Даже си мислех да предложа да си турим някакви по-дълги заглавия - като онова на Звеневия по едно време, от рода на "последния да затвори вратата" - за да се създава впечатление.
Добре дошла на Бибиляна!
ХЪм...Мнемозина написа:... да си турим някакви по-дълги заглавия - като онова на Звеневия по едно време,...
Ти, ти беше - помня.Звеневия написа:ХЪм...Мнемозина написа:... да си турим някакви по-дълги заглавия - като онова на Звеневия по едно време,...
Замисли ме!
Пак ли аз???
От днес ще съм: " *Ъ* "Мнемозина написа:...целия допустим брой символи за ник.
ЕЕЕ не ми е толкоз дълъг никаа !!!:?Мнемозина написа:като видя ей така много ници подредени.
Даже си мислех да предложа да си турим някакви по-дълги заглавия - като онова на Звеневия по едно време, от рода на "последния да затвори вратата" - за да се създава впечатление.
Добре дошла на Бибиляна!
нееее...това е заради многото "присъстващи" в клуба в момента....bibilyana написа:ЕЕЕ не ми е толкоз дълъг никаа !!!:?Мнемозина написа:като видя ей така много ници подредени.
Добре дошла на Бибиляна!
Тъй, тъй, именно!doktorka написа:
нееее...това е заради многото "присъстващи" в клуба в момента....
а не за твоя ник...
Ха ! добре дошла!
целуфффффф
Ето, начи, една минута невнимание и после...doktorka написа:
ми ти къде блЯ?
м?:blum:
п.с. тук катерички "бол"...и колчем видя някоя и се сещам за твоите катерички...
Аз вече с теб само благо и мъдро ще комуникясвам!!!doktorka написа:"искаш ли да се преборим или със саби да се колим?"
:blum::blum:
Ама женските поне се връщат да снесат поколението на сигурно, пък мъжките... Ама така е, като не ми даде сърце да го кастрирам.doktorka написа: сорри за котарака....
така е като хукнат по жени...
ама и ние ,женските като хукнем по мъжееее...
спиране нямаме
т.е искам да кажа-нашите женски котки...такова де
Що???frisky lioness написа:Както винаги в София:blum::winkw:bibilyana написа:Къде ще е въпросния КУПОН???
Мъ вие ш'се навиете ли:shocked:?Звеневия написа:
Що???
Отиваш в някое поделение! (Бол около Пловдив)
Старшина-склад-една-литровица-сливовица!
Една палатка Щабна! Наем- 30/40 лева!
Опъване на Вашата селска полянка!
Едно кюмбе... Един кег бира... Една каса чУбапчета...
Един линк към GPS - координат!
Купона е при Фриски!!!
10-10-19

Колко? Аз все още доста неща не му разбирам4avdar4e написа:
Колко време ми требеше, докато свикна га се бъзика, га - не ...

аз по едно време се бях замислил за "Ь" Много ми хареса, много повече от Грийнлайт. Не може да се произнесе. Не може дасе напише на латиница...Звеневия написа:От днес ще съм: " *Ъ* "Мнемозина написа:...целия допустим брой символи за ник.
кратко
ясно
10
Не съм съгласна!Green Light написа: аз по едно време се бях замислил за "Ь" Много ми хареса, много повече от Грийнлайт. Не може да се произнесе. Не може дасе напише на латиница...
-Koj be koj?
-Mi onq be ne se li seshtash? Det takova
Това след 1 литър УкрайнскаяМнемозина написа:Не съм съгласна!Green Light написа: аз по едно време се бях замислил за "Ь" Много ми хареса, много повече от Грийнлайт. Не може да се произнесе. Не може дасе напише на латиница...
-Koj be koj?
-Mi onq be ne se li seshtash? Det takova
По-добре ЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ и т.н.