какво имаш предвид, за да се развихрим.
Panta rhei...
Не се връзва тя. И аз пробвах веднъж...Мнемозина написа: Хайде разгърни малко завесата на висящите градини...
vyara написа:Не се връзва тя. И аз пробвах веднъж...Мнемозина написа: Хайде разгърни малко завесата на висящите градини...
наблюдавам. Чавето спечели - опитът си е опит
Днес прочетох, че
Хокинг бил вече напълно убеден, че Вселената се е пръкнала ей така - от нищото. Колко му е един сексуален войн / дива амазонка да се пръкнат от тишината. 
Аз пък се хващам за думата "дразни" и... "много"Semiramis написа:
Сега ще си направя изводи, но няма да ти ги съобщя.
Мнемозина написа:Хайде разгърни малко завесата на висящите градини...Semiramis написа:сексът като оръжие
много ме дразни!!!
разгръщам леко
два вида е горе-долу
едниния е за масово поразяване - спре разговора и темата секс веднага го съживява. Тука е с + засегнеш някой после пуснеш нещо с прашки и всичко си отминало
/помните ли другия чифт на Юро-то ... стояха като сигнатура като сърчице/
...
за вкъщи - то си е в графа домашно насилие
кап, кап, кап .... стена, китай ...
Re: Днес прочетох, че
В началото бе Словото...Remmivs написа:Хокинг бил вече напълно убеден, че Вселената се е пръкнала ей така - от нищото. Колко му е един сексуален войн / дива амазонка да се пръкнат от тишината.
Panta rhei...
Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.Мнемозина написа:
В началото бе Словото...
А сега една закачка - задачка - защо "предисловия", да не би да са преди словата. Как може да има нещо преди словата, Велики Боже!!!!
Искаш да кажеш, някакво съживяващо оръжие?Semiramis написа:
разгръщам леко
два вида е горе-долу
едниния е за масово поразяване - спре разговора и темата секс веднага го съживява. Тука е с + засегнеш някой после пуснеш нещо с прашки и всичко си отминало
/помните ли другия чифт на Юро-то ... стояха като сигнатура като сърчице/
...
Гръмваш и хората стават като Лазар?
Panta rhei...
Мен ли питаш?vyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.Мнемозина написа:
В началото бе Словото...
А сега една закачка - задачка - защо "предисловия", да не би да са преди словата. Как може да има нещо преди словата, Велики Боже!!!!:shocked:
Panta rhei...
Теб ами, кой! Ти обичаш такива закачки - задачки. Специално за теб я измислих.Мнемозина написа:
Мен ли питаш?
Преди словата си е било само секс. Това е. Става и само с мучене, ахкане, охкане и други видове пъшкане. От време на време може и стенания, тук таме и по някой див крясък.vyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.
А сега една закачка - задачка - защо "предисловия", да не би да са преди словата. Как може да има нещо преди словата, Велики Боже!!!!:shocked:
vyara написа:Теб ами, кой! Ти обичаш такива закачки - задачки. Специално за теб я измислих.Мнемозина написа:
Мен ли питаш?
Panta rhei...
В началото бе... (с главна буква ли да го напиша?)Remmivs написа:Преди словата си е било само секс. Това е. Става и само с мучене, ахкане, охкане и други видове пъшкане. От време на време може и стенания, тук таме и по някой див крясък.vyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.
Panta rhei...
Лоши времена за грозните мъже, значи!Remmivs написа: Преди словата си е било само секс. Това е. Става и само с мучене, ахкане, охкане и други видове пъшкане. От време на време може и стенания, тук таме и по някой див крясък.
А защо не? Нима не е съзидание?Мнемозина написа:В началото бе... (с главна буква ли да го напиша?)
vyara написа:Аз пък се хващам за думата "дразни" и... "много"Semiramis написа:
Сега ще си направя изводи, но няма да ти ги съобщя.на на на на наааааа:blum:
аз пък ако не слушате ще ви разкажа за филма, който гледах снощи по Хистори
начи тва, ракетите Пейтриът, били голяма афера ..
Президента вика Браво на нас от 42 прихванахме 41 вражески, учените - е тва са каръци - 0 от 42 ..поне случайно 1-2 трябваше да свалят ..
такива работи
Последно промяна от Semiramis на 15.03.07, 13:53, променено общо 1 път.
Ja, ja... Schnell, schnellRemmivs написа:тук таме и по някой див крясък.
?vyara написа:Лоши времена за грозните мъже, значи!
А Хокинг казва ли нещо по въпроса?Remmivs написа:А защо не? Нима не е съзидание?Мнемозина написа:В началото бе... (с главна буква ли да го напиша?)
Panta rhei...
било е товаМнемозина написа:В началото бе... (с главна буква ли да го напиша?)Remmivs написа:Преди словата си е било само секс. Това е. Става и само с мучене, ахкане, охкане и други видове пъшкане. От време на време може и стенания, тук таме и по някой див крясък.vyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.
Аз на него не му вярвам много-много напоследък. Пък и като се замислиш пръкването от нищото си е пар екселанс Божествен акт.Мнемозина написа:А Хокинг казва ли нещо по въпроса?
... и затова не ни е дадено да го проумеем.Remmivs написа:Аз на него не му вярвам много-много напоследък. Пък и като се замислиш пръкването от нищото си е пар екселанс Божествен акт.Мнемозина написа:А Хокинг казва ли нещо по въпроса?
Panta rhei...
Semiramis написа:било е товаМнемозина написа:В началото бе... (с главна буква ли да го напиша?)Remmivs написа:Преди словата си е било само секс. Това е. Става и само с мучене, ахкане, охкане и други видове пъшкане. От време на време може и стенания, тук таме и по някой див крясък.vyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.
говоренето е после ..съм чувала
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А мИслата? Или първо говорим, пък после мислим:-):winkw: КОето често се случваvyara написа:Тъй то. И до ден днешен все предисловия. Нищо не става без предисловия.Мнемозина написа:
В началото бе Словото...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Тц. Първо друго. После говорим и накрая мислим. Ако въобще де. Повечето е 1-2-1-2-1-2.frisky lioness написа:А мИслата? Или първо говорим, пък после мислим:-):winkw: КОето често се случва
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да ти кажа познавам и такива, дето само говорят:lol::lol::lol: Няма първо, няма второ....Само приказки.........Remmivs написа:Тц. Първо друго. После говорим и накрая мислим. Ако въобще де. Повечето е 1-2-1-2-1-2.frisky lioness написа:А мИслата? Или първо говорим, пък после мислим:-):winkw: КОето често се случва

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да бе, има и такива - словослагатели им викат.frisky lioness написа:Да ти кажа познавам и такива, дето само говорят:lol::lol::lol: Няма първо, няма второ....Само приказки.........
:-)П.П. Визирах и мъже, и жени
Remmivs написа: Да бе, има и такива - словослагатели им викат.
[липсва ми иконка, дето плюнчи молиф и задълбочено пише у тефтерь]