Домъчня ми

Все същите
Публикувай отговор
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:Не му харесвате патриотизма. Ми добре, кажете какъв следва да бъде един патриотизъм?
Покажете ми един "истински" патриот, работещ в България и за България, някой достоен човек, алтернатива на "профанния патриотизъм".
Трудно ще ми намерите такъв, който да не може да бъде оплют от някого. И колкото е по-известен, толков е по-вероятно да има врагове.
Айде, кажете.

E добре де, ама кой е крив, че плюем тия, дето работят за БГто?

Давам ти имена - Стефан Китанов, Веско Топалов, Васко Василев, Албена и Маским, това момче с японския спорт, дето не мога да си вържа езика да му кажа името, дето стана и посланик на Европа в Япония...
Има много хора, дето работят за България. Непременно ли трябва и да живеят тук?
Патриотизма изключва ли да живееш извън страната?
Или пък е условие да ги дават по телевизора?
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:всички по някакъв начин мреме от време на време в тоя живот.
както дойде и това е.
ти себе си ли имаш предид, че мрете от време на време, графе?
Тежка карма...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

аз половината от тези които изреди нямам и идея кои са....
баси
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
caliostro написа:всички по някакъв начин мреме от време на време в тоя живот.
както дойде и това е.
ти себе си ли имаш предид, че мрете от време на време, графе?
Тежка карма...
ми да
не само мен
и други
:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

Wishes написа:
pocti_bezobidna написа: Ами, батка, после що се сърдим на еуропейците кат викат, че сме профани?
Сичко се плаща. Като правиш компромиси с някои неща - ще си носиш последствията.
Не знам дали европейците смятат, че сме профани. Ти откъде знаеш?
Имам предвид най-вече средостатистическия жител.
Виж заглавията на вестниците - не са готови за ЕС, искат от Фратини на ни постегне и т.н.
Проучванията дето ги правят чат-пат, че ги е шубе да не им наводним пазара с нискоквалифицирана работна ръка (след полските водопроводчици)
Както ние броим сите американци за тъпаци, така повечето европеец ни мисли за диваци и варвари (така беше май)
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:аз половината от тези които изреди нямам и идея кои са....
баси
Нима?
Аватар
snowprincess

Re: Ето го интервюто

Мнение от snowprincess »

Wishes написа:
snowprincess написа: аз намерих в НЕТА това за кортикостероидите:

"Човешкият организъм също произвежда кортикостероиди - кортизон, който се произвежда при състояние на стрес.
Кортизонът изпълнява и функцията на вътрешен часовник на организма. Той определя дневния режим на хората. Сутрин нивото му е високо, човек се чувства бодър и работоспособен, вечер намалява и подготвя организма за нощен сън.
Кортизон се отделя и при полов акт и стимулира мозъка.
Кортикостероидите имат широко приложение в медицината. С кортикостероиди се лекува не само алергичен шок, но и псориазис, възпаления, ставни и ревматични болести, астма, ендокринни, стомашни заболявания и др.
Като всяко лекарство обаче кортикостероидите имат и много странични ефекти и вредно въздействие върху организма. Те могат да предизвикат косопад, съсипват бъбреците и черния дроб, водят до повишаване на кръвното налягане и до отваряне на язва, повишават риска от остеопороза. Ако се приемат продължително външно с кремове и мазила, тези хормони могат да причинят окосмяване.
Затова когато предписват лекарствени препарати, които съдържат кортикостероиди, лекарите предупреждават да не се прекалява с тях."
Мдаа, за секса съм много съгласен, знайш ли на какво творчество съм способен след добра доза кортикостероиди :grin:

