Първият работещ прототип за улавяне на СО2 от въздуха!

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Първият работещ прототип за улавяне на СО2 от въздуха!

Мнение от Remmivs »

Глобъл Рисърч Текнолъджи, компания за технологични изследвания и разработки, заедно с Клаус Лакнер от университета Колумбия са се демонстрирали успешно нахално-нова технология, която извлича СО2 от въздуха. Прототипът на техния "въздушен екстрактор" успешно показал, че наистина СО2 може да се извлича от атмосферата. Това е първата стъпка на ГРТ към създаването на промишлено устройство за улавяне на СО2!

PS
Тюх! Язък, начи.... Преди няколко месеца си мислех да стана много богат като открия нещо подобно. Изпреварили са ме... Сега ще трябва да търся друго доходоносно поле за изява на своята гениалност... Приемам предложения, впрочем. Можете да ми ги пускате по мейла от профила придружени с превод за 200 евро. Ще се свържа за детайли само с кандидатите, които ме заинтригуват... :blum:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аре вееее. Що никой не ми пише?!? Егати скръндзите начи... :grin:

PS

Ааааа, светнах! Сърдите ми се, че съм забрайл линка явно...

Ми ето: http://www.physorg.com/news96732819.html

Ма го забраих щото същото ми стана както като видя, че е паднал някой жакпот у тотото и аз не съм пуснал дори фиш :grin:
Последно промяна от Remmivs на 27.04.07, 14:12, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Re: Първият работещ прототип за улавяне на СО2 от въздуха!

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:Глобъл Рисърч Текнолъджи, компания за технологични изследвания и разработки, заедно с Клаус Лакнер от университета Колумбия са се демонстрирали успешно нахално-нова технология, която извлича СО2 от въздуха. Прототипът на техния "въздушен екстрактор" успешно показал, че наистина СО2 може да се извлича от атмосферата. Това е първата стъпка на ГРТ към създаването на промишлено устройство за улавяне на СО2!

PS
Тюх! Язък, начи.... Преди няколко месеца си мислех да стана много богат като открия нещо подобно. Изпреварили са ме... Сега ще трябва да търся друго доходоносно поле за изява на своята гениалност... Приемам предложения, впрочем. Можете да ми ги пускате по мейла от профила придружени с превод за 200 евро. Ще се свържа за детайли само с кандидатите, които ме заинтригуват... :blum:
Ми ето, откри го! Брей, за няколко месеца само.

Ама как ме мързи само. И как ми се спии. Отивам да си взема някаква, каквато и да е топла тонизираща напитка, ама само да не е чай и идвам да чета. Няма да работя, тва е
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Оня Пол Алън, дето летеше из космоса май предлагал 20 000 евро награда за метод за извличане на азота от въздуха (сигурно за летене с балони). Ако не ме лъже паметта обаче.
Изображение
esti

Re: Първият работещ прототип за улавяне на СО2 от въздуха!

Мнение от esti »

Аре ве, тези като се научат да извличат феромони от въздуха и да ги правят на таблетки или на близалки, тогава да се фукат.
Егати....
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Remmivs написа:Аре вееее. Що никой не ми пише?!? Егати скръндзите начи... :grin:

PS

Ааааа, светнах! Сърдите ми се, че съм забрайл линка явно...

Ми ето: http://www.physorg.com/news96732819.html

Ма го забраих щото същото ми стана както като видя, че е паднал някой жакпот у тотото и аз не съм пуснал дори фиш :grin:

б@си!
не ве... завиждам... все па ти първи научаваш
са ще искаш и да чета, нали...
отврат
ай първо това да драсна, после ще видим

:grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Semiramis написа:б@си!
не ве... завиждам... все па ти първи научаваш
са ще искаш и да чета, нали...
отврат
ай първо това да драсна, после ще видим

:grin:
Напразно, Лейди Семирамис!

Мога да Ви науча как да научавате преди мен. За съжаление обаче, не мога да елиминирам четенето.

:cool:
Публикувай отговор