Да. Желание не достигаБоЕВ написа: Имам желание, но все нещо не достига.
............
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Re: а не бива
doktorka написа: обаче като започна и да си отговарям става зле.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Ако си отвориш очите ще видиш, че не Рем има проблем с теб, а Ти имаш проблем с много от хората тук.Dark написа:Смешни слова за "рицар"Remmivs написа: Хахахаха. Мартир ли искаш да се направиш. Нещастна жертва. Лошият чичко ме банна. Не вървиш.
Аз нямам проблем с теб, ти имаш с мен. Гледам те сърбят ръцете да ме изпъдиш
ПП/ Като ми гледаш аватара нима мислиш, че мъченичеството ме привлича?
А това: "Гледам те сърбят ръцете да ме изпъдиш " звучи като: ела Вълчо изяш ме, че да мога тогава на воля да си развявам жертвения образ.
Та какво за аватара?
- snowprincess
кви ги приказваш, приятелю?!?БоЕВ написа:Отказвам да коментирам поведението на Дарки или на когото и да било. Ако имам нещо да казвам на някого, търся начин и го правя на място, очи в очи без да намесвам други хора.
За мен няма значение кой какъв е в реала...убеден съм, че, ако се бяхме срещнали при други обстоятелства...извън форума...90% от форумците щяха да ме отминат с презрение.
"презрение" е силна дума, колко човека в живота си презираш?

- Глас в пустиня
Барбито си е барби, така ми прозвуча, това казах,...а след това нещата се изясниха. Нямам лоши чувства към никого. Ако найстина си идвала до Св и не си се обадила ще ядеш бой...по дупетоDark написа:е как да пусна? Спира ме представата която сподели, направо ме отказва - вярваш ли че, тогава се опитах да се погледна отстрани и да намеря какво е е "барби" у мен. да....БоЕВ написа: Просто пускаш бележка. Срамота ще е да минеш от тук и да не се обадиш. Това важи за всеки който има път към Св.
айййде
Аз нямам проблем с теб, ти имаш с мен. Гледам те сърбят ръцете да ме изпъдиш 
[/quote]
Ако си отвориш очите ще видиш, че не Рем има проблем с теб, а Ти имаш проблем с много от хората тук.
А това: "Гледам те сърбят ръцете да ме изпъдиш " звучи като: ела Вълчо изяш ме, че да мога тогава на воля да си развявам жертвения образ.
Та какво за аватара?[/quote]
пак!
3/4 :"Днес във детската градина...нанананааа наннина"...
Ако си отвориш очите ще видиш, че не Рем има проблем с теб, а Ти имаш проблем с много от хората тук.
Та какво за аватара?[/quote]
пак!
3/4 :"Днес във детската градина...нанананааа наннина"...
- snowprincess
при мен е обратното, знаешМнемозина написа:Не, не е странно. Това съм го мислила и аз за себе си. Е, не чак за презрение (Боев, малко прекали тук, да знаеш), но... Никога не бихме имали толкова време за разменяне на най-различни мисли с толкова много хора.vyara написа:БоЕВ написа:...90% от форумците щяха да ме отминат с презрение.Много странно изказване...
Тук има общи разговори, има диалози, има информация, помощ, съвсем конкретни отношения, дружби, вражди, престрелки, всичко има.
И изобщо общуването тук е много по-интензивно, това би било свръх възможностите ни при едни реални контакти.
А там се намесват и разстояния, и професии, социални групи и още много неща. Тук можеш да видиш един човек донякъде освободен от всичко това. И с донякъде освободените си очи.
аз повече говоря/усмихвам се/ръкомахам в реала, тук повече мълча, защо ли

