нямам деца още и не зная как стоят нещата с детските градини в днешно време. Но едно любимо за мен същество - малкия ми племенник - той навърши 3 годинки онзи ден на Великден тръгна на детска градина и са се отнесли ужасно с негоо.
Значи първо вземат го те ама го сложили в една група с 6 годишни деца, щото нещо там ...абе уж временно било
после - то естествено стресирано детето - не яде, не спи, не приказва, не пишка и т.н.
Дошли студенти да се обучават щото щели да ги изпитват - и той им бил пречел - решили си проблема като го сложили пред един телевизор да зяпа там в една точка и да не взема много много участие.
До тук що годе съм склонна да го приема.....
Какво се случва обаче по-нататък......
Вчера се обаждат наобяд от детската градина да кажат - елате си вземете детето, щото ни трябва телевизора, пък той пречи. ДОБРЕ - взели го
Днес обаче отива да го взема майка му - човечето със синини и разкървавена уста, едната учителка я дръпнала настрана за да й каже,че той е бил бит, защото се доближила до него и той почнал да трепери и да вика "моляя те не ме бийй..."
Естествено - отива се при директорката - която я прави на две стотинки, че детето едва ли не било най-ужасното на света и да си търси друга градина............. Аз много добре знам - защото съм го гледала и го познавам и съм била и с други деца с майките им, че туй нашто е много добричко и всички му се дивят на умението сам да се занимава и не създава проблеми.
Мъничкото човече - не може да си каже името от шок и страх и аз седя и мисля що за педагози са това и какво трябва да се направи.........
ето ви и снимка да го видите съкровището