Неделя

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Неделя

Мнение от bead_ »

[unknown] написа:
Наздраве!
Обсебен :cool:
мое ли да цитирам "всички влакове водят в твоя тунел". а, нема нужда!

p.s. простете за фройдистката интерпретация
just perfect
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

майка ми е такава, винаги е искала да знае всичко, а аз не съм имала нищо против повечето неща да и разказвам, като съвсем малка част съм и спестила
искаше да знае кои са приятелите ми, кога ще се прибера, кой ще ме изпрати
татко нямаше против да го събудя посреднощ и да доди да си ме прибере ако нямаше хора в мойта посока

сега аз съм такава, искам да знам кога мойте (включително майка и татко) са пристигнали там за където са тръгнали, кога се връщат, как са и т.н.

аз също се обаждам
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

[unknown] написа:
bead_ написа:

просто различни половинки, различни двойки... шарен живот!
наздраве за всички хора, които се чувстват добре заедно (обсебени, необсебени - все тая)
Наздраве!
Обсебен :cool:
Абе, къде се изгуби този Стенли?:shocked:Тази песен дали не е посветена на Наталия?

Благодаря за което (песнята, де). Харесвам я:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

snowprincess написа:майка ми е такава, винаги е искала да знае всичко, а аз не съм имала нищо против повечето неща да и разказвам, като съвсем малка част съм и спестила
искаше да знае кои са приятелите ми, кога ще се прибера, кой ще ме изпрати
татко нямаше против да го събудя посреднощ и да доди да си ме прибере ако нямаше хора в мойта посока

сега аз съм такава, искам да знам кога мойте (включително майка и татко) са пристигнали там за където са тръгнали, кога се връщат, как са и т.н.

аз също се обаждам
Пък аз понякога си мисля, че любовта ми е задушаваща, дори граничеща с досада:shy::( Досаждам с чувтвата си даже на котарака, толкова го обичам и искам да го мачкам:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:

Абе, къде се изгуби този Стенли?:shocked:Тази песен дали не е посветена на Наталия?

Стенли е тузар- може една песен на две години да запише, ама ще е върха! Аз много го харесвам. :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

[unknown] написа:
frisky lioness написа:

Стенли е тузар- може една песен на две години да запише, ама ще е върха! Аз много го харесвам. :cool:

Транс :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
І

Мнение от І »

bead_ написа: хаха, моят съпруг има пълно основание да мисли, че не съм го обичала истински, не го обичам и няма и да го обикна!
аз съм особен чешит - никога не му звъня, не го питам къде е, кога ще замине, кога ще се върне, как се чувства, за какво мисли... привърженик съм на течението "минимализъм в междусъпружеските отношения". нали той ми е половинка, а аз - негова. трябва да се разбираме без думи. примерно.

което скандализира много народ около нас, вкл. собствената ми майка, която се пули всеки път "ама, как така не знаеш къде е сега и кога ще се върне?!?"
Е аз зат`ва не ти и звъня... :harhar:
Кат те питам къде е мъжа ти и ти все викаш "Ми не знам?!". Е как да дойда.. :blum::blum::blum:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа: Кат те питам къде е мъжа ти и ти все викаш "Ми не знам?!". Е как да дойда.. :blum::blum::blum:
смелостта не е липса на страх, а преодоляването му. незнам кой го беше казал.

:winkw:
just perfect
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа:
[unknown] написа:
frisky lioness написа:

Транс :cool:
Благодаря:-) и аз го харесвам
Изображение

І

Мнение от І »

bead_ написа:

Аха. :lol:
"Не , че те подкукоросвам, но не можеш!" *

*/превод от речника с женски думи- б.р./
:harhar:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

МЪЖжжж написа:
bead_ написа:

Аха. :lol:
"Не , че те подкукоросвам, но не можеш!" *

*/превод от речника с женски думи- б.р./
:harhar:

аха, аз затова не можах да си спомня откъде беше тоя цитат - нямам речник с женски думи и не ми трябва. ама имам с мъжки тълковен и там пише:
ако той ви каже, че сте искали да му кажете "не, че те подкукоросвам, но не можеш!" значи иска да ви каже, че у главата му бръмчат само самолети, много си пада по сливова, любимият му филм е луди години и изобщо не си губете времето да надприказвате тоя екземпляр"
смятам да се придържам стриктно към съвета:blum:
just perfect
І

Мнение от І »

bead_ написа:.... и изобщо не си губете времето да надприказвате тоя екземпляр"[/i]
"Но може спокойно да го наДцелувате"*

*Бележка под черта /и аз го имам тоз тълковния...и чета и малките букви отдолу :lol:/
Публикувай отговор