- Глас в пустиня
Кофти дума употребих, но в момента не се сетих за друга,...а и всички останали са също толкова кофти.snowprincess написа:кви ги приказваш, приятелю?!?БоЕВ написа:Отказвам да коментирам поведението на Дарки или на когото и да било. Ако имам нещо да казвам на някого, търся начин и го правя на място, очи в очи без да намесвам други хора.
За мен няма значение кой какъв е в реала...убеден съм, че, ако се бяхме срещнали при други обстоятелства...извън форума...90% от форумците щяха да ме отминат с презрение.
"презрение" е силна дума, колко човека в живота си презираш?
- snowprincess
не харесвам чалга, но с чалга обиколихме половин европаБоЕВ написа:Точно! Но преди да пристъпиш към опознаване трябва да установиш контакт, и точно тук се къса връзката...ти как ще поведеш разговор с пич който се измъква от голф двойка, с пернишка регистрация, слушащ чалга на макс - примерно.4avdar4e написа: В реала ти трябват години да опознаеш малко от малко един човек...:blum:
(мъж и деца обичат да слушат)
не знам как изглежда голф двойка, но след като първата ни кола беше лада 1500, вероятно е хиляда пъти по-хубава от нея
дай други примери

и аз си се знам
( кажи им бе ,Чаве...)Remmivs написа:Сега да ти кажа ли аз как съм? М? Щото знам!Мнемозина написа:Сигурна бях, че няма да пропуснеш!
Ти си по равно от двете страни.
Re: и аз си се знам
Кво да им казвам, как 15-те минути се превръщат в 5-часов разговор ли??doktorka написа: ( кажи им бе ,Чаве...)
Ма това зависи от събеседника - ако е приятен и интересен аз кво друго да правя освен да мълча и да слушам.Мнемозина написа:
Не.
От малко (в реала) към по-малко (тук) - не стига за тази титла.
Ако обичаш, направи каквото трябва.
Затова и тук често се замълчавам:lol: чета, чета.....
Аз кво да говоря, кат съм се слушала, слушала....
Значи има какво да четеш, това е хубаво.esti написа: Ма това зависи от събеседника - ако е приятен и интересен аз кво друго да правя освен да мълча и да слушам.
Затова и тук често се замълчавам:lol: чета, чета.....
Аз кво да говоря, кат съм се слушала, слушала....
И все пак...
Последно промяна от Мнемозина на 12.04.07, 14:12, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- snowprincess
Re: що бе?
Хъм... не си склонен да толерираш това, а не искаш да вземеш сам решение. Какво по- томно очакваш? Като си казал "А", кажи и "Б". Ясно е, че Дарки няма да си тръгне сама. Ясно стана сега и, че ти сам няма да и сложиш бан. Какво остава? Демократично допитване с анкета и мнозинството да реши? Може би това е приемливото решение, а?Remmivs написа:В реала Дарки е "друга". Ти ми кажи какво означава това според теб. И аз не обичам такива неща и досега бях толерантен, но вече наистина ми писна и според мен трябва да се изяснят нещата. А за мен те са ясни - Дарки създава проблеми и самата тя има проблем в комуникацията и междуличностните отношения. Не ме интересува каква прекрасна и страхотна е в работата си, колко важна клечка в каква огромна фирма е и прочее дивотии. Тук се държи нагло, безочливо и арогатно. И аз не съм склонен повече да толерирам това.БоЕВ написа:Така е, толерантност и добронамереност, а оттам всичко се нарежда.
За останалото нямам представа...приемам пишещите тук с всички им положителни и отрицателни(ако изобщо има такива) черти. Доста дълго го "влачите" тоя "проблем", няма ли начин на някоя сбирка, очи в очи да се изяснят нещата...питам просто, защото в реала не търпя неизяснени неща, обичам всичко да е ясно.
Ако е така, аз отсега си казвам, че съм против Дарк да напусне.
П.П. Някой хора са плували винаги по течението, други винаги против него. Някой са успяли да излязат на брега, други са престанали да се борят, трети продължават да драпат и т.н. Хората са различни, защото различен е извървеният от тях път. Не може всички да пишем еднакво и да се харесваме взаимно.
Затова трябва да сме толерантни към различните. Толерантност означава търпение не към тези, които са като нас, а към тези, които са различни от нас по някакъв начин.
Това, което ти писа БоЕВ, че трябва очи в очи да се изясните, ти го писах и аз. На срещата и две думи не си разменихте дори. Пропуск и грешка според мен.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!