Е не!!!

Все същите
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
caliostro написа:фройд?
коя е па тоя?!
Фройд е този, който бил казал: "Понякога една лула си е просто една лула." :lol:
Да видим кой ще ме разконспирира какъв вестник съм чела наскоро. :grin:
ай стига бе, и няма в предното или в следващото изречение нещо свързано със секса?!?
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Да видим кой ще ме разконспирира какъв вестник съм чела наскоро. :grin:
"Шок"??? :huhthink:
esti

Re: Е не!!!

Мнение от esti »

snowprincess написа: що, бе?
моят мъж се разбира с майка ми, правят общ фронт и са срещу мен, все се чудя кой да изгоня от стаята, за да действам на принципа "разделяй и владей"
и аз ще се разбирам с мойте зетьове, обаче със сватовете ако не са ми приятели не знам :-)
Златно правило:
В най-голямо разбирателство живеят тези, които не са в една къща и по възможност в един и същи град.:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

snowprincess написа:
Мнемозина написа:
caliostro написа:фройд?
коя е па тоя?!
Фройд е този, който бил казал: "Понякога една лула си е просто една лула." :lol:
Да видим кой ще ме разконспирира какъв вестник съм чела наскоро. :grin:
ай стига бе, и няма в предното или в следващото изречение нещо свързано със секса?!?
То от неговата гледна точка и това изречение си е свързано със секса. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Да видим кой ще ме разконспирира какъв вестник съм чела наскоро. :grin:
"Шок"??? :huhthink:
Студено. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:То от неговата гледна точка и това изречение си е свързано със секса. :lol:
Да не е казал, че понякога една лупа е просто една лула? Или обратното? Може би е говорил с жаргон... :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Remmivs написа:
Мнемозина написа:То от неговата гледна точка и това изречение си е свързано със секса. :lol:
Да не е казал, че понякога една лупа е просто една лула? Или обратното? Може би е говорил с жаргон... :cool:
А нещо за паметта ми да кажеш? :blum:
Panta rhei...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

явно ние сме изключение, щото свекървещицата е на 360 км и от три години не съм и стъпвала в къщата, но това не е разбирателство, а пълен игнор
нашите са на 2 км от нас и всеки ден се виждаме, в края на седмицата ако не сме заедно на село сме в тях на гости, щото им е трудно да се качат (болят ги краката) на 5тия етаж без асансиор вкъщи
Изображение
Аватар
doktorka

ами ,ако

Мнение от doktorka »

Звеневия написа:
caliostro написа:... че тва не е олимпиада или надбягване с препятствие
НЕ Е! Но може да се предаде и по друг начин!

Витрина с бомбони!

Опитваш от всичките, и след като си ги опитал (може и повече от веднъж) - заявяваш - ЕТЕТИА(я) са ми любимите!!! :shy:

всичките харесам?
Ми ще надебелея?!

и после?
мен никой няма да харесва..ми да!
така ще е ...:shy:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Re: ами ,ако

Мнение от Remmivs »

doktorka написа:всичките харесам?
Ми ще надебелея?!

и после?
мен никой няма да харесва..ми да!
така ще е ...:shy:
Бе то само ако надебелееше с мед да те намаже човек. Ми то и диабет можеш да пипнеш. :blum:
Аватар
doktorka

Re: ами ,ако

Мнение от doktorka »

Бе то само ако надебелееше с мед да те намаже човек. Ми то и диабет можеш да пипнеш. :blum:[/quote]

:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
добре бееее....
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

Е това е нищо, ако си спомня малката как ми дранкаше едни за нейната градина.Как момчетата си сваляли гащичките да правят секс, ама Боже те са само на 6, чудя се отде тея мисли.Поне малката не ме хващала неподготвена.Задавала ми е подобни въпроси, но съм ги леко проускала.Все пак е дете и не ми е ясно колко ще разбере от отговорите ми.Бих и отговорила като стане на 15.Тогава смисъла ще е по важен и оценен, от колко в крехка детска възраст.
дид
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

dianaxs написа:Е това е нищо, ако си спомня малката как ми дранкаше едни за нейната градина.Как момчетата си сваляли гащичките да правят секс, ама Боже те са само на 6, чудя се отде тея мисли.Поне малката не ме хващала неподготвена.Задавала ми е подобни въпроси, но съм ги леко проускала.Все пак е дете и не ми е ясно колко ще разбере от отговорите ми.Бих и отговорила като стане на 15.Тогава смисъла ще е по важен и оценен, от колко в крехка детска възраст.
Прощавай, но на 15 отдавна вече ще има отговорите. И има голяма вероятност те да не са това, което ти би искала да са. Затова е по-добре от теб и по-рано. 6 години си е съвсем навреме, ние също имахме подобни изпълнения в детската.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Прощавай, но на 15 отдавна вече ще има отговорите. И има голяма вероятност те да не са това, което ти би искала да са. Затова е по-добре от теб и по-рано. 6 години си е съвсем навреме, ние също имахме подобни изпълнения в детската.
Мдам, изпревари ме... На 15 някои имат дори повече от отговори, имат резултата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:Мдам, изпревари ме... На 15 някои имат дори повече от отговори, имат резултата...
Напълно сте права, Лейди Синя Връзка. :grin:
Аватар
dianaxs

Мнение от dianaxs »

Remmivs написа:
4avdar4e написа:Мдам, изпревари ме... На 15 някои имат дори повече от отговори, имат резултата...
Напълно сте права, Лейди Синя Връзка. :grin:
О верно че децата се учат по рано, е на 6 мисля че е рано, ама по добре 8 или 10.Верно че има деца на 15 с дете, ам това е друга тема.
дид
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

esti написа:Златно правило:
В най-голямо разбирателство живеят тези, които не са в една къща и по възможност в един и същи град.:grin:
Още по-добре в различни държави.
Наздраве :cool:
jazz

Мнение от jazz »

континенти :lol:
Публикувай отговор