Грийн!
Грийн!
Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да крепи форума от пропадане в часовете през които и ние ще липсваме по неизвинителни причини - ще поработим малко....
Хвала на таквизи, като теб!
А другите, вземете се в ръце бре!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....
ПП. И Змея бил тук.
Хвала и на него - другото ни дърво.......или айде крепежен елемент да го кажа, че дърво звучи малко дървено.
Ти си нашата опора!
Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да крепи форума от пропадане в часовете през които и ние ще липсваме по неизвинителни причини - ще поработим малко....
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....
ПП. И Змея бил тук.
Хвала и на него - другото ни дърво.......или айде крепежен елемент да го кажа, че дърво звучи малко дървено.
- Green Light
Re: Грийн!
За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
Мисля тихичко да поседнем...или полегнем в благородната ти сянка и мълчаливо да те слушаме и да ти се възхищаваме.Green Light написа:За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
Но ако и ти замлъкнеш, като другите да знаеш, че ще ти окастрим клонките.
Егати, днес да няма радиационно замърсяване тук, че всички са се изпокрили?!
То се е видяло, че сами ще се справяме, ами я да ви пусна едно развеселяващо нещо.
Обърнете Фнимание на текста - вижда ми се важен.
И никой да не ми казва, че е старо, щото и старо пак си е смешно.
Клик.
Обърнете Фнимание на текста - вижда ми се важен.
И никой да не ми казва, че е старо, щото и старо пак си е смешно.
Клик.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно:blink::shocked: Пък аз си викам, сега кат улезна в клуба и както от петък не съм влизала и ония приказливите драскачи ,кат ш'съ напълнили барем няколко страници с мъдри мисли, времето не ще ми стигне да ги изчета. Аз и ззатова чак сега влизам, защото си мислех, че ще съм изпуснала голямата приказка пък хич не обичам така, защото не мога всичко да изчрета...Пък то....!:blink::shocked:esti написа:Мисля тихичко да поседнем...или полегнем в благородната ти сянка и мълчаливо да те слушаме и да ти се възхищаваме.Green Light написа:За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ко ви е нещастното? Пък и Грийнчо е на далавера - 3 в едно!!!esti написа:Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Както казва народа "Як чеп, яко държи!"esti написа:Ти си истинско, здраво, яко дърво (пак в смисъл на опора нъл разбираш), на което разчитаме да
Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!esti написа:Хвала на таквизи, като теб!
Времената с "браво" или "снимка пред строя" отминаха!!!
Ми кат се взема в ръце, налага се да пиша с краката, а вие не може да четете, когато пиша с краката...esti написа: А другите, вземете се в ръце бре!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....
Един изложил се...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Съжалявам, ама си в грешка.ELBI написа: Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!
Точно пък фукльо, като Грийн мислиш ли, че ще впечатля с някакви си бутилки и прашки?!
Ми нали веднага ще каже, че неговите са по-хубави от моите.
- Green Light
Ми като са по- хубави сега, аз какво да направя?!esti написа:Съжалявам, ама си в грешка.ELBI написа: Ти с хвалби не го баламосвай! Ама де с ама де! Вадиш бутилката, махаш прашките и тогава говориш!
Точно пък фукльо, като Грийн мислиш ли, че ще впечатля с някакви си бутилки и прашки?!
Ми нали веднага ще каже, че неговите са по-хубави от моите.
- Green Light
Мълчаливо?! Пфуesti написа:Мисля тихичко да поседнем...или полегнем в благородната ти сянка и мълчаливо да те слушаме и да ти се възхищаваме.Green Light написа:За Змея не знам, не мога да говоря от чуждо име но аз на "истинско, здраво, яко дърво на което разчитат 2-3 женоря" не възразявам. Говори ми!
Ми аз малко съм ръждясъл, щот съм джилезин...esti написа:Само ти единствен си тук на пост (за молитва не е сигурно) с нас нещастните 2-3 женоря.
Ти си нашата опора!
Работата ли е по-важна?
Или семействата ви?
Не се излагайте....
ПП. И Змея бил тук.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!