Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
За или против?
За или против?
Re: За или против?
А има ли мотивация в цитата?Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Щото ако е само това, съм против. Вече.
Panta rhei...
На мен тоя цитат ми е странно познат, подозирам ДухlessМнемозина написа:А има ли мотивация в цитата?Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Щото ако е само това, съм против. Вече.
Ми не знам, още не съм попадала при такива.Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Този не го познавам.4avdar4e написа:
На мен тоя цитат ми е странно познат, подозирам Духless
Panta rhei...
«Духless» на Сергей МинаевМнемозина написа: Този не го познавам.
Писах преди време за тая книжка
Ох, старост-нерадост.4avdar4e написа:«Духless» на Сергей МинаевМнемозина написа: Този не го познавам.
Писах преди време за тая книжка
Да, сетих се. Още не съм стигнала до нея обаче.
Panta rhei...
esti написа: Ми не знам, още не съм попадала при такива.
Поне изчеткай малко компанията, аз ли да те уча сега на тия работи...
Panta rhei...
Тва ще да е някаква нова фобия. Няма я в изброените от Аве. Може би копофобия или социофобия или хомилофобия, ама тва е малко по- различно. Значи е нова фобия. Трябва и само име...Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

най-добре не продължавай с цитатите по темата от същия източник:winkw:... въпреки, че провокацията е заложена в днк-то ти. абе, прави каквото решиш - аз ще гледам сеирЗвеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
p.s. подобна тема, но разбира се на съвсем друго ниво е в основата на пелевиновата шлемът на ужаса. невероятни препратки, дълбочина, блестящи реминисценции, удиалъновски диалог. за това по-бива да говорим. според мен.
Последно промяна от bead_ на 15.05.07, 09:20, променено общо 1 път.
just perfect
Това не отговаря на темата?!bead_ написа:... аз ще гледам сеир
Сеирджийка!
А що се отнася до цитатите,..
Другият път ще копна нещо от конституцията!
отговаря и още как. даже дадох алтернатива.Звеневия написа:Това не отговаря на темата?!bead_ написа:... аз ще гледам сеир
Сеирджийка!
А що се отнася до цитатите,..
Другият път ще копна нещо от конституцията!
just perfect
НЕ! Не и във вторник!bead_ написа:... за това по-бива да говорим. според мен.
200 евро и вадя четките!Мнемозина написа:esti написа: Ми не знам, още не съм попадала при такива.![]()
Поне изчеткай малко компанията, аз ли да те уча сега на тия работи...
Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Ааааааа, нищо не обещавам!
Животът е кратък
- snowprincess
пусни цялата статия да видя от кво се страхуватЗвеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
за мен няма значение дали е философ или шегаджия

Той пита ние от какво се страхуваме.snowprincess написа:пусни цялата статия да видя от кво се страхуватЗвеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Обаче гледам никой не си признава.
Panta rhei...
- snowprincess
сички се страхуваме да не бъдем наранени по един или друг начинМнемозина написа:Той пита ние от какво се страхуваме.snowprincess написа:пусни цялата статия да видя от кво се страхуватЗвеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Обаче гледам никой не си признава.

То не е статия, откъс от книга е. Героят открива нещо като спасение от риъл лайфаsnowprincess написа: пусни цялата статия да видя от кво се страхуват
- snowprincess
аха... като нас4avdar4e написа: То не е статия, откъс от книга е. Героят открива нещо като спасение от риъл лайфав нет обществата, докато не отива на сбирка и не установява, че там даже е още по-зле ситуацията от реала. Нещо такова с две думи.
ми, то е, щото героят е имал нереалистични очаквания
правя аналогия с търсенето на идеалниия любовник от една стара тема в дир-а
"Той сигурно ще е най-прекрасната ти любов ... [re: Lora]
Автор Bloodsigned (влюбен)
...докато не откриеш че и неговите чорапи миришат, че и той се чеше по чатала от време на време, че си цапа боксерките отзад, че чорапите му миришат, че има тайни, до които не иска да те допусне, че има тежка ръка, че пърди насън, че чорапите му миришат, че когато се прибере уморен е скучен и раздразнителен, че не те разбира поне един час след ставане, че не иска да харчи безразборно, че няма да те заведе на почивка в Гърция, че чорапите му миришат...миришат да му се не види и текстил...
Всички сме така."