Няма да споря с докторите, но мисля че след една седмица лечение с кортикостероиди, разсъдъка и поведението все още са съвсем подвластни на самоконтрола.
и според мен, но аз като не знам, пускам гугъла да ми каже
ти зададе въпрос и аз ти отговарям с една статия
мисля, че и докторите като не разбират нещо би трябвало да попитат/прочетат и да си признаят, че не знаят (в това няма нищо лошо)
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

snowprincess написа: по-лесно е да се гони карез към някого, отколкото да се хвали
Абсолютно вярно. И тъжно.
Ами огледайте се и се ослушайте и ще видите как се потвърждава на всяка крачка това.
Да виждаш доброто у другите, да го цениш и уважаваш все едно е равносилно за някои хора на това да поставиш себе си по-долу. Напротив.
Абе кво да говоря повече... Тази тема ме вълнува, но май няма смисъл да се спори за това.
Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

pocti_bezobidna написа: Имам предвид най-вече средостатистическия жител.
Виж заглавията на вестниците - не са готови за ЕС, искат от Фратини на ни постегне и т.н.
Проучванията дето ги правят чат-пат, че ги е шубе да не им наводним пазара с нискоквалифицирана работна ръка (след полските водопроводчици)
Както ние броим сите американци за тъпаци, така повечето европеец ни мисли за диваци и варвари (така беше май)
Ми не съм сигурен дали е точно така, въпроса и отговора не могат да бъдат еднозначни, каквито и статистики да се показват.
И искаш да кажеш, че голям пръст в цялата тази работа има Слави?
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
баси
Нима?
ми да.
нищо не ми говорят половината имена.
esti

Мнение от esti »

Аз гледах интервюто от начало до край и нито за секунда не ми се стори неадекватен или под въздействието на някакви медикаменти. Говореше си така, както винаги.
Не съм специалистка, но ако нещо е видимо само за специалист, значи то не е в чак такава степен, че да го прави неадекватен и едва ли не, несъзнаващ какво прави с това интервю.
А в интервюто, като четиво наистина е малко объркано на места, но ако се запише един разговор между двама души, който няма строго монтирана рамка и той така ще изглежда.
Освен това на доста места имаше и печатни грешки, които даваха малко идиотско звучене на разговора. Мисълта ми е, че само от прочетеното интервю е нормално човек да придобие грешно впечатление.

За кортизоните той си каза, че му дават, пък и още, като го показаха на мен поне ми се видя подпухнал, което може да е следствие на тях.
Но неадекватен не беше.
Неговата мисъл почти винаги е доста нестройна (когато е в свободен разговор, не в шоуто) и често преплита и навързва и други теми в основното за което говори.
Просто стил.
Аватар
doktorka

wishes

Мнение от doktorka »

High doses steroids venozno a I prez ustata VODQT do psihozi posle 6te ti dam references .A sega 6te ti kaja-vijdala sum dostati4no

Snow, izto4nikit ti e neveren I nepulen .
Posle pro4eti moqt
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

esti написа:
Аз гледах интервюто от начало до край и нито за секунда не ми се стори неадекватен или под въздействието на някакви медикаменти. Говореше си така, както винаги.
Не съм специалистка, но ако нещо е видимо само за специалист, значи то не е в чак такава степен, че да го прави неадекватен и едва ли не, несъзнаващ какво прави с това интервю.
А в интервюто, като четиво наистина е малко объркано на места, но ако се запише един разговор между двама души, който няма строго монтирана рамка и той така ще изглежда.
Освен това на доста места имаше и печатни грешки, които даваха малко идиотско звучене на разговора. Мисълта ми е, че само от прочетеното интервю е нормално човек да придобие грешно впечатление.

За кортизоните той си каза, че му дават, пък и още, като го показаха на мен поне ми се видя подпухнал, което може да е следствие на тях.
Но неадекватен не беше.
Неговата мисъл почти винаги е доста нестройна (когато е в свободен разговор, не в шоуто) и често преплита и навързва и други теми в основното за което говори.
Просто стил.
Аз именно затова помолих докторката първо да изгледа интервюто и после да дава оценки.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:
Ако съдя по това, че и двете докторки са на едно мнение, си мисля, че може и да е професионално изкривяване да възприемат така нещата. Те слушат за някаква болест и автоматично търсят в тази посока, започват да гледат на Слави като на пациент, а останалите гледат на него като на Слави. :winkw:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

има ли го другаде качено видеото
защото не върви при мен този сайт
видеото не тръгва
Аватар
doktorka

mi jalko togava

Мнение от doktorka »

