Снимките (не са мои) са от миналото изложение.
Тази година Флората се открива на 25.04 - който иска да идва!:-)

Голяма хубавиня, еейййesti написа:
И защо не я реализираш тази мечта?vyara написа:Глициния. Винаги съм мечтала за такова.Мнемозина написа:Много хубаво! Благодаря!
А ние вчера се прибирахме по "Шипка" и там има една къща, която цялата е покрита с едно пълзящо растение с лилави цветове на гроздове!
Изглежда като водопад от люляк!
Защо ли тези снимки са ми толкова познати??? Я да погледна пак... Ами да... имам по-голямата част от тях...esti написа:Това е ежегодно изложение на цветя в Бургас.
Снимките (не са мои) са от миналото изложение.
Тази година Флората се открива на 25.04 - който иска да идва!:-)
Щото първо трябва да имам къща. На моя балкон няма да стане.Мнемозина написа:И защо не я реализираш тази мечта?vyara написа:Глициния. Винаги съм мечтала за такова.Мнемозина написа:Много хубаво! Благодаря!
А ние вчера се прибирахме по "Шипка" и там има една къща, която цялата е покрита с едно пълзящо растение с лилави цветове на гроздове!
Изглежда като водопад от люляк!
Така си и мислех.Мнемозина написа:Щото първо трябва да имам къща. На моя балкон няма да стане.vyara написа: И защо не я реализираш тази мечта?
Мисля, че снимките са на автор, не авторка. Или поне в дирския б-ски клуб ги е пуснал автор. Аз от там се информирам често за предстоящи и/или минали събития в Б-с. И си и крада от там де.сър Айвънхоу написа:
Защо ли тези снимки са ми толкова познати??? Я да погледна пак... Ами да... имам по-голямата част от тях...
Явно, миличка имаме обща позната... Да не би случайно авторката на снимките да е една суперготина еколожка от Бургас????
Е, неведоми са пътищата Господни...esti написа: Мисля, че снимките са на автор, не авторка. Или поне в дирския б-ски клуб ги е пуснал автор. Аз от там се информирам често за предстоящи и/или минали събития в Б-с. И си и крада от там де.
А тази суперготина еколожка може и да я познавам, знам ли....
Късно...много късно инфо...esti написа: Тази година Флората се открива на 25.04 - който иска да идва!:-)
Сега остава и да си признаеш, че си еколожка...esti написа: А тази суперготина еколожка може и да я познавам, знам ли....
Защо да е късно инфото? Събота, каруците и в Бургас. Набирам желаещи. Записване тукБоЕВ написа:Късно...много късно инфо...esti написа: Тази година Флората се открива на 25.04 - който иска да идва!:-)
Абе аз сичко мога да призная, ама кой ще ми повярва....БоЕВ написа:Сега остава и да си признаеш, че си еколожка...esti написа: А тази суперготина еколожка може и да я познавам, знам ли....
Продължава 1 седмица - толкова могат да "консервират" цветята. Повечето в композициите са с рязан цвят и няма как да ги запазят за по-дълго.Bertold написа:Привет- мривет!
esti-а докога продължава това хубаво нещо. И може ли човек да си закупи някои нещица от туй изложение. Страхотни лалета!
Няма за какво!Bertold написа:esti-Благодаря ти!
Интересуват ме лалетата. Някой от тях си нямаме, а имаме достатъчно свободно местенце за още доста.
Живот и здраве, засега се очертава възможност за посещение на изложението.
Благодаря ти!