Не ни дръж така в напрежение...
bead ,
Re: bead ,
така и не се появи. в процеса на търсене си намерих един отдавна отписан пръстен зад гардероба, ключа от мазето (стария, щот сменихме катинара) зад шкафа за обувки и 2 пържени картофа зад печката. жаба - нъц.Мнемозина написа:какво стана с жабата?
Не ни дръж така в напрежение...
just perfect
Хехе, тва ми напомня, че един "отдавна отписан" златен кръст кротко си седял (къмту 3 години) във филтъра на пИралнята, и га се повреди (пИралнята) - излезе с топка косми, плющ и други не-филтЪроугодни неща.Мнемозина написа:Жалко.
Кой знае къде се е завряла гадинката...
Освен да започнеш да търсиш нещо съвсем друго, пък току-виж си намерила жабата.
Жабите обичат влажни участъци... Да не е във филтъра?
Абе ти се смееш, обаче едни близки на сестра ми на два пъти си намираха домашната змия в канала на кухненската мивка...vyara написа:Бе да не е скочила в тоалетната чиния и да е отплавала?bead_ написа:Звеневия написа:... Да не е във филтъра?само там не съм проверила?!? ама как ще влезе... довечера ще видя
Panta rhei...
- snowprincess
наскоро чух в един филм нещо интересно (това по повод телешкото варено)bead_ написа: абе, дано не я намеря, докато си търся морковчета из телешкото варено само...
ако се пусне жаба в гореща вода - тя ще изкочи и нищо няма да и има
но ако се пусне в студена и постепенно водата се сгорещява - ще се свари
дано нищо не му се случи на жабчето

Абе, тъщата дали ще мине през канала!???Мнемозина написа:Абе ти се смееш, обаче едни близки на сестра ми на два пъти си намираха домашната змия в канала на кухненската мивка...
Тате ми даде едно такова назаем - каза да внимавам!

Последно промяна от Звенения на 09.05.07, 11:44, променено общо 1 път.
Аааа, и моя беше такъв! Изкарвахме го като сготвяхме нещо вкусно и му замирише. Много обичахме да каним на нашите кумата в такива случаи - тя ненавиждаше мишки!pocti_bezobidna написа:Провери ли зад мебелите?
Имах хамстер навремето, криеше се зад библиотеката.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това сравнение използваха и за ситуацията, в която сме в момента (глобалното затопляне). Ще се сварим и дори няма да усетим.snowprincess написа:
ако се пусне жаба в гореща вода - тя ще изкочи и нищо няма да и има
но ако се пусне в студена и постепенно водата се сгорещява - ще се свари
Btw днес тук е неприятно горещо. Ей така, изведнъж. Сигурно е поне 27 градуса:blink::?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.