snowprincess написа:........че чорапите му миришат...миришат да му се не види и текстил...
Всички сме така."
Мъжа ми, душицата ми златна, като му кажа, че му миришат чорапите, никога не ми вярва..... да му се не види и текстил и обонянието, дето го имам
Абе, те нека си миришат, ама поне да са по дваsnowprincess написа: ...докато не откриеш че и неговите чорапи миришат, че и той се чеше по чатала от време на време, че си цапа боксерките отзад, че чорапите му миришат, че има тайни, до които не иска да те допусне, че има тежка ръка, че пърди насън, че чорапите му миришат, че когато се прибере уморен е скучен и раздразнителен, че не те разбира поне един час след ставане, че не иска да харчи безразборно, че няма да те заведе на почивка в Гърция, че чорапите му миришат...миришат да му се не види и текстил...
Всички сме така."
Даааа, кофти е, когато човек натовари другите с нереалистични очаквания. От друга страна пък, когато обичаш някого, тия работи много-много не ги забелязваш. Кво ся, да се избиваме ли?
Аз като се замисля той колко кусури не ми забелязва... Жените сме по-големи мърморани4avdar4e написа: Даааа, кофти е, когато човек натовари другите с нереалистични очаквания. От друга страна пък, когато обичаш някого, тия работи много-много не ги забелязваш. Кво ся, да се избиваме ли?
- snowprincess
мойто обоняние усеща чесъна от разстояние и повече ме дразни от миризмата на чорапиvyara написа:snowprincess написа:........че чорапите му миришат...миришат да му се не види и текстил...
Всички сме така."
Мъжа ми, душицата ми златна, като му кажа, че му миришат чорапите, никога не ми вярва..... да му се не види и текстил и обонянието, дето го имам

- snowprincess
аз му намерих лесната - купувам от един вид за мъжот, не ми пречи като се губи по някой чорап, но при децата не става номера4avdar4e написа:
Абе, те нека си миришат, ама поне да са по два:rotfl24:
Даааа, кофти е, когато човек натовари другите с нереалистични очаквания. От друга страна пък, когато обичаш някого, тия работи много-много не ги забелязваш. Кво ся, да се избиваме ли?

Хехе... нещо предизвиква у някого завист и ... той да търси това нещо в реалността? Баси постановката...Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
А защо не - може да иска да провери съществува ли наистина такова чудо или е само илюзия.ELBI написа:Хехе... нещо предизвиква у някого завист и ... той да търси това нещо в реалността? Баси постановката...Звеневия написа:Ако попаднете в ИНТЕРНЕТ на интересно общество, което Ви изумява с дълбоките си философски размисли и поражда у Вас непреодолима завист заради умелото размахване на перото, в никакъв случай не търсете връзка с тях в реалността?
Panta rhei...
Кое от двете?:huhthink:Мнемозина написа:иска да провери съществува ли наистина такова чудо или е само илюзия.ELBI написа: завист и/или реалност?
Кои две?Звеневия написа:Кое от двете?:huhthink:Мнемозина написа:иска да провери съществува ли наистина такова чудо или е само илюзия.ELBI написа: завист и/или реалност?
Panta rhei...
Мнемозина написа:Кои две?Звеневия написа:Кое от двете?:huhthink:Мнемозина написа:иска да провери съществува ли наистина такова чудо или е само илюзия.ELBI написа: завист и/или реалност?![]()
Аааа, разбрах.Звеневия написа:Мнемозина написа:Кои две?Звеневия написа:Кое от двете?:huhthink:Мнемозина написа:иска да провери съществува ли наистина такова чудо или е само илюзия.ELBI написа: завист и/или реалност?![]()
МИ,.. не знам, ама като има *или*, явно има поне две!
Да де, зависи кое от двете е, аз как да ти кажа.
Ти си я чел книгата, аз не съм.
Panta rhei...
Звеневия написа:Виж как ми се смее!![]()
![]()
Аз съвсем сериозно ти говоря!
И толкова съвестно ти обясних...
Panta rhei...
Няма, мъ, какоооу!Мнемозина написа:Виж как ми се смее!
Няма нищо общо с книгата!
Знам!Звеневия написа:Няма, мъ, какоооу!Мнемозина написа:Виж как ми се смее!
Няма нищо общо с книгата!
Всъщност за кое говориш?
П.П. Като студентка живях един семестър у приятели на родителите ми. Тяхната дъщеря пък беше моя приятелка (и още е, но, естествено, е в чужбина).
Та тя много обича когато баща й разказва някаква история за някой от безбройните им роднини, да го прекъсне много заинтригувано:
Тя: А този кой беше?
Баща й: Чичо ... е онзи, дето като се оженил и отишъл... (следват 10 минути обяснения, при което се споменава друго име).
Тя: Ама това не е ли онази леля, дето...
Той: Не не, ти говориш за леля ..., а пък това е тази, която е братовчедка на... (и така още 10 минути).
Тя: Че той не беше ли един луд?
Той: Не, не, той...
И след седмия или осмия подробно обяснен роднина тя се наежва и нервно пита:
- Е добре де, ти сега за какво ми го разправяш всичкото това?
Не знам защо се сетих за тях.
Panta rhei...