Az se nadqvah da e ot lekarstwa , a ne da e takuv naistina .
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

caliostro написа:има ли го другаде качено видеото
защото не върви при мен този сайт
видеото не тръгва
Във vbox7 ли не тръгва?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ми не тръгва!
и друг път съм пищял за това :lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

Wishes написа:
pocti_bezobidna написа: Имам предвид най-вече средостатистическия жител.
Ми не съм сигурен дали е точно така, въпроса и отговора не могат да бъдат еднозначни, каквито и статистики да се показват.
И искаш да кажеш, че голям пръст в цялата тази работа има Слави?
Не, разбира се.
Славчо едва ли го знаят много-много отвъд Драгоман.
Искам да кажа, че той насажда представа, че патриотизмът е САМО това, дето е в неговото предаване.
Не мисля, чее с някакво задни мисли, порсто за този тип патриотизъм има повече публика.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа: Искам да кажа, че той насажда представа, че патриотизмът е САМО това, дето е в неговото предаване.
Не мисля, че е вярно това. Слави умее да уважава достойните.
Откъде си правиш такива изводи?
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Zmeu написа: не е ли това основният проблем?
off - моля те, не си сваляй никога очилата:winkw:
just perfect
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

caliostro написа:ми не тръгва!
и друг път съм пищял за това :lol:
Тва е сигурно заради радио-връзката ти :blum:

Скоро ще го пусна и от моя сървър.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

pocti_bezobidna написа: Не, разбира се.
Славчо едва ли го знаят много-много отвъд Драгоман.
Искам да кажа, че той насажда представа, че патриотизмът е САМО това, дето е в неговото предаване.
Не мисля, чее с някакво задни мисли, порсто за този тип патриотизъм има повече публика.
Не мисля, че насажда подобна представа.
Дори да е така, пак казвам, че по-добре САМО такъв патриотизъм, отколкото никакъв.
Аватар
snowprincess

Re: wishes

Мнение от snowprincess »

doktorka написа:High doses steroids venozno a I prez ustata VODQT do psihozi posle 6te ti dam references .A sega 6te ti kaja-vijdala sum dostati4no

Snow, izto4nikit ti e neveren I nepulen .
Posle pro4eti moqt
ще я прочета, но ето още една статия, в която пише, че стероидите, който са предписани за лечение не са същите като тези, за които сме чували, че спортистите използват, за да се представят по-добре
най-близкото до еуфория и депресия е това - "Проблемите със съня и настроението, свързано с чувство за нервност и неустойчивост са чести.", но пак не е основно като страничен ефект от приема им

http://www.printo.it/pediatric-rheumato ... ria/15.htm
Изображение
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Ето го и на друг адрес интервюто от 20.04.:

http://217.79.74.90/Slavi.Show.20.04.07%2DNeteraTV.avi
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

пусни по голяма скорост начи :lol:
я отрежи всички други юзери :rotfl24:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

caliostro написа:пусни по голяма скорост начи :lol:
я отрежи всички други юзери :rotfl24:
Мисля, че максималната скорост е около 150 КБ/сек

Ама са се накачулили още 4 маймуни :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

caliostro написа:
pocti_bezobidna написа:
баси
Нима?
ми да.
нищо не ми говорят половината имена.
Щом казваш
annonymus

Мнение от annonymus »

Wishes написа: Не мисля, че насажда подобна представа.
Дори да е така, пак казвам, че по-добре САМО такъв патриотизъм, отколкото никакъв.
Що да няма друг. Има.
Виж, не съм против Слави и шоуто му -щом си има аудитория - ОК.
Просто мен не ме кефи. Аз затова и не го гледам.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

pocti_bezobidna написа: Що да няма друг. Има.
Виж, не съм против Слави и шоуто му -щом си има аудитория - ОК.
Просто мен не ме кефи. Аз затова и не го гледам.
Ок, няма да спорим тогава :lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

vyara написа:
pocti_bezobidna написа: Искам да кажа, че той насажда представа, че патриотизмът е САМО това, дето е в неговото предаване.
Ми щото друго не показва.
Аз просто не харесвам шоуто му.
Че е порофесионалист никога не съм отричала
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

pocti_bezobidna написа:
vyara написа:
Ми щото друго не показва.
Аз просто не харесвам шоуто му.
Че е порофесионалист никога не съм отричала
Щом не го харесваш, защо го гледаш? Ако пък не го гледаш, от къде си правиш изводите за това, което насажда?
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Щом не го харесваш, защо го гледаш? Ако пък не го гледаш, от къде си правиш изводите за това, което насажда?
Верчеей, това е вечният въпрос, който ме гложди и по повод Слави и по повод Брадъра :huhthink: Всички имат мнение, но 90% не ги гледат :winkw:

П.П. Кой шъ пичели днес???
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа: Щом не го харесваш, защо го гледаш? Ако пък не го гледаш, от къде си правиш изводите за това, което насажда?
Верчеей, това е вечният въпрос, който ме гложди и по повод Слави и по повод Брадъра :huhthink: Всички имат мнение, но 90% не ги гледат :winkw:
Абселутно.:winkw:
КАжи ся кой ти е фаворита за финала (време е за спам :lol:).
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз не знам за кого съм. Предпочитам да не е толкова вип победителя :winkw:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа:Аз не знам за кого съм. Предпочитам да не е толкова вип победителя :winkw:
Май-май съм раздвоена между Калинко и Никалайчик :winkw:
esti

Мнение от esti »

vyara написа: (време е за спам :lol:).
Аре ве, имам още една тема на първа страница и вече няколко пъти двете се нареждат една след друга и уж съм скрита, щото съм скромна, а вие само ми дигате темите да ме стряскате и да се изчевявам, кат си видя ника:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа:Аз не знам за кого съм. Предпочитам да не е толкова вип победителя :winkw:
Май-май съм раздвоена между Калинко и Никалайчик :winkw:
Калинко хубоу, ама китаяца изобщо не, тц. Маги също може, пък що не и Христина.... Тишо също. Абе то май няма да е тази вечер финала.
Изображение
опърничава

За кортизоните

Мнение от опърничава »

esti написа:
Анджък. Както казват китайците.
На мен ми се видя дезориентиран и малко неадекватен. Спомена, че е имал паник атак. Обикновено в тези случаи се назначават психоактивни медикаменти.

Може да има неврологично заболяване с бавна еволюция. Има си лекуващи лекари. Те ще си решават какво му има и как да го лекуват. Дано се възстанови.

Широкото обсъждане на една личност, пък и макар толкова популярна, остава у мен усещане за нечистоплътност. Може пък това да са някакви глупави скрупули от моя страна.
Аватар
doktorka

Re: wishes

Мнение от doktorka »

ето.
за тези ,които разбират.
за тези ,които не разберАт-утре.
Ако имам време

и за пояснение ж момента.
Медлайн ни е един от основните и най-важни източници на информация.
Сайинфо -е за психиатрите

The psychiatric side effects of corticosteroids.
.Key journal articles ranked for newsworthiness and clinical relevance in each specialty, linked to Medline abstracts.
Ann Allergy Asthma Immunol. 1999; 83(6 Pt 1):495-503; quiz 503-4 (ISSN: 1081-1206)
Brown ES; Khan DA; Nejtek VA
Department of Psychiatry, University of Texas Southwestern Medical Center, Dallas 75235-9101, USA.

LEARNING OBJECTIVES: Readers will learn the importance of psychiatric symptomatology with corticosteroid drug therapy, especially when combined with other medications. DATA SOURCES: A brief history of corticosteroid use over the last five decades was complied utilizing MEDLINE and PSYCHOINFO as sources of information which include peer-reviewed research articles, case studies, and relevant reviews in English. CONCLUSION: Corticosteroids are routinely prescribed for a variety of allergic and immunologic illnesses. Psychiatric side effects from corticosteroids include mania, depression and mood disturbances. Psychiatric symptoms usually occur within the first two weeks of corticosteroid therapy and seem to be dose related. Treatment with lithium or antipsychotics may be helpful. Physicians should carefully monitor patients for psychiatric and cognitive side effects of corticosteroid use.
Публикувай отговор